reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Przeczytałam post Kamci i mnie bardzo rozśmieszył o tej sklerozie, ale za chwilę lwiapaszczka znów mnie przygnebiła. Jakie to straszne zostawić takie maleństwo. No i tu też nie będziemy mialy czasu na bieżąco zaglądać. Ja jeszcze tylko 2 tygodnie i to samo lwiapaszczko mnie czeka.

karolka biedulo, ty ciągle w biegu. Ale fajnie że wpadasz choć na słówko.

Futrzaczku,
chętnie, ale nie chciałabym tak tu, bo niewiadomo kto prócz nas podczytuje. Wiele osób z mojego otoczenia wie, że tu jestem. Rozumiesz?

Kamcia, ja mieszkam w małym miasteczku, tu takich cudów nie ma więc nie pomogę, ale albo proponuję Ci kupić w necie, albo kup barwnik i zmieszaj z kompotem z gruszek i żelatyną np.

reklama
matusia to faktycznie niewesoło, myslalam, że niania to jedyny problem, a tu cos jeszcze. mam nadzieję, że szybko sie u Was ułoży !

cześć dziewczyny,
głowa mnie boli od nadmiaru wrażeń dzisiaj,
na zakończenie dnia przyjemna część- byłam w kinie na Immortals Bogowie i Herosi 3D, fajna bajeczka,ale i tak nie zeszło ze mnie to wszystko co miało zejść.
Matusia ja też tak mam, za dużo myślę, a czasami wszystko rozwiązuje się samo i czasami jednak jest dobrze:)
Ale co się naprodukuje scenariuszy - bezcenne:-D

Matusia - wspolczuje :*... u nas tez nie bezproblemowo :( a nawet fatalnie... sie porobilo....

!
Dziewczyny czytam i nie wierze! z ta pamecia! szwankuje u mnie jak cholera ostatnimi czasy. Widze, ze nie jestem odosobniona.. A jednak cos w tym jest... moze za duzo hormonow, emocji?? !

Karolka
- to masz juz ta szafe do sypialni? fajnie, ze cos trafilas w kocnu :) Trzymaj sie jako!

Spoznione zyczenia dla 6 m. maluszkow - sylwia, lepi, persefona - buziaki :***

Matusia podróż super miałam tylko jedną małą przygodę mianowicie mój mąż lubi pistolety i takie tam więc przez przypadek na zakupach znalazłam zapalniczkę pistolet. Wygląda jak autentyk i do tego jest cała metalowa i dość ciężka. No więc celnicy przez głośniki mnie do siebie wzywali. Jak zobaczyli że to zapalniczka to pytali się gdzie kupiłam. Po za tym było dobrze Nadia grzeczniutka chwilkę (40 minut) spała w samolocie a w aucie to już całą drogę przespała.

Nowe otoczenie też się pewnie też się trochę przyczyniło do ciężkiej nocy ale jak jej dziąsełka o 5 posmarowałam żelem to usnęła. Ja też myślałam że to otoczenie dlatego tak długo nie pomyślałam o żelu.

Teraz idę spać muszę odespać. Do jutra

reklama
jolek....na wojnie :-(

co do pamięci - to moja szwankuje od czasu zajścia w ciąże - teraz jak czegos nie zapiszę na kartce to nie tego zrobie - w efekcie to już kilka notesów tak zapisałam ;-)

lwia
...niestety nie zawsze jest tak jak się chce żeby było :-(a czas z dzieckiem bedziesz nadrabiac w weekendy!powodzenia!

matusia.....rozumiem jak ci cięzko znaleźc odpowiednią osobe do opieki, zwłaszcza, że zostało mało czasu, ale wszystko sie jakoś ułozy - bądź dobrej myśli! Jak się ta babka zgodzi to weź ją, a jak zobaczysz , ze jest jakas nie teges to poszukasz kogos innego na jej miejsce i tyle

kamcia...fajnie wygląda ten deserek....i powiem ci, że ja tez nigdzie nie widziałam niebieskiej galaretki (może dlatego, że nigdy takiej nie szukałam)

jaipur...co tam sie dziś wydarzyło, że az Cie głowa rozbolała?

Do góry