reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

hej kobietki,
siedzę i nic nie robie.Nie chce mi się, Jasiek zasnął.
Wszystko mnie boli, siniaki mam wszędzie, chyba musze isć do lekarza, morfologię zrobić.
P coś w krzyzu łupnęlo i dupa. Nie może się schylać, ciekawe jak dzis będzie pacjentów przyjmował.
Hope syrop różany ja załatwie, ale Ty zostaw kawałek ciasta dla mnie!
Bra na zakupy się wybierasz???:-)

reklama
aina....a co sie dzieje?jak to siniaki? nie rozumiem? masz jakies problemy z krzepliwością?

bra...w którym miejscu Toronto otworzyli to CH?

co do ekspresów do kawy......już wiem co chcę dostac na gwiazdkę...sesese;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie
U nas zęby idą:crazy: mały buczy po nocach nieludzko, spi i buczy przez sen, a dziąsła takie szerokachne że szkoda gadać smaruje mu jakimś żelem i chwila spokoju ale po godzince akcja na nowo rusza można oszaleć:wściekła/y::wściekła/y:
Bra fajny filmik:-) ludzie jednak mają nie pokolei w głowie
Jaipur 5 kawek dziennie z ekspresu to sporo, mężusiowi serducho będzie pikać:-) ogranicz mu trochę:-)
Gtatululację za pierwsze słowa MAMA:-)

Gag nie mam pojęcia dlaczego tak jest. nigdy tak nie miałam a teraz nogi w siniakach. Problemów z krzepliwością nigdy nie miałam.
Matusia ja też w piżamce:-D

aina.....przyznaj się , że Jaś Cię leje! nie bój się -naślemy na niego kuratora! a teraz tak serio - dziewczyno czym prędzej idź do lekarza, może to jakies zaburzenia hormonalne po ciązy, albo cos innego spowodowane własnie ciążą.

Ja po ciąży mam mega problem z wypadającymi włosami!!!! używam szamponu przeciw wypadaniu, ale nie pomaga! niedługo będę cąłkiem łysa :-( a najbardziej wkurza mnie to, że Młody wciąż jest cały oblepiony tymi moimi kłakami....wrrrr:angry:

gag spoko loko, mi już wypadły:-D:-D:-D już nie linieje i jest git.:-D
szampon to strata kasy- trochę skuteczne są takie wcierane świństwa, suplementy ale w naszym przypadku- trzeba przeczekać.Podobno- tak dermatolog powiedział na wizycie kontrolnej- muszą wypaść te które nie wypadły w czasie ciąży.Bo ponoć w czasie ciąży nie wypadały tyle co zwykle.Ciekawe komu he he
A jak bedą dalej wypadać, to można hormony zrobić.Ale jak się karmi to i tak nie można nic brac:-p

ainka dziewczynko;-) powiedz małżowi żeby nie wierzgał tak w nocy, bo żona będzie nie-piękna;-)

paula ograniczyłam- za starych czasów pił 8-10:eek: Teraz fajki rzucił ,więc nie bedę go udręczać jeszcze na nowo z tą kawą.Ale pije wodę mineralną dla wyrównania, to jakieś pocieszenie.

Ostatnia edycja:
Witam.Znowu net mi szwankuje :<
aina pewnie dziecko cię bije po nocach. Ja często jestem podrapana w różnych miejscach i też nie wiem dlaczego ;)
Hope daj spokój,znowu ciasto...ślina do pasa,a tu mam postanowienie zrzucić parę kilo..ehh
bra co dobra reklama robi z człowiekiem-w głowie się nie mieści
paula u nas też zęboly idą,a konkretnie jednego już prawie widać.Pewnie kwestia kilku dmi i przebije dziąsło
styna gratuluję słowa "mama", u nas jes "baba" na okrągło

A ja robię pierogi z białym serem :D

Siostra oficjalnie ma być lipcówką 2012 :)

reklama
Do góry