reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

jolek buziak dla twojego Igusia również (gapa ze mnie-nie zauważylam na suwaczku:zawstydzona/y:). Egzaminu nie miałam,bo te patafiany nie na pisały,że chodzi o inną grupę,a nie naszą-i całe szczęście,bo nie nauczyłam się. Mam ten egzamin przed świętami.

A co do mojej siostry. To będzie jej druga dzidzia.Pierwsza-córa ma 8 lat.Wiadomo,że chcieliby synka:-pZapatrują się na mojego Remika;-)Na kiedy ma termin-jeszcze nie wiem,ale jak wspólnie liczyłyśmy,to tak koło sierpnia to będzie. Dziś ma po południu pierwszą wizytę i pierwsze usg. Denerwuję się chyba bardziej niż ona:confused2:

Matusia Gabi jak się inhalowała,to też musiałam ją czymś zająć.Zazwyczaj patrzyła w bajke na dvd-to działało. A inhalacje są super-polecam
gag moje dziecię też wędruje po pokoju-kula się na brzuch,potem na plecy i takim sposobem jest już w drugim końcu pokoju:szok:

reklama
Jolek, Futrzaczku, buziaki dla chłopaków!

Żeście tyle naklepały, że nie wiem co komu... U mnie masakra za oknem, jest tak ciemno, że chyba zaraz światło zapalę. Ale z tym śniegiem to Marzena bije wszystkich na głowę:) Toć to niby jesień jeszcze:)

Witam się.
Ale się porozpisywałyście...mam mało czasu, nie wiem kiedy Was nadrobie...
persefona - gratulacje dla siostry, oby wszystko przebiegało bez problemów. Dużo zdrowia dla siostry i maluszka...
Maja co się stało...??

U nas szaro, buro i zimno. Kuba nic nie robi tylko śpi, a ja nadganiam robotę, korzystając z jego łaskawości :-D Chociaż sama chętnie bym się położyła...

my byłysmy na krótkim spacerku, ale po pół godzinnej drzemce małej wróciłysmy do domku. zimno pieruńsko, jeszcze zapomniałm rękawiczek :((( znowu nie zrobiłam zdjęć wózka, więc sorki maju, ale pamiętam! :)
w ogóle jestem niesamowicie przymulona, nic mi sie nie chce, nie znoszę takiej pogody... przyzwyczaił sie człowiek do słoneczka, a teraz? szkoda mi małej, bo lubi spacerki, ale jak jest zapakowana w ten kombinezon, a później jeszcze w śpiworek w wózku to bierze ja załamka i płacze bidula :(

Majeczko bo zaraz głos na Ciebie podniosę i w tyłeczek nakopię:-D komu masz zawracać gitarę jak nie nam he?? Gadaj szybko co się dzieje?? Dać Ci ciasteczko??:-D
Bra, Aina u mnie to samo z humorem. Też byłam z Marti na 20 minutowym spacerku, off kors na rękach niosłam bo w wózku był płacz, zresztą w sumie jej się nie dziwię, też bym se chętnie popłakała , w taką zimnicą to nic tylko siąść i płakać. Ale mam ciastka na pocieszenie. Chcecie??

Bosz u mnie na wszystko lekarstwo to ciastka. Mąż mnie na odwyk wysłać powinien:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie kobietki,

ale Wy skrobiecie, czytam i czytam i dopiero Maj nadrobiłam (a zaległości tylko od wczoraj...):sorry:. Nie mialam dziś od rana internetu i dopiero teraz zasiadłam do kompa. Zosieńka śpi już prawie godzinę, więc pewnie zaraz da o sobie znać.

Joluś - całusy dla naszego starszaka:-)
Ja też dziś z rana wybrałam się do biedrony, bo polowałam na pluszowe kręgle i udało mi się dostać:-). Na gwiazdkę będą jak znalazł dla Zosieńki :)

U nas pogoda też beznadziejna. Dzisiaj M mroził tyłek na spacerze z małą:-p. Zośka też jest sztywna jak się ją wkłada w kombinezonie do śpiworka w gondoli, wkurza się, ale po chwili na dworze zasypia.

Persefona - gratulacje dla siostry i dla Ciebie jako przyszłej cioci. Moja bratowa rodzi w marcu, a brataniątek mam już 6 :) (od trzech braci).

Do góry