reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Futrzaczku haha 1 grudnia w 48nr chwili dla ciebie :-D i musze pamietac zeby kupic, bo akurat 1 grudnia jade na szkolenie z przedłuzania paznokci i mam nadzieje, ze nie zapomne

Kamcia
sto latek dla Vikuni i buziaki od cioci i kolegi Oskarka

Dziewczyny na 'wyprzedazebielizny.pl' - Strona główna sklepu sa czesto promocje na markowa bielizne, ja w ten sposob kupilam 3 biustonosze w cenie 2, a nosze tylko Kingę, ktora niestety ostatnio podrozala, ale podejrzewam, ze na swieta znowu sypna promocyja

a jak!!! Wchodze i promocja na Alles i Kinge kurna szkoda, ze 500zl poplyne na szkolenie, bo kupilabym se ze 3 sztuki nowe

Ostatnia edycja:
Witajcie
Bra dobra jesteś, ale sen:-), mi to się nikt "obcy" nigdy nie śni ;-)
Mi się dziś sniło ze jezdziłam na nartach, juz dwa lata przerwy mam więc tęsknie za nartami i sniegiem.
Kamcia życzonka dla solenizantki z okazji urodzin
Mój niunio przeszedł trzydniówk więc nie było czasu dla was, ale już deklaruje poprawę i bedę zagladać częściej
Wszystkiego dobrego dla kolejnych okraglaczków:-)
O szarlotke też proszę baaaaaaaardzo :-)

Ja tez chce szarlotte... Maja dawaj chociaz przepis.

Matusia niezly ten pan robotka czy jak ona tam sie zwie ale dla kogos kto ma wolny garaqz w ktorym dzieci moga sie bawic...

A mnie boli glowa i mam jakiegos dola i nie ide jutro do szkoly bo normalnie musze sie chyba wyciszyc troche...

dziękuję za życzonka w imieniu córeczki
a co do imienin Emmy to powiedzcie licza się pierwsze po urodzinach co nie??
bo ja kiedyś sprawdzałam w kalendarzu i wyszło ze sa 27.06
[h=2]Emma[/h] Imieniny obchodzi: 06.27, 11.24, 12.28,
ale w większości kalendarzy nie ma tej daty :/
z moimi imieninami jest tak samo.. te co mam 1 po urodzinach są rzadko kiedy w kalendarzach , a większość jest przy końcu roku....
ciekawe dlaczego tak jest....

Ale naplotłyście, nie ma szans, żebym to szybko nadrobiła pleciugi jedne :p
Z imieninami ja mam bez problemu, bo o ile się orientuję moje są raz w roku :)
A jeśli idzie o Mikiego to walcze, zeby uzmysłowić, że nie obchodzi w grudniu a we wrześniu :)

Kamcia - ja to dopiero mam problem z imieninami.. Są raz w roku (9.04.) - ale malo kto o nich wie. ..
Faktycznie, przewaznie liczy sie pierwsza data po urodzinach, ale niektorzy roznie to traktuja, wybieraja np ta date, ktora im odpowiada, jesli jest kilka do wyboru.

Futrzaczku - tak z manna! Pychotka :p

Ciastko serwuje na odpowiednim watku, kto ma ochote - zapraszam :-) - jest naprade dobre:-p:tak:

edit Aina :laugh2::rofl2: ciocia sie Jasia nie boi nic a nic

Kamcia niby tak powinno sie brac. Pierwsza date imienin po urodzeniu. Ale my tez mamy druga bo jest popularniejsza 01.08. a jest niby tez 15.05 ale nie we wszystkich kalendarzach a w jednym spotkalam sie z imieninami nadzieji a nie nadii wiec my obchodzimy 01.08

reklama
Do góry