reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
ja uciekam.....zaraz pewnie obudzi się z krzykiem wygłodniały "cycuś mamusi", więc muszę byc w gotowości :-) do jutra

edit: hmmmm.....prawie 0.30 - czyżby strajk głodowy????

Ostatnia edycja:
witam! ale szarówa za oknem :-(

u nas dobre wieści z rana - była koopa i to bez czopka, więc luzik :cool:

witam,
jakos ostatnio nie ma humoru i nie chce Was zarażać pesymizmem.
Za oknem okropnie, az sie nic nie chce.
miłego dnia

Hej,
U nas tez brzydko rano o 8 bylismy na rehabilitacji i sie bardzo ciesze bo juz jest badzo dobrze glowka sie wyprostowala i teraz bedziemy chodzic raz w miesiacu ;)
Mnie dalej zoladek boli boze co mnie zlapalo moze to jakis wirus? Bo zaczelo sie grypa zoladkowa w piatek a zoladek mnie dalej dzis boli ale juz duzo mnie cale szczescie bo juz mnie wrzodami straszyli a ja zaraz sobie wkrecam choroby ehh ja to jestem...

KAmcia ja to nie przepadam za galaretką więc nawet kawałka bym im nie zjadła.:-p Lecę zaraz na poszukiwania tego smerfa w torebce :tak:

Aina co się dzieje??

Gag
no to super wieści z rana

Aguś a może popij sobie miętówkę. Fajnie,że rehabilitacja dała efekty :tak:

U nas też szaro ale lecę na szoping zaraz.

reklama
kamcia jak tyle bb cioteczek jest zaangażowanych w szukanie galaretki to ciasto napewno będzie super, a dzieciaczkom bedzzie smakować:-) powodzenia kuchareczko:-)

Aina współczujebraku humoru:-( napewno cie to nie pocieszy ale ja tez ostatnio jakieś dolki mam:-( echhh... buziol kochana:*

Agnieszka dużo zdrówka dla Ciebie:*

a my po weekendzie całym w rozjazdach i pełnym domu dzis odpoczywamy;-) mały uczcił to spańskeim od 22 do 10 z małymi pobudkami na cyca;-)

Do góry