reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

marzena, uważaj na internet. Ja mam za 5 zł abonament i mi wystardczyło zawsze do momentu keidy mati nie wszedł na youtube, żeby scooby doo obejrzeć. Kosztowało mnie to 96 zł :szok:. Nie wiedziałam, że youtube jest płatny.

reklama
salsera gratki dla Mikołaja!!!
basiekkk trzymaj się kochana... bądź dzielna:tak:
Matusia zazdroszczę Ci dziczyzny, :tak:wy ją normalnie później zjadacie?
jaipur drzemka w pracy zaliczona?;-)
persefona jak się ograniesz pójdzie z górki:tak:
aina ale za to pewnie nową furą będziecie jeździć?
paula oby to tylko zęby...
marzenka telefon fajny, sama się nad nim zastanawiałam bo teraz mam avilę i chyba zmienięna taki jak Twój:-)

ja już wysprzątałam kawę wypiłam i idziemy na spacerek:-)

Agacio niby tak, będzie nowy tzn, nie taki nowy, nie z salonu. Ale dla nas nowość, tamten sprzedaliśmy bo jest za mały na naszą trojeczkę:-(

wlasnie wciągnęłam pierogi i teraz coś słodkiego trzeba!:-D

Matusia zaskoczyłaś mnie. Od roku korzystam z internetu w telefonie w ramach pakietu (2GB) i nie zauważyłam, żeby coś mi kazali dopłacić. Z YouTube też. Teraz będę miała mniejszy pakiet ale wystarczający aż nadto. Na BB wchodzę regularnie przez tel i rachunki bez zmian :rofl2:

Agacio jak dostanę swój to Ci opowiem czy fajny :-D:-D:-D

Gdzie ten kurier?!

Marzenko ja wiem, że fajny bo koleżanka ma taki więc myślę, że będziesz zadowolona:tak:

Aina nasz samochód też malusi jak bierzemy wózek nie ma szans, żeby zmieściło się coś więcej do bagażnika:no: przydałby się nowy, ale wtedy pasuje zainwestować w młodszy rocznik, większy, a co za tym idzie... kasa, nie możemy sobie teraz pozwolić na ataki wydatek, bo mamy budowę:tak: no chyba, że ten który mamy umrze śmiercią naturalną:-D także napewno będziesz zadowolona z nowej bryki a większy samochód, wygodny dla całej rodzinki to i komfor jazdy lepszy:tak:

Nasz spacer był krótki, daleko nie zaszliśmy bo Franek kupę ulepił po drodze i trzbabyło wracać;-) nie chciało mi się go znowu ubierać więc na dziś powietrza wystarczy;-);-) zresztą słońca i tak nie widzę:no: a swoją drogą nieźle śmierdzą już te kupcie :sorry2:

Weszłam -"luknęłam" ale uciekam pobawić się z dziećmi :tak: będę wieczorkiem :-)

Aina-a o jakim autku myślicie ?
Agacio- nie są za pachnące :-D a najgorsze to właśnie że teraz zimno i trzeba uciekać do domciu bo nie ma jak przebrać :baffled:

marzena, je nie wiedziałam za co tyle doliczyli, ale zawsze mi starczyło, a teraz były dwa połaczenia za 40 pare i za 50 pare złotych. Opowiedziałam to koleżace, że tylko na allegro wchodziłam, a ona zapytała, czy na youtuba też i mi się przypomniało, ze Mati w aucie się bawił i mu sama pomogłam bajki wyszukać. Ona mówiła, że za youtuba się płaci. Może coś źle zrobiłam bynajmniej rachunek mnie powalił.
agacio, tak, jemy. Tego ostatniego odwózł na skup, ale czasem bierze na użytek własny. Ja traktuję to mięso jak świnię, mój mąż mi jednak tłumaczył na czym to polega że jest zdrowsze. W smaku różnica niewielka (moim zdaniem).

reklama
W takie dni jak dziś macierzyństwo mnie przerasta:( Mam dość. Julek od godziny 11.30 nie robi nic więcej jak tylko stęka, kwęka, płacze i nic mu się nie podoba. Przed chwilą dostał mleko i właśnie kupę ciśnie, może jak wyciśnie to mu ulży i da spokój z tym zrzędzeniem. A najgorsze, że bladego pojęcia nie mam o co mu chodzi. Nie mam już siły.

Marzena, spóźniony buziak dla Matiego. Wczoraj mnie nie było i przegapiłam:) I dołączam do klubu fanek samsunga:) Raz go zdradziłam dla SE i powiedziałam, że nigdy więcej:)

Do góry