reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

aina gratki dla solenizanta
aniu no to efekt jest !!!:tak:
wszystkim chorującym dużo zdrówka, herbata z miodem i kanapeczka z czosnkiem na noc.
adiaps pewnie ząbki, albo i nie... z tymi bąblami to nic napewno nie wiadomo.Co do tego zgrubienia, to nie mam pojęcia, chyba to lekarz musi zobaczyć.

bra fajnie , że udala się impreza.No i chwali się małża, grzeczny,grzeczny

a u nas dzień z tatusiem był :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ania86 fajny kolorek,
Aina sto lat dla Jasia,
Matusia napewno zamieszczę, juz przerzuciłam zdjęcia z aparatu.
Witam się,
jakoś ciągle mi zimno nie mogę przyzwyczaić się do jesieni a tu już zima za pasem. Wczoraj mąż mi mówił, że u niego koło pracy padał śnieg :baffled:

Aina spoznione buziaczki dla Jasienka na pol roczku.
Moje dziecko szaleje coraz bardziej, przewraca sie z boku na bok, pelaza do tylu, z tego wszystkiego rozlozylam mu lozeczko turystyczne jako kojec bo nie nadazam za nim i nie moge go juz tak sobie na lozku u nas zostawic...
Terat poki sie bawi lece robic obiad to pozniej moze skoczymy na jakis spacerek bo slonko niesmialo przebija sie przez mgle, moze cos z tego bedzie...
Milego dnia...

Moje dzieci oglądają baję tzn. Mat ogląda, a Maja go zaczepia i nie baję tylko "Moja niania jest wampirem" :baffled:. Rosołek na potrawkę się gotuję, więc trochę tu pobuszuję zanim maż wstanie :-).

Witam :)

U mnie dzisiaj 6 stopni na plusie i słonko, więc fajna pogoda...Mały właśnie śpi we wózku na podwórku. Dzisiaj mnie zaskoczył. Posadziłam go na kocyku na podłodze, obłożyłam go poduszkami dałam zabawki i siedział i sie bawił. Czekałam aż się zacznie coś dziać - że zacznie kombinować trochę jak się tu np. przemieścić (tyle piszecie że wasze maluchy stają się "mobilne"). Więc siedzę i siedzę i nic...Wyszłam dosłownie na minutę wyjąć wózek na dwór, przychodzę i co widzę? moje dziecię pięknie leży na brzuchu i próbuje podpełznąc do zabawki :-D Moje dziecko chyba się wstydzi własnej matki bo zaczyna działać, jak tylko spuszczę go z oka...No zmykam się też troszkę przewietrzyć bo ładna pogoda.

czesc lalki:)
ja głodna jak cholera!
przyszłam się przywitać i oczywiście chce spędzić 100% czasu z moimi chłopakami jak P jest.
dzis byliśmy pierwszy raz na spacerze w spacerówce, kurcze mój mały chłopczyk w spacerówce!
milego popołudnia życzę:tak:

Witam dziewczyny:-) jestem tu nowa,mam nadzieje,ze mozna;-)
U mnie dzisiaj rowniez ladna pogoda,czekam,az maly sie obudzi,zje rosolku i idziemy na spacerek:)
Co do moblinosci dzieci to moj jak mu sie uda podnies z lezenia to juz ladnie siedzi,chwieje sie ale zawsze:) ni i bede musiala obnizyc lozeczko bo jak mu sie uda siasc i przytrzymac czegos to podnosi tylek i chce wstac, na lozku tez juz go nie moge zostawiac bo po calym sie przemieszcza:confused2:

aina czemu juz przesliscie na spacerowke? nie miescil sie synek czy wygoda? jesli moge spytac:sorry: bo sie sama zastanawiam nad zmiana
Majowa Mamusia brawo dla Kubusia:-D

Burzowata, pewqnie, że można :tak:Rozgość się. Co do zmiany na spacerówkę to ja chce mojego smyka trzymać w gondolce jak długo będzie to możliwe i dopiero na wiosnę zmienić. Jednak gondolka trochę bardziej chroni przed wiatrem itp. Ale nie wiem, czy uda mi się wytrzymać w gondolce bo łobuz już ledwie się mieści i nie chcę go też ściskać, także póki co - gondolka u nas ;-)

reklama
Witam się:-)
Mąż chory...:-( u nas w okolicy panuje wirus żołądkowy, co rusz to słyszę że ktoś choruje...na szczęście mnie nic już nie dolega w nocy mialam temp ale dziś jest ok, najważniejsze, że Franek zdrowy:tak:

Matusia, Ty zdaje się szukasz niani? a dzieciom takie Filmy zapodajesz:-D:-D:-D

Do góry