reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć kochane!!
Dołączam się do grona ryczących, ja też wyję non stop:zawstydzona/y:. Nawet jak Was dzisiaj czytam zalewam się potokami łez:zawstydzona/y:. Bo najpierw przeczytałam post Majowej o tym malutkim Błażejku, noż jasna cholera powiedzcie mi jak tak można?? Przecież taki maluch nie umie się obronić, mama jest dla niego wszystkim, całym światem, a mama robi mu krzywdę. Czemu są tacy ludzie, co oni mają w sercu?
Dokładnie tak jak Majowa nawet na reklamach ryczę i bzdetnych serialach.
A co do ciąży to ja bym mogła przynajmniej poszłabym sobie na l4 i nie musiałabym iść do roboty seseseese:cool2:.
Ainka zostaw Jasia z P i idź sobie na jakiś szoping, do fryzjera, zobaczysz będziesz jak nowo narodzona. Szkoda, że nie mieszkasz już w Zamościu bo wpadłabym do Ciebie, miałabym raptem godzinkę jazdę samochodem.
Jaipur oczywiście, że nie jesteś wyrodną matką, nawet tak nie myśl o sobie, to mogło zdarzyć się każdej z nas. Całe szczęście Juniorkowi się nic nie stało i to najważniejsze.
Matusia dokładnie to samo, ważne, że Majeczka cała i zdrowa, gratki zębolka:-)

dziewczyny idę spać. Dziękuję Wam za miłe przyjęcie niedługo będziecie miały mnie dość:-D ale jakby co to mnie przegońcie:tak:

Agacio my tu spragnione świeżej krwi :D Miło, że się zaaklimatyzowałaś i już nie podczytujesz jedynie :tak:

A Wy mi tu o tych ciążach wśród majówek... A tfu!!! A kysz! Z dala ode mnie, z dala! :-D

Basiek a tacy ludzie co mordują i katują dzieci to w sercach kamienie mają. A w głowach tylko przeciąg!

Idę pogrzebać za czymś dobrym i do oglądania serialu. Jak coś to dobranoc.

reklama
Do góry