reklama
Matusia
Fanka BB :)
No właśnie nie ten wątek. Czy juz na każdym wątku musi mi ślina nachodzić z apetytu?!
Naczytałam się, naczytałam, aż mnie oczy bolą. Nie wiedziałam o co chodzi, że Futrzaczek podejrzewa, ze Mandrzejczuk mogła zniknąć po temacie karmienia i z ciekawości odszukałam, poczytałam i wiem. Ostro było .
Naczytałam się, naczytałam, aż mnie oczy bolą. Nie wiedziałam o co chodzi, że Futrzaczek podejrzewa, ze Mandrzejczuk mogła zniknąć po temacie karmienia i z ciekawości odszukałam, poczytałam i wiem. Ostro było .
No to i ja sklecę pare zdań. Wokół mnie panują mieszane uczucia. Mianowicie mój mąż sprząta chatę i to tak generalnie nawet dywany wyprał Tłumaczy że córeczka wraca i musi być czysto. Bardzo się cieszy i nie może się doczekać soboty. No a moi rodzice i siostra znowu zdołowani że wyjeżdżamy, mama płacze jak tylko na torbę spojrzy, tata chodzi markotny a siostra męczy kiedy znowu przyjedziemy. Mi też tak dziwnie jest no ale tam jest mój mąż to jemu ślubowałam i przy nim jest moje miejsce. Jakie te życie jest skomplikowane. Nawet Nadia czuje że coś jest na rzeczy i o 19:30 usneła (nigdy jej się o tej porze nie zdarza) i śpi cały czas. Mykam teraz spać dobranoc dziewuszki.
Matusia oj było ostro i zgadzam się z Futrzaczkiem że ta dyskusja miała coś wspólnego z tym nagłym zniknięciem.
Matusia oj było ostro i zgadzam się z Futrzaczkiem że ta dyskusja miała coś wspólnego z tym nagłym zniknięciem.
Matusia
styna, wiem, że Ci ciężko. Kochasz być tam i tu. Niestety, w pewnym okresie naszego życia zostawiamy rodzinę pochodzenia na rzecz rodziny prokreacji i w tej drugiej jest nasze miejsce. Masz szczególny przypadek, bo mieszkasz bardzo daleko od rodziców. Ja bardzo jestem z rodzicami i siostrami zżyta i byłoby mi ciężko wyprowadzić się dlatego myślę, że w ogóle bym tego nie zrobiła, bo taka dupa jestem. Ja nawet na obozy ani kolonie nie jeździłam. A jak się po ślubie wyprowadzałam (2 km od rodziców mieszkam), to tata strasznie płakał. To normalne, że Ci smutno.
gag
kamcia....nie martw się...na pewno wszystko bedzie dobrze...medycyna poszła do przodu i teraz takie operacje to pikuś
styna...rozłąka w małżeństwie to cos strrrrrasznego!!!! wiem cos o tym :---( dlatego superaśnie, że już wracasz do domku i bedziecie razem całą rodzinką, we trójkę :-)
jaipur...nasza pediatra chciała dla mnie i dzidzia dobrze, żebysmy sie wysypiali w nocy i poradziła kaszkę przed snem, a nastepnie karmienie piersią po 5 godz. - dzidź się zbuntował i kaszki nie pije-no bo jak to tak bez cyca iśc spac!!! ło matko! co ja sie z nim mam mój "cycuś mamusi" ;-)
styna...rozłąka w małżeństwie to cos strrrrrasznego!!!! wiem cos o tym :---( dlatego superaśnie, że już wracasz do domku i bedziecie razem całą rodzinką, we trójkę :-)
jaipur...nasza pediatra chciała dla mnie i dzidzia dobrze, żebysmy sie wysypiali w nocy i poradziła kaszkę przed snem, a nastepnie karmienie piersią po 5 godz. - dzidź się zbuntował i kaszki nie pije-no bo jak to tak bez cyca iśc spac!!! ło matko! co ja sie z nim mam mój "cycuś mamusi" ;-)
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
z tym jedzeniem to sio na inny watek bo szczujecie a ja nie mam takich pyszności w domu :-(
a co do mandrzejczuk myslę ża jakby nie chciała się tylko odzywac to by chociaż podczytywała lub sprawdzała pocztę a jej wogóle nie było na BB od 26.10 bo jak mi pisała nie miała kompa
widocznie się zbiegło w czasie..
a gdyby nawet się wkurzyła i przez to nie chciała pisac ... to ja się jej wacle nie dziwię
może i szybko się dziewczyna denerwuje .. ale ja tez bym się wkurzyła gdyby mi mówiono ze daje gorsze mleko dziecku bo nie z piersi i smiano się z tego co dolega mojemu maleństwu
wogóle mi się odechciewało nawet tego czytac a już nie wspomnę jakby to dotyczyło mnie i mojego dziecka
ide spać :-)
a co do mandrzejczuk myslę ża jakby nie chciała się tylko odzywac to by chociaż podczytywała lub sprawdzała pocztę a jej wogóle nie było na BB od 26.10 bo jak mi pisała nie miała kompa
widocznie się zbiegło w czasie..
