reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Joluś cieszę si że wróciłam, brakowało nam Ciebie!!!! A z tym urlopem to juz wiem , nie przerywa opieka urlopu, szkoda:(

Persefona likier z kukułek pychotka, nigdy nie pilam ale na pewno jest dobry bo za kukułkami to ja przepadam, wręcz jestem od nich uzależniona!

Ja też dostałam dodatkowa kaskę "gruszkową" ale odkładam niestety te pieniążki na okres urlopu wychowawczego, bo wtedy na pewno sie przydadzą!

Wiecie u na s w Bydzi w tesco dzisiaj jest mega wyprzedaż zabawek 50% sa tańsze, akcja zaczyna się 0 22, moja kumpela właśnie dzwoniła, że ludzi jest full, wzięła mi z fisher price śpiewającą piłkę nożną Będzie mnie kosztować tylko 45 zł, normalnie jest po 89,99, więc to super okazja.

reklama
Persefona pyszny jest ten trunek:tak: polecam również wódkę z cukierków lodowych:tak: i chyba sobie pół lampeczki wina strzelę:-D ale najpierw idę się odmoczyć w wannie ;-)

Jestem CIOCIĄ HANI! :tak::-) urodziła się maleńka szczęśliwie choć z problemami bo w końcu CC było :tak:
jutro do niej jadę - nie mogę się doczekać :-);-)

Joluś- dziękuje :* :* :*

za "kukułkówką" nie jestem bo ja nie lubię kukułek ale ice-ówka :tak: pycha! :-)

majowa na malutkiej norweskiej wyspie mieszkam ;-) i jak mi dzis w nocy domu nie zdmuchnie to bardzo bede sie cieszyc :/ :-D
persefona ja chetnie na taki likierek wpadne!! w srode bede u rodzicow a u nich takich pysznych trunkow pod dostatkiem :D tata bardzo lubi nalewki i likiery robic :-)

Futrzaczku zastanawiałam się właśnie jak tam czy już urodziła Twoja przyjaciółka gratulacje dla świżo upieczonej mamy:-)
Sylwia ty to musisz mieć pięknie na takiej wyspie mieszkać...

Witajcie wieczorową porą,
dopiero nadrobiłam Maj, z rana weszłam na kilka innych wątków, a później jak zwykle brak czasu, albo dostępu do kompa:crazy:

Joluś - kochana, ja ostatnio mialam zaległości, których nie dalam rady nadrobić:sorry:, nie wiem, co się wydarzyło, ale DOBRZE, ŻE JESTEŚ!

futrzaczku - gratulacje!!!

persefona - zaraz u Ciebie jestem, a co, w końcu mleko w zamrażarce jest! Podaj przepis na ten trunek, to namówię M, żeby zrobił jak skończę karmić:-D, bo kukułki oboje bardzo lubimy:-)

sylwia - spokojnej nocy!

basiek - współczuję kochana, sama zastanawiam się jak będę funkcjonować w pracy po takich nockach...

U nas dziś piękna pogoda. Hmm, a poza tym M mnie niemiłosiernie dziś wkurzał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale na szczęście już nam nerwy przeszły i jest o.k.

aha, Maja - właśnie przeglądam ten przepis na szarlotkę na niepogodę, dobrze rozumiem, że tych suchych składników nie mieszamy z masłem wyrabiając ciasto? po prostu sypiemy takie suche na blaszkę? pytam, bo nigdy się nie spotkałam z takim przepisem, a skoro smaczna szarlotka z niego wychodzi, to chętnie wypróbuję...

Ostatnia edycja:
missbunny poczytaj w tematach przyklejonych "to co ważne..." tam jest krok po kroku opisane jak dodaje się suwaczek:tak:
a jak minął dzień pewnie będziesz musiała poczytać i nadrobić kilka stron wstecz;-):-)

uciekam dziewczyny bo mąż do sypialni wzywa;-):-D dobrej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry