reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

O wy pleciugi jedne....:-p
Nadrobiłam, ale nie ma bata, następnym razem czytam tylko na bieżąco, bo zanim się przekopię, to mi się Miki obudzi.
teraz nie pamiętam komu co miałam napisać...
w każdym razie u nas jak się nic nie zmieni to może za jakiś rok odstawię tabletki i będziemy się starać
na prawko kurs mam ale jak mówiłam po 6 oblanych egzaminach chwilowo spasowałam, ale byłoby ułatwienie, nie powiem...
Miki wczoraj był strasznie marudny. Spał trzy razy po godzinie a poza tym ciągle na rękach. posadzony na kocyku do zabawy czy gdziekolwiek indziej, zaraz w ryk... najgorsze jest, że dziś prawdopodobnie powtórka z rozrywki...

reklama
Witam się i ja:-)

Buziole dla naszych półroczniaków Mandrzejczuk:-D

zonka w takim razie już życzę owocnych staranek ;-)
A ja się martwie, że jak będę brała tabsy przez tak długi czas (około 8 lat) to później z dzieciaczka nic nie wyjdzie:-( Oby jednak tak nie było...

My właśnie wstaliśmy, wtrąbiliśmy butlę...Oblaliśmy nasze pół roczku Bebikiem 2R (po raz pierwszy) a teraz synuś robi wszystko żeby mama zwróciła na niego uwagę, więc lecę...Wpadnę później.:-)

Witamy sie,
My dzisiaj imprezowo, śmigamy na urodziny do chrześniaka P no i dzis pierwszy raz rodzina P zobaczy Igora no dziadkowie juz widzieli ale prababcia wujki, ciotki jeszcze nie i dostalam zadanie zeby sie wystroic na maksa bo on sie chce rodzina pochwalic ;)

No ja troszkę ogarnęłam pokój bo sajgon był:-) Teraz czas gotować bąblowi zupkę a dziś na podwieczorek wymyśliłam małemu kisielek z soczku malinowego - zobaczymy jak mu posmakuje:happy:

Majowa buziak dla Kubusia:*

Mandrzejczuk
buziak dla Oskarka:*

Aguś
miłej imprezki i czekamy na fotusie

Matusia upsss czyżby lekarz Cię czekał.

Lwiapaszczka
miłej pracy

Zonka
ja też po kilku oblanych egzaminach spasowałam

Ancia fryzjer...zabierz mnie ze sobą:) Czekamy na foteczkę

Tyle spamiętałam uciekam oporządzić mojego szkraba. pogoda dziś do dup* ciemno w domu na dworze szaro i mokro więc dziś kiblujemy na kwadracie.

cześc moje drogie

:-D zaczynając optymistycznie, pogoda u nas do d..py i nic mi sie nie chce :-D ide po ciastko i inke ;) ale humor całkiem niezły, mloda usmiechnięta od ucha do ucha to i mama szczęśliwa :-D

buziaki dla naszych okrągłomiesięcznych Kubusia i Oskarka ;)

u nas pomimo pogody zapowiada się dłuższy spacerek do sklepu... poza drogimi osiedlowymi jest jeszcze biedronka ale ponad 1 km od domu więc długi spacerek...

reklama
Do góry