reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Witam się,
byłam pewna, że w Sopocie to był wypadek :szok: Ci co tak dziecko masakrowali brak mi słów, a takich rodzin jest niestety wiele...
Krzyś wczoraj strasznie płakał, myślałam, że mu coś z jedzenia zaszkodziło a tu dziś powtórka z rozrywki. Biedaczek strasznie płakał, dałam camilię i w końcu usnął.
Małż ma kolejny egzamin, czeka nas urządzanie a najpierw wyprowadzenie ze stanu surowego odebranego właśnie mieszkania. Niestety musi zabierać wszędzie Małego, więc staramy się nie przesadzać. Wkurzyła mnie teściowa mówiąc by każdą wolną chwilę poświęcać na szukanie materiałów, a wie jaka jest sytuacja :wściekła/y: Jakoś córkę, która ma 2 dzieci to rozumie i wie, że trzeba pomagać, a u nas tylko 1, to my możemy wszystko.
Pogoda do bani, więc bardziej mnie wszystko przygnębia. Cieszę się, że mogłam się wyżalić.

Przepraszam z tego wszystkiego zapomniałam - buziaki dla Oskarka i Kubusia :-)

reklama
Witam :-)

uciekam bo Filipcio woła !

edit:
ok już spokojny maluszek :-)

Mandrzejczuk- buziaczki dla Oskarka na skończone pół roczku
Majowa- Tobie również buziaczki dla synusia :*
Ania- już nie mogę się doczekać Ciebie w nowej fryzurze :tak: :*
Matusia- oby z palcem nic poważnego ale kochana jak boli to idź lepiej do lekarza
Agnieszka- miłej imprezki :-)

a My planów na dziś brak ...

Ostatnia edycja:
Witam się. Wstałam dziś o 9, a niedospana jeszcze jestem. Z domu na razie nie wyłażę, bo zdaje mi się, że mi niebo na głowę spadnie zaraz tak jest szaro i ciężko. Expose sobie obejrzę:)

Majowa
, buziak dla synka. A braniem tabletek się nie przejmuj, ja przed zajściem w ciążę brałam 8 lat i było ok wszystko.
Agnieszka, miłego spotkanka życzę, oby wszystko łatwo poszło:)

Majowa, Mandrzejczuk buziaki dla Synków:)
Ania ale masz fajnie, u mnie fryzjer tez sie prosi już, ale tak mi włosy strasznie wypadaja, że chyba musze troche jeszcze poczekac bo jak się bym pofarbowała to chyba wszystkie by mi poleciały:)

Kurcze nie mogę poprawić pogrubienia na normalna?

Jaipur a Ty biedaczynko w pracy pewnie!

Jaipur a Ty co w pracy???

Ypra teściowej to się docina i niech spada na drzewo kobita!

A ja mam od rana dzień wiszenia na telefonie więc chwilowo uciekam

niestety, musiałam pojechać do biura.Do tego zimno jak... bo ktoś mi skręcił kaloryfer w pokoju.
więc ciężko o jakiś optymistyczny nastrój.

reklama
Do góry