reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie po dluuuugiej przerwie
moj poprzedni komputer zakonczyl swoj zywot i zanim kupilismy nowy tzreba bylo troche poczekac na fundusze.
zanim poinstalowalam programy, wtyczki,zdjecia i cala reszte troche mi sie zeszlo, a ze informatyk ze mnie marny to nawet troche dluzej mi z tym zeszlo, zanim wszystko tutaj nadrobie tez troszeczke zleci, jak na razie ogarnelam tlyko watek z Filipkiem.

U nas juz jest spoko, kolki minely, ale nie dlatego, ze wywalilam butelke i wrocilam do cycka, bo jak ktos ma troche rozumku to wie, ze kolki byly nie od butli ;-) wyszly nam 2 sliczne zabki, ktore tez byly otulone placzem, ale juz jest cisza i spokoj. M miedzyczasie zminilismy pediatre, dzisiaj mamy ostatnie cwiczenia na rehabilitacji, no chyba, ze w czwartek lekarz zatwierdzi dalsze sesje, ale mysle ze juz nie beda potrzebne.
Oskarek mowi mama, meme wiem, ze mowi to niesiwadomie jeszcze, ale ja jako matka ciesze sie kazda drobnostką z jego strony. Klocek wazy juz 9kg, pieknie siedzi prawie juz bez wywrotek i próbuje podniesc sie do pozycji czworakowania jednak w tylek lekko mu ciazy.

To chyba tyle u nas, a i jeszcze maz zaczal juz nowa prace baaaardzo sobie chwali, wiec teraz tez mam mniej czasu na cokolwiek w ciagu dnia...
No i ta pogoda...do kitu...kolejny rok zaczynam narzekac na mieszkanie szczytowe na ostatnim pietrze...

Kamcia ja czasem sprawdzam sny w Sennik | Najlepszy sennik w Internecie ale nigdy sie nie wglebialam do konca czy jest on super niezawodny i tez ogladalam ten film :tak: dosyc fajny

Futrzaczku gratuluje polrocznego chlopca

reklama
Witam się z kawusią. Po weekendowym pobycie na uczelni jestem przerażona.
Każdy wykładowca już coś tam chce od nas:a to egzaminy już mam dwa przed świętami,
a to 2 prace do napisania,kurcze....trzeba się za naukę wziąć.
Mój brzdącu pełną parą mówi "baba" (teściowa cała w skowronkach),ale podobno
w sobotę wołał "mama"..hmmm ciekawe :p
stynka najważniejsze,że jesteście już razem
Agniieszka,jaipur zdrówka życzę
ENTI witaj
Hope,marzena,Kamcia przestańcie tymi ciastami kusić,bo kurcze ja się chcę trochę odchudzić,no!
jolek mój Remik tez już wpatruje się w osoby i czasem placze na obcych. Ostatnio była u nas babcia mojego M (a dawno jej nie było) i mlody spał,a ja wyszłam po pranie.Wtedy się ocknął i babcia zaczęła go wozić w wózku,a on na nią i w ryk.
marzena ja to wyję ze śmiechu jak zerknę na te "pamietniki z wakacji",no kurcze co za bzdury..
Kamcia dobrze,że już macie cieplutko w domku
Matusia,gag tulam
aina uszy do góry.Wczoraj miałam fajne zajęcia i facet mówil nam o nastawieniu.Lepiej zawsze nastawiać się pozytywnie.A jak wstajesz rano,to zadaj sobie pozytywne pytanie typu:"co dziś miłego mnie spotka?"
Futrzaczku buziaki dla malucha na 6-miesęcy :*
wisienka starsi ludzie niestety nie myślą w takich sprawach..
mandrzejczuk fajnie,że wróciłas.Gratuluję zębulków :*

Aha i news z ostatniej chwili: siostra dzwoniła,że zostanę ciocią!!!!!:-):-):-)

dzięki mandrzejczuk.. musze sprawdzić mój sen bo ciagle śni mi sie to samo.. zbnaczy podobne sytuacje ale ciśgle oparte na jednym zdarzeniu
i zastanawia mnie to bardzo a w sieci tyle senników że nie wiem który lepszy od innego :sorry:

no i miło że jesteś ponownie wśród nas :-)

Fytrzaczek buziak dla polroczniaka:)

No i nie zapominajmy o Igorku to juz 7 miesiecy a ja wciaz pamietam jak sie rodzil boszz coz za emocje wtedy byly:p

Mandrzejczuk super ze wrocilam:) fajnie ze juz po kolkach gratuluje zabkow. A czemu zmienilas pediare?

Persefona pozytywne nastawienie podstawą udanego dnia,piszę się na to!:-)
Mandrzejczuk witaj po przerwie, gratulujemy ząbków i samodzielnego siedzenia:-)
Joluś to juz 7 miesięcy! uściskaj Igusia:*

futrzaczku - buziak dla dzidzia z okazji półroczku!
jolek - buziak dla najstarszego w grupie! :-)

wisienko....dziadek Stasia juz 3 miesiące temu wyskoczył z takim zajebiaszczym pomysłem :szok: normalnie szoook!:szok:

mandrzejczuk...gratuluje zabków!

persefona....gratki dla siostry! na kiedy ma termin?

edit: dzieciak mi "łazi" po pokoju :szok::szok::szok:

Witam się :)
Ostatnio jakoś nie ogarniam Was hahaha tyle klepiecie gaduły moje:-). Kluch marudny, zębów ani widu ani slychu. Właśnie zupka się pichci dla Młodej.

Mandrzejczuk fajnie, że już jesteś, gratuluję zębolków, chcemy zobaczyć Oskarka:-)
Persefona super, że jesteś zadowolona z zajęć, a nauką się nie przejmuj - dasz radę - dzielna babka z Ciebie:tak:, ja też studiowałam zaocznie kilka ładnych lat najpierw jedne studia magisterskie, potem jedna podyplomówka, potem druga i w sumie bardzo mile wspominam. Chociaż czasem ciężko było bo nauki full + pracowałam na etacie.
Joluś syn Ci wydoroślał, buziaki dla 7 - miesięczniaka*
Futrzaku dla Filipcia też wielkie buziaki*
Kamcia powodzenia z ciastem i żeby galaretka doszła na czas.

reklama
Do góry