reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Alex, pobiłam Cię bo ja mam prawko 15 lat !!!

Wiecie, że dziś moi 86 letni dziadkowie a Mai pradziadkowie przyjechali do Niej na półrokczu (sami autem) z taką fajną szmacianą lalą. Są tacy kochani

reklama
hej kochane ja tylko na chwilkę, bo potwornie boli mnie dzisiaj głowa :-( mam nadzieję, że to nie będzie migrena- te, co na nia cierpia, wiedzą o co chodzi :-( do tego humor mizerny, płaczek ze mnie okropny, nie mam czasu na nic, ciągle w biegu, w chacie co wieczorem posprzątam to rano znowu syf, spacerek to za każdym razem wielka wyprawa z tym ubieraniem, mała wtedy marudna, bo jej nie wygodnie, do tego zimno ehhhh. wygadałam się... ufff. ale za niecałą godzinkę będę sie znowu cieszyć, bo o 21:25 minie pół roczku jak powitalismy naszą słodycz na świecie

ja mam za 2,5 tyg drugie podejscie do prawka mam nadzieje ze jakims cudem przez pomylke zdam :laugh2: jezdzic umiem, no ale zdanie egzaminu w krakowie to nie taka prosta sprawa :-D szczegolnie jak ma sie wredna babke egzaminatorke obok siebie :angry:

czesc
jakoś padam na ryjek.
A jeszcze jutro z rana do roboty :/ (rano znaczy się o 10.15:blink:) ale wolałabym w domku zostać.Ale trudno.
W weekend jeszcze mam zajęcia , ziewam na samą myśl.Może nie z nudów, tylko z braku chęci wygramolenia się z ciepłego domu, jazdy po godzinę w jedną stronę itd. Jedyny plus- muzyczki sobie posłucham jak lubię w aucie. Jakbyscie kiedyś zobaczyli czy tez usłyszeli "ryki z bryki" to bedę ja:rofl2:

zieew, idę spać.. miłej nocki

ja również mówię dobranoc":-):-)
idę się troszkę popytulać z P.

Bra mam nadzieje,że ból głowy szybko minie:-)
słodkich snów, karaluchy pod poduchy.

Persefona gratki dla Remika

Apropo prawka, ja nie wyobrażam sobie życia bez niego. Uwielbiam jeździć autem, relaksuje mnie to:-).
I chciałam się pochwalić, dzisiaj oficjalnie mamy stan surowy naszego domu:-). Dzisiaj ekipa blacharska skończyła i póki co styka, na wiosnę znów praca wre:)
Zmykam spać*

reklama
Do góry