reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

dzisiaj mąż zawiózł Szymcia do przedszkola uff bo zimnica taka że szok i nie chciało mi się wychodzić tak rano , a na dodatek wczoraj się kopnięta matka ocknęła że Filipek jednak nie ma kombinezonu cieplusiego bo te po Szymciu co mam są przy małe więc trzeba zakupić koniecznie nowy ! wczoraj szukaliśmy ale wszędzie lipa straszna a jak wyjdę z nim po Szymka to mam na myśli jeden normalny sklepik z dziecięcymi ciuszkami i mam nadzieję że tam kupimy :tak:

Aina- ojj kochana nie smutaj :* niestety ale jeśli chodzi o pogodę to będzie coraz gorzej więc zostaje Nam poprawianie humoru czymś innym np. słodkim albo uśmiechem dziecka ;-):tak: pisz do Nas pisz :*
Gag- uuu to podziwiam za odwagę i wielki szacun dla męża :tak: trzymaj się cieplutko!

reklama
Futrzaczku buziaki z okazji 6 miesięcy:tak:

Racja, ta pogoda wprawia mnie w depresyjny nastrój. Jak już czekolada nie poprawia humoru.
Jasiek właśnie poszedł spać, zębów jeszcze nie widać.
Muszę się z Młodym do sklepu wybrać, trzeba coś do jedzenia kupić.

Futrzaczku po północy włączylkiśmy sobie na kompie "Zła kobieta" a w dokładnym tłumacvzeniu zła nauczycielka :-)
i siedzieliśmy do 3.20 później mój zapuścił chrapacza a ja nie mogłam spać więc weszłam na forum i posiedziałam sobie trochę i poszłam spać..
nie wiem jakąś miałam noc nie do spania .. wcale mi się nie chciało iść....
ale musiałab bo na 8.30 musiałam jechać coś załatwić no i tyle sobie pospałam :-p

dziewczyny macie jakiś sprawdzony sennik internetowy??

Kamcia - w senniku nie pomogę :no:

matko już 11 ale to BB pochłania czas :-D! uciekam coś porobić w chacie bo szok normalnie ! i tak w między czasie zdążyłam wstawić dwa prania, rozwiesić je i złożyć to co już było suche ale i tak jeszcze roboty sporo także do później laseczki :*

Czesc :-)
Dlugi ciezki weekend. Myslalam, ze tesciowa 1ego dnia zamorduje. Jak przestalam reagowac ma jej komentarze to zrobilo sie calkiem milo.
Wszystkim okraglomiesiaczkom wszystkiego naj.
Niestety poki co nie dam rady nadrobic zaleglosci i nie widze jak na tym kompie zmienic klawiature na pol znaki.
Brzydko i zimno na dworze, chyba dzis darujemy sobie spacer.

Witam i ja :)
Wczoraj bylismy w odwiedzinach u wujka i myslalam ze palpitacji serca dostane jak moj madry wujek przyniosl wielki sloik miodu i niemal zamoczyl smoka Nadii. Jak sie wydarlam na niego to az mi sie glupio zobilo, ale jak mozna dawc niemowlakowi miod:angry::wściekła/y: Bardzo lubie tego wujka ale wczoraj myslalam ze go udusze...
Agnieszka a jaki czas sie rehabilitowaliscie i jak czesto u Nas jes lepiej ale jeszcze mamy dwa tygodnie laserkow i masazy a potem juz tylko cwiczenia dwa razy w tygodniu.Cala moja rodzina twierdzi ze juz powinnam przestac chodzic na ta rehabilitacje bo juz jest ok ale nasza rehabilitantka uwaza inaczej ufam jej wiec jeszcze mecze ta moja kruszynke...
kamcia super galaretkowe ciasto
gag podziwiam Cie ze dajesz rade z tak dluga rozlaka...
futrzaczek buziaki dla polroczniaka
jolek i dla igusia tez z okazji siedmiu miechow:)

reklama
cześć , my zaspaliśmy bo junior wstał o 10.05:szok:
dobrze,że dzisiaj muszę ruszyć tylko na chwilę z domu o 14,to się na nic nie spóźniłam.
i sio mi z tymi pesymistycznymi humorami,sioo!!;-)

Do góry