reklama
Matusia
Fanka BB :)
kurde, ja czekałam na kuchenne i czekałam, a mój mąż mnie zmylił, bo oglądał TVN+1, więc tu się dopiero zaczęły teraz :-(.
Właśnie że lubi ciotki BB bo aż laptopa mi wyrywa aby samej do was napisać. Powiem szczerze że boję się bardzo, dlatego chcę mieć to szybko z głowy. A na poważnie to poprostu nie chcę dużej różnicy wieku między dziećmi.Styna no to mała ma niezłego czuja. Widocznie nie lubi ciotek z BB A jak tam zaklimatyzowałyście się już w domku??
Podziwiam cię po tych "kilku porodach",że tak szybko się decydujesz na drugie
Kurcze dzisiaj miałam dzień pełen atrakcji maż po pracy zabrał mnie na zakupy do marketu. Tam byli ludzie dorośli ludzie i normalnie do mnie mówili. Chyba zaczynam dostawać do głowy skoro cieszy mnie wyjście po mięso i słoiczki dla dziecka
Ja mam prawko prawie 10 lat i jak mi kiedyś ukradli dokumenty i miesiąc musiałam czekać na nowe to czułam się taka niezaradna i uzależniona od innych.
Buziaki dla okrągłomiesięczniaków:-)
Ostatnia edycja:
marzena9
Ja się teraz czuję uwiązana bo bez samochodu. Mój zabiera nasz do pracy i dla mnie już nie ma. I siedzę w domu jak ta ciućma.
Nic mi się nie chce. Mój A padł spać bo chyba jednak rozbiera go ten wirus co ja miałam i Paula. Już ma gorączkę... tfu 37 i ... umiera! Oby nie dobił do moich 39 bo umrze już na bank - ja ledwo przeżyłam No i jak on śpi, Paula śpi to co ja mam robić? Na szczęście Mati sobie za punkt honoru wziął siedzieć z matką i podrzemał przy cycu i po chwili się obudził ale regeneracja sił nastąpiła i buszuje... Zaraz porodówka ma się zacząć na TLC jeśli dobrze widziałam.
Halo jest tu kto? Oglada ktoś porodówkę? Poza wzruszającymi momentami jestem posikana ze śmiechu z jednej kobiety. A w zasadzie z jej matki i męża. Mąż od 16 godzin na porodówce siedzi w grubej kurtce a jej matka wygląda jak chiuaua...
Nic mi się nie chce. Mój A padł spać bo chyba jednak rozbiera go ten wirus co ja miałam i Paula. Już ma gorączkę... tfu 37 i ... umiera! Oby nie dobił do moich 39 bo umrze już na bank - ja ledwo przeżyłam No i jak on śpi, Paula śpi to co ja mam robić? Na szczęście Mati sobie za punkt honoru wziął siedzieć z matką i podrzemał przy cycu i po chwili się obudził ale regeneracja sił nastąpiła i buszuje... Zaraz porodówka ma się zacząć na TLC jeśli dobrze widziałam.
Halo jest tu kto? Oglada ktoś porodówkę? Poza wzruszającymi momentami jestem posikana ze śmiechu z jednej kobiety. A w zasadzie z jej matki i męża. Mąż od 16 godzin na porodówce siedzi w grubej kurtce a jej matka wygląda jak chiuaua...
Ostatnia edycja:
Matusia
siem.
Kurde, kurde boli mnie palec. Ten po zabiegu, po wycięciu tego paznokcia. Było ok, a w nocy zaczął mnie boleć i rwać. Teraz mam opuchnięty lekko i czerwony, aż się świeci. Coś tam się dzieje, tylko co po takim czasie .
Muszę teraz skoczyć na alle bo pokupiłam, nie popłaciłam i jeszcze negata dostanę.
Kurde, kurde boli mnie palec. Ten po zabiegu, po wycięciu tego paznokcia. Było ok, a w nocy zaczął mnie boleć i rwać. Teraz mam opuchnięty lekko i czerwony, aż się świeci. Coś tam się dzieje, tylko co po takim czasie .
Muszę teraz skoczyć na alle bo pokupiłam, nie popłaciłam i jeszcze negata dostanę.
lwiapaszczka
Cześć dziewiczyny, pozdrawiam porannie!
Zaraz mykam do pracy. Poczytuję Was tu, staram się być na bieżąco, czasami nawet w pracy na chwilę zajrzę.
Na razie brakuje mi czasu na wszystko, dopiero się organizuję ze wszystkim, ale na szczęście już piątek.
Zaraz mykam do pracy. Poczytuję Was tu, staram się być na bieżąco, czasami nawet w pracy na chwilę zajrzę.
Na razie brakuje mi czasu na wszystko, dopiero się organizuję ze wszystkim, ale na szczęście już piątek.
reklama
Matusia
lwia, ja to juz wcale tu chyba nie zajrzę, bo w pracy nie mam neta