reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
A ja wierna nokii :) raz kupiłam LG ale szybko wróciłam :)
moi dwaj panowie śpią. jeden nabiera sił przed nocką w pracy a drugi odsypia basen :)
reakcja Mikiego na basen? najpierw oszołomienie, potem lekka niepewność, a na kilka minut przed wyjściem z wody, ogromna radość :)

jaki kochany synuś, właśnie froteruje mamusi podłogę :)

Ostatnia edycja:
Telefonik dotarł. Duży wyświetlacz i plaskaty ogólnie. Zobaczymy czy mi się będzie podobał na dłuższą metę. Najlepsze co ma to głosowe wybieranie w google :D:D:D

Mati odsypia cały dzień chyba bo od rana miał 2 drzemki po 10 minut. Padł koło 18 wreszcie. Bidulek jest przez ten antybiotyk bo robi kilka kupek dziennie takich rzadkich i ma tyłek okropnie odparzony.

Idę cappucino sobie zrobić.

Acha, kupcy byli do mieszkania. Zobaczymy czy się odezwą.

karolq ja też mam avillę i tez nigdy więcej :wściekła/y: :-D

a ja dzis wyskoczyłam na niezaplanowany "szoping" . stwierdziłam, że nie mam w co sie ubierac i frrrrru do CH :-D humorek od razu lepszy, choć stwierdziłam, że od kiedy mam Lenusię, nie powinnam prowadzic auta. nie mogę sie skupić, gubiłam zjazdy, stawałam na złych pasach, w efekcie jechałam chyba 40 minut 10 kg :-D
madzik mam nadzieję, że reszta dnia była latwiejsza?

agacio Lenusia zostala w domku, staram się jej nie zabierać w takie miejsca, robie to kiedy juz nie mamy wyjścia :tak: M z nią został :tak:

reklama
jeszcze nie, i im dłużej tak zostanie tym lepiej :-D choć jako mama ciężko mi się rzucić w wir zakupów, nie moge się skupić, tęsknię , śpieszę sie nie wiadomo dlaczego i zawsze w pierwszej kolejności kupię coś malutkiej :-D

Do góry