reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Ooo a Kamcia o umiejętnościach pisze na ogólnym :-p

Idę zaraz na kulinarne i zapodam co miałam na obiad :evil:

Futrzaku, potrzebujesz kawiarkę
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

spieniacz do mleka

kawę mieloną (lub mielisz w domu jak masz czym), mleko (koniecznie tłuste, 3.2%) i dalej postępujesz zgodnie z instrukcją (kawiarki mają załączone). Np. latte najlepiej prezentuje się w takich szklankach

I można pić :-)

reklama
Ale zeby o jedzonku tutaj:-D Kamcia zaraz kija weźmie i pogoni
Kamcia no to ciasto ci się uda galaretka jest:-)
Mandrzejczuk witaj po przerwie, a czy ja dobrze doczytałam że karmisz piersią???Jeśli tak to gratuluję bo wiem jak trudno po przerwie nakręcić laktację.
Ja mam sprzęcik do kawy ale tylko stoi i się kurzy, wole rozpuszczalną bo leniwa jestem, a ubijaczki do mleka polecam bo można cuda z kawką zrobic jak się ma ubite mleczko mniam mniam
Persefona gratulacje dla siostry

jolek, Lenusia z moją mamą. Chociaż dzisiaj przyjechali wszyscy - mama, tata i pies. Ma dziecko wesoło :-).

Hope, ale te ciasta pięknie Ci wyrastają. U mnie piec jakiś nie tego i często mi ciasto opada :wściekła/y:.

futrzaczku, trzeba by na cenę popatrzeć np. na allegro, bo nie wiem jak teraz stoją, my kupowaliśmy około 2 lata temu.

Kamcia to nieźle! Niezła aparatka!

Hope ja już po budyniu więc mnie nie nakręciłaś :p Ale brownie mnie trzyma, nie powiem.

Lwiapaszcza taka frytownica ma dla mnie więcej sensu niż zwykła... A co do opadania ciast to może za szybko wyciągasz z piekarnika na zimno? Ja lubię jak po upieczeniu posiedzą jeszcze chwilę przy uchylonych drzwiczkach i "dojdą"

Alex a już myślałam, że zaginęłaś gdzieś! Gratuluję kozaczków, oby służyły!

Lepi
to kiedy do ortopedy teraz idziesz??pewnie kolejki są:/ Współczuję dolegliwości. Mnie przez jakiś czas męczyły kolana i ból przeokropny,ale od jakiegoś czasu mam spokój.

udało mi się umówić na 21 grudnia. Zośka już w ciąży wyciągnęła ze mnie wszystkie soki i pewnie stąd te dolegliwości :sorry:

hope to nie była umiejętnośc tylko co moje dziecko robi w tej chwili :-)
nooo umiejętności to wpisuję w wątek o umiejętnościach :tak: :-p hihih

jolek ja Ci za tydzień wstawię takie ciacho że może przylecisz na urodzinki Vi żeby się na nie załapać :-) hehe

No nareszcie mam parę minut. Od soboty próbuję dom przywrócić do stanu używalności. Tak się cieszyłam że mężulek zostaje z lokatorami, stwierdziłam że kobieta w domu będzie to i porządku dopilnuje i ugotuje mu. No a tu taki syf mąż mówi że nie nadążył sprzątać po niej:szok::szok::szok::szok: do tego gotowała same zupki, a kasowała go jak za obiad dwudaniowy z deserem. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i przez to cały czas sprzątam i sprzątam w momentach kiedy mała defakto rozpieszczona przez dziadków:wściekła/y::wściekła/y: siedzi sama i się bawi. No ale 5ten ciężki humor zmienił mi się jak usłyszałam jedno magiczne słowo "mama", nieświadomie ale jak miło usłyszeć. No to teraz lecę do wanny. Pozdrawiam

reklama
Marzena, ta KASIA jest super. chciałam droższy kupić, ale mój kuzyn pracuje w sklepie z AGD i mówił że te Kasie sa równie dobre jak te droższe i miał racje. Moja mama ma drogi i już jej ubijaczka się złamała. W moim , to nawet jedną cebulę opłaca mi się poszatkować.
Kamcia, to Ty byś może naszymi specjałami tam furorę zrobiła. Pomyśl nad małym kramikiem z takimi rzeczami :tak:.
Hope, pierwsze widzę spieniacze osobno! Mam nadzieję, że doczytałaś wyżej, że przyjeżdżam z wizytą:-D.
styna, gratuluję słowa mama.

Ja oglądam kątem oka Uprowadzenie Agaty na TVP1, bo podobno kilka scen w mojej miejscowości nagrywali, a nigdy tego nie widziałam. Znając siebie, to i tak przegapię.

Do góry