reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Witam,
aina buziale dla Jaśka :***
marzena zazdroszczę,ale ja jutro też idę na "Przed świtem",będziemy mogły podyskutować potem;-)
bra udanej imprezy

A ja sprzątam,sprzątam i...sprzątam:sorry2:No i zupę w międzyczasie młodemu gotuję. Udanego dnia..
P.S. Jaka radość od Bubbles :) super,humorek na resztę dnia zapewniony:-)

reklama
Persefona ja się raczej gniota spodziewam. Już nawet książka się wlekła na tym etapie więc film pewnie będzie mierny. Ale może mnie zaskoczą :) Po pierwszej części już się tak nie starają. Pierwsza jak dla mnie najlepsza. Muzyka piękna, dość dobrze oddane szczegóły i dobra gra aktorów. Dalsze części to trochę lecą rozpędem. Ale oglądnąć muszę bo to dla mnie kultowy film :rofl2: Wczoraj w moim mieście leciał maraton wszystkich części :szok:

Witam.
A ja dziś w końcu odkurzacz odpaliłam.Też się za sprzątanie biorę skoro w gości nie jadę :(:(

Aina
buziaki dla mojego królewicza małego:*

Bra udanych baletów:)

Agacio udanej gościny:) Ciekawe coś ty w nocy robiła,że Cię wszystko boli?;-)

Agnieszka czekamy na zdjęcia :)

Marzenka cieszę się że Kuwejt mniejszy :)

Karolka a jak tam na kursie Ci idzie???

Futrzaczku miłej zabawy na placu zabaw:-D

U nas pogoda nawet fajna więc ogarniemy dom trochę, ogarniemy się trochę i wyjdziemy na dworek.

Ja też chcę do kina ja też !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S a jednak paczka dotarła. Szybko sprawnie poszło.A ile radochy. Miło poczytać że nasza akcja odniosła sukces:):)

marzena u nas też był ten maraton od 23:00 do 7:00:szok:
Jeśli chodzi o film-to ja też uważam,że pierwsza część bije pozostałe. New Moon nie podobał mi się w ogóle, Eclispe już trochę lepsze. A Breaking down mają być dwie części,bo za dużo szczegółów-to fakt-książka tez obszerna. Ale zobaczymy jak fim,bo w książce jednak duuużo się dzieje.
jolek zabiorę cię-wpadaj do mnie;-)

To prawda, cieplo na sercu sie robi, jak pomyslec ze nasza niespodzianka sprawila Im wielka radosc!

Mimo, ze nie wszystko uklada sie tak jakby czlowiek chcial, mimo, ze swiat za oknem tez byle jaki - to fajnie, ze wyszedl nam ten ciepły gest ...

Aina - wielkie buziale dla Jasia od cioci i Poli :*** Wszytkiego NAJ ! :))

Bra - lubicie swietowac co:-)? i macie z kim.. wszyscy na miejscu.. fajowsko!

KINO? ! JA TEZ CHCEMMMMMMMMM!! Tyle czekalam na kolejna czesc... ale dooopa.. ja nie mam jak do kina :(

Dla Jasiunia na półroczku sto lat!! urodziny37.gif

Anulka a jak tam fryzurka po nocce ?

wszystkie dzisiaj zabiegane w sprzątaniu a ja mam dziś ***** jak to się mówi :-D;-)cały tydzien coś tam sprzątam jak Szymek w przedszkolu dlatego dzisiaj mam labę i koniec :-)

Edit:
dobra kochane lecę się w końcu ubrać i idziemy na spacerek , dzieciaczki pojadły już więc można iść :tak: i mój mężulek dzwonił że będzie ok 16 yupiii :-) także plany się zmieniły :tak:

Buziaki i do wieczorka :*

Ostatnia edycja:
A my jemy właśnie. Tzn ja i Mati tylko w domu jesteśmy, a Mat uzależniony ostatnio znów Pana Robótkę ogląda, byleby znów głupich pomysłów nie miał :eek:, bo gość właśnie robi spaghetti ze sznurków z sosem z gąbki maczanej w farbie :tak:.
Mąż od rana rozwozi lizawki po lasach, a Majk na spacerze z teściową. ;-)

U nas dzisiaj pogoda całkiem, całkiem. Udało nam się pospacerować godzinkę. Właśnie wróciliśmy i zjedliśmy ulubioną zupkę mojego bąbla - z buraczkiem. A teraz mały siedzi i się bawi a mamusia Was nadrabia i wcina banana :-D

Dziś od samego rana humorek dopisuje jak tylko weszłam na wątek Filipkowy to uśmiech nie schodzi mi z twarzy...Ile radości daje sprawianie innym radości :tak:

reklama
Witam was, kilka przymiarek już robiłam aby naskrobać parę słów i liczę że teraz się uda. Dziecię śpi, butlę na spaniu wciągnęła więc może trochę dłużej pośpi, wogóle kto to widział aby dziecko usypiać żeby mleko wypiło:szok::szok::szok: No ale moja mama mówi nie czyn innym co ci nie miłe i ma na myśli że ja też tak robiłam a nawet gorzej bo u mnie się zaczęło jak 3 miesiące miałam i to do tego stopnia że jak się obudziła w trakcie piia mleka to zwymiotowałam wszystko:szok::szok::szok::szok: Kurcze a mogłam dla świętego spokoju pić to mleko:dry::dry::dry:
Mąż pojechał koła zmienić a ja miałam kuchnie ogarnąć no ale wody ciepłej brak dopiero boiler włączyłam więc siedzę i ciepłą kawusię popijam a jak mężulek wróci to pozmywa a ja ogarnę i będzie łatwiej i szybciej.
PS. opis Bubbles jaką radość im sprawiliśmy czytam co chwilkę i aż mi się cieplutko w środku robi.

Do góry