reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Witam poniedziałkowo u nas też dziś aż 9 stopni w miarę przyjemnie więc spacer nas nie ominie :)
Basiekk ja też niebawem wracam do pracy na początku mega chciałam wrócić a im bliżej tym gorzej.....trzymaj się :)
Salsera gratuluje zębala:)

reklama
Majowa trzymamy mocno kciuki!
Bassiek wierze w Ciebie, wiem,ze dasz rade! Tulam!:-)
Bra chęć zmiany P, nic nas tu nie trzyma, a nasi przyjaciele chcą jechac do Torunia, wiec P stwierdził,ze powinniśmy to przemyśleć:tak:
Salsera gratulujemy z Jaskiem:-)
Marzenka jaki telefonik sobie sprawilaś?
my dalej bezzębni...
Z nowości, w czwartek przykleilismy na oknie samochodu ogłoszenie sprzedaży i co? w sobote dwóch chętnych zadzwoniło, wczoraj sprzedany.
Kurcze jakoś mi smutno, nawet do rzeczy się przywiązuje.

Basiekk tule mocno...
Salsera gratuluje zebolka...
Ja znow tylko na chwilke poki maly drzemie...
Marzena ja tez mam nowy telefonik od jakiegos tygodnia Sony ericcsson xperia ray, calkiem fajny bo nie jest az taki ogromny i ma naprawede duzzzzoooo bajerow...
Uciekam bo mama poszla do sypialni wiec pewnie zaraz mi malego obudzi...
:crazy:

Witam się tylko
Nie przeczytałam niestety ani jednego posta:zawstydzona/y: ale mój synio gorączkujke i kipeski wekend za nami,zaraz wychodzimy do lekarza, ale wedł€g moich obserwacji to nadal te zębiska:-( bo nic innego się nie dzieje.

Karolka- zerknę sobie na ten telefonik :tak: fajnie że się podoba :-) lubię jak jest dużo bajerów :-p
Paula- zdrówka dla małego i oby to były tylko ząbki :tak:

a mój bąbel odsypiał zarwaną nockę i spał ponad dwie godz teraz już go słychać jak pruta i gada :-)
ale ten czas zapitala :-D jeszcze godzinka i po Szymka wychodzimy . :-)

Paula zdrówka dla maluszka, bidulek mały.

Aina my też samochód sprzedaliśmy i smutno jakoś.

A telefonik to Samsung Galaxy S Plus. Uwielbiam samsungi i od 10 lat innej firmy nie kupiłam
samsung-galaxy-s-plus.jpg

Ostatnia edycja:
Aina, ja też się do samochodów przywiązuję. Ten to mój trzeci już, albo dopiero.
paula, :-(ale to przykre jak dziecko choruje. A jak tam Madzia?
marzena, no no. To znowu Cię na BB nie będzie, bo będziesz telefon ogarniać:-D

reklama
Matusia co mnie nie będzie?! Przecież w telefonie też internet jest :-D

Dziewczyny sprzątania mam moc a ja tu siedzę i jeszcze nic nie zrobiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry