reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

aina gooopio jakoś w tej spacerówce, nie? ten pierwszy spacerek taki był... dziki jakis dla mnie :-D teraz juz się przyzwyczailam... prawie :-D

reklama
Aina, chyba przejdę na twoją dietę. Ciągle bys coś jadła, słodycze lubisz, a taka zgrabniutka jesteś. To mi pasuje :-).
aaniaap, nie pozwól Kubie oglądać Pana Robótki, bo mój codziennie klei i wycina, a ile sprzątania potem.
Majowa, może chce Cię zaskoczyć ten Twój synuś.
burzowata, witaj:-).
agacio, to na Disney'u ten film leciał. Mat niby się śmiał, ale coś ten tytuł musi oznaczać. A Ty uważaj, żebyście się tym wirusem nie zarazili.

My z Mają same, bo mąż o 15.oo do pracy pojechał, wróci jak zwykle w środę, a Mateusz z moimi siostrami już rano na Poznań ruszył. Buszowali po King Crossie, a teraz w Ikei są. Jak ja Im zazdroszczę... Ale my miałyśmy gości - była moja kuzynka ze swoim synkiem starszym od Mai o 5 dni aż. Fajnie się bawili, póki Maja Go nie uszkodziła i się biedak popłakał. Złapała Go za polik.

ja sie tylko witam i mowie, ze nia nadrobie:-( ale czytając ze chwalicie anię 86 odszukałam jej zdjecie i muszę przyznac, ze zmiana bardzo odważna i bardzo UDANA:-) no i jak mężowi sie podoba to już wogóle strzał w 10:-)

buziaki dla okragłomiesięczniaków:-)

Cześć dziewczyny,
idę poczytać co na innych wątkach.
Junior weekend spędził z ojcem głównie, mnie zaniosło na uczelnię.No i już chyba nie nadrobię z nim czasu, bo poszedł spać, a jutro planuję pojawić się w biurze na 7.Zobaczymy co mi z tego wyjdzie:-D
a tak poza tym to zimno jest,brrrrrrrr

My właśnie będziemy pić soczek...ehhh załamana jestem bo mojemu M. coś jest...drętwieje mu prawa strona ciała, tzn tak jakby miał chwilowe niedowłady...boję się, że to coś poważnego...jutro idziemy do lekarza...:no: Chodzę jak struta...może zajrzę później. Miłego wieczorku kochane.

Witam się,
dzień pracowity - kościółek, tesco, komfort, komandor i jeszcze parę innych :-D Mały dzielnie zniósł, choć trochę musiał w domu odreagować. Oj szykują się wydatki, a ja od środy będę na urlopie wych. Ale cieszę się, że zostaję z Krzysiem.
Małego nie zostawiam już samego na łóżku, wariuje na podłodze. Dziś z mężem patrzymy a on wcina kapeć męża i się cieszy :szok: wszędzie go pełno.
Majowa trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Burzowata witam.

reklama
Dzięki kochane Majóweczki...Mam nadzieję, że to nic takiego, chociaż sama nie wiem bo to połączone z chwilową utratą wzroku i już od zmysłów odchodzę co to może być...No nic nie ma co sie martwić na zapas, zobaczymy co powie lekarz. Zaraz zabieram się za kąpanie Kuby, sama się wykąpę i idę spać bo już na nic konstruktywnego dzisiaj nie mam sił.

Do góry