reklama
Hope
podwójna mama :-)
Naklepałyście a ja się wybieram spać.
Z tą galaretką, można obejść, jej cudowny kolor zapewne jest efektem tego:
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
więc przyszłościowo można nabyć komplet i stosować do różnych maści, kremów, ciasteczek, babeczek, galaretek itd. Jak kto woli i chce.
Z tą galaretką, można obejść, jej cudowny kolor zapewne jest efektem tego:
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
więc przyszłościowo można nabyć komplet i stosować do różnych maści, kremów, ciasteczek, babeczek, galaretek itd. Jak kto woli i chce.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
matusia ja też taki humor dzisiaj miałam poddenerwowany że aż jak zawoziłam kumpla do znajomych to mu powiedziałam co nieco co myślę na jeden temat związanyz nim który mnie gnębił od kilku lat
ale jego mina była normalnie nieziemska.. bo się chłopak nie spodziewał.. jutro rano się z nim znów widze więc ciekawa jestem co powie po przemysleniu sprawy bo dziś to go zatkało i powiedział ze nie wie co mi powiedzieć ....
a w necie nie zdąze bo mam na to tydzień wiec zanim by mi zaksięgowali kasę i wysłali po kilu dniach to byłoby już po fakcie :/
a przepis znalazlam wczoraj sprawdzałam w pl sklepach i nie ma :-(
ja też tak mam że jak mnie coś męczy czy dręczy to nie uspokoję się dopóki tego nie wyjaśnię i nie dojde do czystości sprawy
także mam nadzieję że u Ciebie wszttsko będzie ok
jolciu moga być 2 w razie gdyby coś nie wyszło ;-)
jak znajdziesz taką to normalnie nie wiem chyba wskocze w samolot iCię wycałuję :*
a deserek tak bardzo chcę zrobić bo to urodziny dziecka będzie ok 8 dzieci jeszcze więc byłyby szczęsliwe widząc taki kolorowy "szał" :-) a nie zawsze oklepane ciasta
gag współczuję takiej rozłąki ... i do tego ile stresu macie :-(
hope ja mam barwniki spożywcze tutaj ale tu sprzedają tylko zielony , czerwony , żółty , pomarańczowy i to wsyzstko ...niebieskiego nie ma :-(
mam wszystkie w domu i robiłam z nich ciasta..
no na przyszłość sobie w pl kupię te z allegro ... ale na teraz to już za późno :/
jaipur a co teraz nie ma w sobie chemii w tych czasach
jedynie kury z babci farmy i warzywka z własnego ogródka...
ale jego mina była normalnie nieziemska.. bo się chłopak nie spodziewał.. jutro rano się z nim znów widze więc ciekawa jestem co powie po przemysleniu sprawy bo dziś to go zatkało i powiedział ze nie wie co mi powiedzieć ....
a w necie nie zdąze bo mam na to tydzień wiec zanim by mi zaksięgowali kasę i wysłali po kilu dniach to byłoby już po fakcie :/
a przepis znalazlam wczoraj sprawdzałam w pl sklepach i nie ma :-(
ja też tak mam że jak mnie coś męczy czy dręczy to nie uspokoję się dopóki tego nie wyjaśnię i nie dojde do czystości sprawy
także mam nadzieję że u Ciebie wszttsko będzie ok
jolciu moga być 2 w razie gdyby coś nie wyszło ;-)
jak znajdziesz taką to normalnie nie wiem chyba wskocze w samolot iCię wycałuję :*
a deserek tak bardzo chcę zrobić bo to urodziny dziecka będzie ok 8 dzieci jeszcze więc byłyby szczęsliwe widząc taki kolorowy "szał" :-) a nie zawsze oklepane ciasta
gag współczuję takiej rozłąki ... i do tego ile stresu macie :-(
hope ja mam barwniki spożywcze tutaj ale tu sprzedają tylko zielony , czerwony , żółty , pomarańczowy i to wsyzstko ...niebieskiego nie ma :-(
mam wszystkie w domu i robiłam z nich ciasta..
no na przyszłość sobie w pl kupię te z allegro ... ale na teraz to już za późno :/
jaipur a co teraz nie ma w sobie chemii w tych czasach
jedynie kury z babci farmy i warzywka z własnego ogródka...
Matusia
Fanka BB :)
gag, to Ty ale samotna przez duże S jesteś. Ło matko! Tam to bym mojego nie wysłała chyba. Już się denerwuję bo od Hubertusa na polowania zbiorowe chodzi, ale na wojnę. Gag podziwiam Cię.
styna, to przygoda się dobrze skończyła.
styna, to przygoda się dobrze skończyła.
marzena9
Fanka BB :)
Jolek Kamcia u mnie sa takie galaretki w kauflandzie. Nie pamietam firmy ale nazywaja sie tak od kamieni szlachetnych typu bursztynowa, rubinowa, szafirowa, ametystowa i takie tam duperele. I chyba nawet pisza na nich, ze farbowane naturalnymi barwnikami. Ja moge kupic i wyslac ale dopiero po poludniu jutro bo nie mam samochodu i siedze z dzieciakami w domu a ten sklep jest ponad kilometr od mojego domu ... Jolek jak sie nie uda Tobie to daj znac a pojade ale niestety po poludniu wiec na wysylce tracimy caly dzien niestety
A w ogole Paula nam kaszle swoim kaszlem i juz miala druga inhalacje i zapowiada sie kaszlaca noc niestety czyli nieprzespana ...
A w ogole Paula nam kaszle swoim kaszlem i juz miala druga inhalacje i zapowiada sie kaszlaca noc niestety czyli nieprzespana ...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
marzenko fajnie by było :-) jesli się jolci nie uda to możesz Ty spróbowac ,
a przesyłka napewno zdązyłaby dojść
nawet jak salsera mi wysyłała album to z tego co pamietam wywyłała w środę albo czwartek a we wtorek w kolejnym tygodniu już miałam w domu :-) także zdązyłabym dość..
to poczekamy do juta na jolcię ..
ale super.. bedę wam naprawdę bardzo wdzięczna za tą galaretkę :-) :*
a przesyłka napewno zdązyłaby dojść
nawet jak salsera mi wysyłała album to z tego co pamietam wywyłała w środę albo czwartek a we wtorek w kolejnym tygodniu już miałam w domu :-) także zdązyłabym dość..
to poczekamy do juta na jolcię ..
ale super.. bedę wam naprawdę bardzo wdzięczna za tą galaretkę :-) :*
reklama