a gdyby nawet się wkurzyła i przez to nie chciała pisac ... to ja się jej wacle nie dziwię
może i szybko się dziewczyna denerwuje .. ale ja tez bym się wkurzyła gdyby mi mówiono ze daje gorsze mleko dziecku bo nie z piersi i smiano się z tego co dolega mojemu maleństwu
wogóle mi się odechciewało nawet tego czytac a już nie wspomnę jakby to dotyczyło mnie i mojego dziecka
ide spać :-)
Ostatnia edycja:
Majowa Mamusia
Oj stynko jesteś faktycznie w trudnej sytuacji, bo w takich chwilach człowiek chciałby się rozdwoić. Ja mam tak samo, chociaż, tak jak Matusia do rodziców mam bardzo blisko, około 3-4km, no ale dziś ten kontakt już nie jest utrudniony, są telefony i inne narzędzia komunikacyjne, więc nie martw się, a miejsce Twoje jest przy mężusiu
Ja właśnie dzisiaj jadę do rodziców na dwa dni, bo przyjeżdża moja ciocia, która jest w zakonie i widzę ją raz do roku, a poza tym muszę pracę licencjacką podgonić. Uciekam się pakować. Pewnie nie będę zaglądać, chyba że starczy mi czasu, więc życzę miłego długiego weekendu ;-)
Ja właśnie dzisiaj jadę do rodziców na dwa dni, bo przyjeżdża moja ciocia, która jest w zakonie i widzę ją raz do roku, a poza tym muszę pracę licencjacką podgonić. Uciekam się pakować. Pewnie nie będę zaglądać, chyba że starczy mi czasu, więc życzę miłego długiego weekendu ;-)
Hope
podwójna mama :-)
Bry :-)
Kamcia nikt się z nikogo nie nabijał, to forum dla dorosłych ludzi, nie widzę powodu aby tylko sobie ciumciać, jak trzeba powiedzieć jakie są fakty to się mówi i tyle. Dziecku można mówić, że pani doktor zrobi kuku i dostanie za co ciuciu, nie dorosłym ludziom.
Mleko modyfikowane jest przerabianym mlekiem krowim na podobieństwo mleka kobiecego ale go nie zastąpi w takim samym stopniu i nie ma tu nad czym dyskutować. Nie ma to nic wspólnego z byciem lepszą lub gorszą matką, chodzi tylko i wyłącznie o samo mleko. Już mi się nawet nie chce na ten temat pisać.
Mamy kolejny piękny, słoneczny acz zimny dzień na zachodzie :-)
Polecam poczytać, szczególnie tym, które zagubiły się w swoich związkach i macierzyństwie ;-)
Wojna domowa
Kamcia nikt się z nikogo nie nabijał, to forum dla dorosłych ludzi, nie widzę powodu aby tylko sobie ciumciać, jak trzeba powiedzieć jakie są fakty to się mówi i tyle. Dziecku można mówić, że pani doktor zrobi kuku i dostanie za co ciuciu, nie dorosłym ludziom.
Mleko modyfikowane jest przerabianym mlekiem krowim na podobieństwo mleka kobiecego ale go nie zastąpi w takim samym stopniu i nie ma tu nad czym dyskutować. Nie ma to nic wspólnego z byciem lepszą lub gorszą matką, chodzi tylko i wyłącznie o samo mleko. Już mi się nawet nie chce na ten temat pisać.
Mamy kolejny piękny, słoneczny acz zimny dzień na zachodzie :-)
Polecam poczytać, szczególnie tym, które zagubiły się w swoich związkach i macierzyństwie ;-)
Wojna domowa
sylwia_
hejka, u mnie ostatnio maakra ze znalezieniem wolnego czasu, ale podczytuje was i chcialam tylko napisac ze tez czytalam dyskusje o karmieniu mm i(sama nim karmie) i jakos bardzo mnie nie urazila bo co by nie mowic to dziewczyny maja racje...
aniu piekna piosenka!! musze sobie ja wydrukowac.
styna wiem co czujesz, ale wrocisz i zobaczysz jak szybko sie przyzwyczaisz...bedzie ok!!
kamcia kciuki za brata zacisniete!!
ps. u nas na dolnej szczenie chyba widze zeby
aniu piekna piosenka!! musze sobie ja wydrukowac.
styna wiem co czujesz, ale wrocisz i zobaczysz jak szybko sie przyzwyczaisz...bedzie ok!!
kamcia kciuki za brata zacisniete!!
ps. u nas na dolnej szczenie chyba widze zeby
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hope forum dla dorosłych ale czasem nie kazdy zachowuje się jak dorosły , niestety....
zastanawia mnie tylko tak naprawde jak właśnie te mamuśki króe mówią że MM jest gorsze od cyca musiałyby karmić butlą...co by mówiły wtedy hmmm
a o wyśmiewanie to miałam na mysli min ten post napisany przez Ciebie:
ale jak się nie zna dziecka ani matki to się nie wie czy ma te kolki czy nie...
no i ta radość na końcu wypowiedzi... nie wiem czy Cię to cieszyło że mały miał kolki czy chciałas się po prostu pośmiać...
ale bądźmy dorośli i dajmy temu już spokój...
jak mandrzejczuk będzie pisac to sama napisze czemu jej było :-)
a ja jutro znów na urodzinki jadę :-)
nie moge się już doczekać aż dziewczyny spotkaja się z równieśnikami :-)
zastanawia mnie tylko tak naprawde jak właśnie te mamuśki króe mówią że MM jest gorsze od cyca musiałyby karmić butlą...co by mówiły wtedy hmmm
a o wyśmiewanie to miałam na mysli min ten post napisany przez Ciebie:
dla mnie to to zwykłe "przydarcie" ze niby dziecko nie ma kolek a matka się tym zastawia..
No niestety Mandrzejczuk jest jedyną mamą na forum, która nadal ma dziecko z kolkami
ale jak się nie zna dziecka ani matki to się nie wie czy ma te kolki czy nie...
no i ta radość na końcu wypowiedzi... nie wiem czy Cię to cieszyło że mały miał kolki czy chciałas się po prostu pośmiać...
ale bądźmy dorośli i dajmy temu już spokój...
jak mandrzejczuk będzie pisac to sama napisze czemu jej było :-)
a ja jutro znów na urodzinki jadę :-)
nie moge się już doczekać aż dziewczyny spotkaja się z równieśnikami :-)