reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

A te naleśniory to chcecie na miękko czy podsmażyć na chrupiącą skórkę? :-p:-D Bita śmietana domowa, nie sprayowa :rofl2:

Paula całe szczęście w końcu udało się zdiagnozować dziecinę, żeby to jeszcze ułatwiło postępowanie a dopiero teraz będziecie mieli łamigłówki co jest dobre a co nie ;-)

Bra szkoda torcik jeść... taki piękny...

reklama
bosz naleśniki Hope Ty niedobra kobieto - takie właśnie uwielbiam:angry:. Za karę zwalimy Ci się całą chmarą majówek a Ty będziesz stać przy kuchni i przyrządzać :-D.

Paula super, że już wiecie co i jak:) trzymam kciuki za Madzię:)
Ania śliczny awatar, dużo zdrówka dla Dareczka:)

ee tam ,Hope tylko podjudza..

to mój talerzyk ,mniam:)
podsmażone, z serkiem.Testuje serek biały, ciekawe czy junior zareaguje jutro.

Załączniki

• PB100007.jpg
    PB100007.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 28
jolek, co to za praca, co w świeto ciągają! Ale ważne , że praca jest, więc głowa do góry. Odnośnie okular.ów, to moja na mnie patrzy dziwnie jak okularów rano nie mam.
Hope, super wieści o mamie. Co do pały to z przyrody też już jest.
bra, :szok:, co za torcicho!
paula, bardzo cieszę się, ze trafiliście na takiego lekarza, który poświęcił Wam tyle czasu i wszystko wytłumaczył. Znacie teraz przyczynę, a ja bym w życiu nie podejrzewała, że Ona tak się denerwuje z takich powodów.

Koleżanki poszły, było bardzo fajnie i wszystko im smakowało. Nie napiszę co dokładnie jadłyśmy, bo jeszcze mi się dostanie, że smakołykami szczuję. Jedna była z synkami 8 lat i 1,5 roku, chłopcy się ładnie bawili, aja wyjęłam cytrynówkę, którą dał mi mąż w zamian za pomaganie przy jej robieniu :tak::-p. Ogólnie nie przepadam za nalewkami (a co roku robi ok 5 smaków), bo są dla mnie za mocne, ale tą cytrynówkę piję z wodą gazowaną i jest super. Jak skończę karmić to sobie zrobię duzo i wypiję wszystko!:-)

Edit: Najśmieszniejsza była koleżanka, która jest naszą kierowniczką. To Ona mówiła kiedy mogę zajść w ciąże, a kiedy nie (szkolenia, wprowadzanie księgi elektronicznej itp), żeby mi potem w pracy było wygodniej i żebym była przeszkolona, a po porodzie kompetentna i pomocna. No i Ona dziś mnie pyta jak długo będę jeszcze karmić, a ja mówię "Ty pakudo, chodzi Ci o tą godzinę, którą mam mieć na karmienie? Trzy lata będę karmiła!" i wszystkie się tak śmiałyśmy. W pracy jest bardzo mała obsada, bo jak mi się macierzyński skończył, to dziewczyna z mojego zastępstwa odeszła i stażystki też, tak że czekają na mnie bardzo.

Ostatnia edycja:
Jaipur masz szczęście, że mi się moich nie chce pykać, z resztą nie wiem czy jest jeszcze co, przez kuchnię przechodziła Zuza i TZ :-D Ale moje są piekielnie trudne do zrobienia i przepis tylko dla miszczów, sesesese :-p

Ania ślicznie :-)

Po pierwsze - dzięki za miłe powitanie :-)

karolq - gratuluję zębola!!! my nadal czekamy ;-)miałam nadzieję, że częste budzenie się w nocy mojego Szkraba spowodowane jest nadchodzacym zabkiem, ale to nie to (potwierdzone przez pediatrę)

Kamcia
....współczuję - mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy!!!

salsera.....rozbroił mnie Twój dowciap o babci :-D:-D

my dziś pierwszy raz w kombinezonie zimowym.....niesamowita zimnica!!!!Pediatra kazała nam wychodzi do temp. -10 (skoro my już dziś założyliśmy kombinezon to nie wiem co mielibysmy założyc przy minus 10 :szok:

buziaki dla dzisiejszych półroczniaków!!!

reklama
gag dziękuje :*
narazie nie jesteśmy tak przerażeni dniem dzisiejszym bo brat dostał zwolnienie i siedzi w domu
ale myslimy o dniu operacji , bo dla mnie to jest straszne grzebac przy czyims kręgosłupie ...
tak samo przerazała mnie myśl znieczulenia w kregosłup aż nie wyczytałam ze nie ma prawa doprowadzic do paraliżu
ale tu nie chce nic czytać bo to całkiem inna sprawa :-(

ania sliczna piosenka :-)

Do góry