reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Bra ja też aspołeczna! Kiedyś nawet na urlopie wpadałam do dziewczyn do biura na kawusię a np. dzisiaj siedziałam pół godziny w samochodzie i czekałam na mojego A i nie miałam ochoty iść do nich.

Ale w sobotę idę do kina. Na kolejną część Zmierzchu :D Stara dupa na filmie dla dzieci :D

Kiedyś moja córcia doprowadzi mnie do drgawek :) Ona chce się bawić. I przychodzi do mnie: mamo pobawmy się w kotka. Dobra, pobawmy się. A ona mi na to robi 10 minut wykładu jak ta scenka sytuacyjna ma wyglądać, z dialogami oczywiście! Co która z nas ma powiedzieć :D To co to za zabawa? To teatr! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Też tak mam :confused2:

W długi weekend obok mnie na wsi dziewczyna utopiła w wannie 3-miesięczne niemowlę i nałykała się tabletek, ale ją uratowali...

Matusia- brawo za drugi ząbek :tak:
Marzenka- :-D fajniutka ta Twoja córcia może wyrośnie na sławną aktorkę ;-)

o sytuacji z Sopotu czy tej co Hope napisała nie będę się wypowiadać bo za epitety z forum by mnie wyrzucili ! :wściekła/y:[!]

Dziekujemy za zyczenia i tez przesylamy buziaczki dla maluszkow Gag i Majipolki....
Matusia gratulujemy drugiego zabka....
Wyrodnych matek ktore zabijaja swoje dzieci komentowac nie bede bo mi sie humor popsuje... Ale bym je zaj....

Ide spac...
Dobranoc...

Mandrzejczuk dobra decyzja ze zmianą lekarza:tak:

Aina wpadaj do mnie na pogaduchy..ZAPRASZAM :tak: I do fryzjera razem wyskoczymy :-)
Alex oby Oliwierek nic nie załapał :no:

Matusia ale ten Twój mąż sympatyczny! Dobrze że Majce się nic nie stało:tak: GRATULUJĘ ząbka :):)
Jaipur to też przygodę mieliście nieciekawą. Dobrze,że Juniorek cały:tak:
A ta niania to Wam się chorowita trafiła.

Marzenka pospacerowałam też za Was:tak:

Majowa
to jakiś koszmar. Zatłukła bym takie osoby!!!!!!!!!!! Też do wczoraj myślałam,że z tą dziewczynką to nieszczęśliwy wypadek, ale niestety :-(

Maja buziak dla Polci:*

Gag buziak dla Stasia :*

Karolka buziak dla Oskarka :*

No i dzień mi zleciał nawet nie wiem kiedy. Uciekam myć marudkę moją najukochańsza..

reklama
Witam wieczorową porą
Jaipur wspólczuję przeżyć
Martusia tobie też bidulki ale się pewno wystraszyłyście
Maja, karolka, gag buziaki dla wszych pólroczniaków
Aina wyrwij się gdzieś najlepiej w jakims sparwdzonym towarzystkie. Piwko karmi jest dobre:-D i podają w knajpach
Martusia gratulujemy zębola
Historii pod tytułem co zrobiłam swojemu dziecku nie komentuję bo za duzo było by tu przelkeństaw
Ogladam Porodówkę i mam gęsią skórę na całym ciele i oczywiście rycze jak bóbr bo ja głupia jestem

Ostatnia edycja:
Do góry