reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Witam
My juz po obiadku i teraz mam chwile relaksu przed komputerem:-).Piszcie o objawach a ja jak na razie nie mam prawie zadnych,oprocz czestego latania do kibelka:-p Napiszcze mi czy powiadomilyscie rodzine o ciazy??Ja postanowilam razem z mezem ze powiemy dopiero jak bedziemy w Polsce na swieta.Ostatnio niestety nam sie nie udalo i wiem jak rodzina to przezywala wiec na razie siedzimy z M cicho i cieszymy sie sami swoja radoscia:-p:-D

reklama
A ja pierwszą @ dostałam w wieku 15 lat i dlatego też pewnie dość długo rosłam i mogę konusom napluć na głowę :-p:-D

Misia mnie tak bolą jak ciebie. Trzeba uważać przy wycieraniu, dotkniecie ręcznikiem jest jak przejechanie żyletką :szok::baffled: ale mam sposób na dranie - stanik do karmienia (bez szwów i fiszbinów) plus koszulka lekko uciskająca na ramionkach i można nawet biegać :-D:tak: Mimo to i tak źle się leży na brzuchu, szczególnie, że mój rozmiar to D, czuję się jak żółw do góry nogami :-D:-D

A poza tym często ćmi mnie podbrzusze i krzyż, szczególnie gdy długo chodzę lub siedzę. I mam ślinotok... :sorry2: I jestem wiecznie głodna... A najbardziej mam ochotę na straszne gówna, jak napoje gazowane, mocno przyprawione jedzenie, chipsy.
Do tego doszło notoryczne zmęczenie, nie czuję się ani wyspana ani wypoczęta, nic mi się nie chce, źle śpię, śnią mi się bzdury z kosmosu.

I nie mam ochoty na seks :szok::szok::szok::szok: I mam wywalony bebech, ale na szczęście zapinam się bez problemu w najluźniejsze jeansy :sorry2:

Ale najgorsze jest to, że cały czas wszyscy w domu natychmiast wzbudzają we mnie taką agresję... :baffled:

Kama my nikomu nie mówimy dopóki nie będzie pewności, że wszystko jest ok. A na razie nawet nie ma sensu iść do gina. Za jakieś 2 tygodnie dopiero.

Heh aż tak wiele nie mam, ale będzie ze 173 cm ;-) :-) Ale tobie już i tak mogę napluć, konusie :p

Ja mam 176cm:-D

Hope mnie też wkurza cała chałupa!! Warcze o wszystko:baffled:
Jestem ciągle zmęczona a na dodatak nikt nie daje mi sie wyspać:wściekła/y::no:
Mieszcze się w luźne spodnie ale myśle że kwestia 2 tygodni i .....:szok:
I też sexu mi się nie chce:szok::szok::szok: ale pewnie przyczyną są pobolewania podbrzusza:tak:(poza tym jesteśmy zapłodnione to sex z punktu widzenia natury jest nam zbędny;-))
Muszę się zabrać za leczo achhh nie chce mi się:sorry2:

Kiedy testujesz??
sylwia a ile spoznie Ci sie okres??

Pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 1.08. Nowy cykl myślałam że się zacznie 31.08. W poniedziałek zrobię kolejny test:)

Widze, ze wiekszosc z Was ma juz pociechy... My jeszcze nie...
Ja też w domu nie mam jeszcze żadnego maluszka.

czy powiadomilyscie rodzine o ciazy??Ja postanowilam razem z mezem ze powiemy dopiero jak bedziemy w Polsce na swieta.Ostatnio niestety nam sie nie udalo i wiem jak rodzina to przezywala

Też mam za sobą taką historie..

My powiedzielismy najblizszym bo nie moglismy tego przed nimi ukrywac jakos nie potrafimy...

Dziewczyny ja tez mam brzuch wydety i ciagle chce jesc :wściekła/y: tylko sama nie wiem co:-p:-p najbardziej mam ochote na cheesburgery:szok::szok:

Napiszcze mi czy powiadomilyscie rodzine o ciazy??Ja postanowilam razem z mezem ze powiemy dopiero jak bedziemy w Polsce na swieta.Ostatnio niestety nam sie nie udalo i wiem jak rodzina to przezywala wiec na razie siedzimy z M cicho i cieszymy sie sami swoja radoscia:-p:-D
ja chciałam dopiero na dzień babci i dziadka im wyslac kartke z zyczeniami (1ciaza),ale w zwiazku, ze w naszym przypadku ciaza była nieplanowana to co kilka dni/godzin;-) po pozytywnym badaniu beta miałam podłamkę więc szukanie u rodziców podtrzymania na duchu przyspieszylo ten proces;-)

My powiemy za...jakiś czas:)) Jeszcze nie wiem kiedy,najpierw chce iść do gina zrobić usg i mieć pewność że jest wszystko w porządku. Jestem ciekawa co powiedzą na 3 malucha hihihihihihihihihi

reklama
Aleście się rozpisały, czytam i czytam i końca nie widać hahaha

Hope mnie też wkurza cała chałupa!! Warcze o wszystko:baffled: - MNIE TEŻ!!!! albo płakać mi sie chce i sobie pochlipuję :/

Tyle wątków zaczęłyście, że większość już zapomiałam (ale czytałam, że w ciąży szwankuje pamięć krótkotrwała - więc pewnie mam już ten objaw haha)

Ja też jestem za "prywatyzacją" Maja 2011 (dobrze rozumiem, że wtedy "obcy" nie będą nas czytać???)

No mi Hope też by napluła - 164,5...

Placek ze śliwkami tez bym sobie zjadła.....

Powiadomić chcemy po wizycie u lekarza, ale trudno trzymać język za zębami :/

Do góry