reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jolek... i jak ten stolik? warto go kupic?

marzena - znajdziesz sobie lepszy wozik.
ja już wazyłam mniej niż przed ciąża, ale niestety teraz znów mi skoczyło w góre ze 2 kg :-(

śnieg???? ło matko :szok:

matusia - pełza (?), czołga się (?), inaczej tego nie potrafie określic, opisąłam jego wyczyn w odpowiednim wątku o rozwoju maluszków

a ekspres do kawy tez mi się marzy :-)ale taki prawdziwny, nie na kapsułki - bo w nich niestety dużo chemii :-(

co do sprzętów to u mnie niezastąpiona w kuchni jest szatkownica zelmera

no i wiecej nie pamietam....:-(
aaa...kamcia, ciesze się , ze akcja galaretka sie powiodła :-)

reklama
Matusia wpadaj :-)

Ja mam jakąś dziwną niechęć do robotów, zawalidrogi straszne, dużo mycia, trudno się dostać, hałasują, właściwie wszystko molestuję blenderem i dzięki wielkie, że ktoś wymyślił coś równie małego i przydatnego :-)

styna gratuluję słowa mama:tak: Mój Kuba często mówi mama zwłaszcza jak mu się krzywda dzieje (tzn. np domaga się wzięcia na ręce). Wtedy takim płaczliwym głosem woła "maaaama" :) Oj miło, miło słyszeć, a jak dzieciaczki zaczną mówić świadomie to dopiero będzie radocha :-)

Kamcia - współczuję takiego ubogiego asortymentu. Na placek mogę zaprosić do siebie. Z kruszanką :)

Co do kaw to ja ostatnio tylko Anatol zbożowy. A tak to rozpuszczalną piję i nie ma sensu inwestować w ekspresy bo zagraca toto kuchnię a używane by było raz na ruski rok. Teście kupili i jak zarósł kurzem to wydali. Maszynkę do chleba też mają, najpierw był szał przez miesiąc a teraz stoi i zarasta. Ja dostałam robot kuchenny ale powiem wam że wolę zwykły mikser, bo w tym śmietany nie ubiję bo to mieszadełko jest za wysoko na taką małą ilość. Ciasto jak gęste to też całe niewymieszane obklei ściany naczynia i tyle. Wielkie to i w ogóle.
Parowar jest fajny choć na razie go dopiero poznaję.
A w ogóle marzy mi się milion dupereli typu bajerancki dekorator do ciasta, fajne formy do pieczenia, szczypce do przerzucania kotletów...
I cieszę się że mam Chroma to mi nie wyskakują te reklamy :)

Marzena - brawo dzielna kobieto :)

Cześć dziewczyny,

ja to gadzeciarz jestem, na szczęście mam dużo metrażu do zagracania:laugh2: a blender tez super rzecz,prawie wszystko da się nim zrobić.Ekspres mamy cisnieniowy bo u nas się duzo kawy pije(małż po 3-5 dziennie),nie ma dobrej kawy rozpuszczalnej, mielić się nie chce, więc jedynym rozwiązaniem ekspres co przerobi ziarenka i mleko sojowe na dobrą latte.:tak: Obecny to Saeco, poprzedni też(umarł po 7 latach intensywnego życia).

poza tym dopiero wstaliśmy, a trzeba się wyszykować bo idziemy bawić sie do kolegi:-) jego zabawkami:-D

Ostatnia edycja:
Witam.

U nas pogoda nieciekawa. Młody buszuje od 8mej, a matce się oczy kleją.

Gag stolik ok. Ale jeśli masz kasę to może zainwestuj w coś bardziej rozbudowanego :)

Styna gratuluję słowa mama. U mnie Igor dalej się brecha na dźwięk tego słowa

Coś miałam wczoraj komuś napisać ale nie pamiętam :/

Hi hi Salsera fajnie by było :-D

reklama
Do góry