reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A te naleśniory to chcecie na miękko czy podsmażyć na chrupiącą skórkę? :-p:-D Bita śmietana domowa, nie sprayowa :rofl2:

Paula całe szczęście w końcu udało się zdiagnozować dziecinę, żeby to jeszcze ułatwiło postępowanie a dopiero teraz będziecie mieli łamigłówki co jest dobre a co nie ;-)

Bra szkoda torcik jeść... taki piękny...

reklama
bosz naleśniki Hope Ty niedobra kobieto - takie właśnie uwielbiam:angry:. Za karę zwalimy Ci się całą chmarą majówek a Ty będziesz stać przy kuchni i przyrządzać :-D.

Paula super, że już wiecie co i jak:) trzymam kciuki za Madzię:)
Ania śliczny awatar, dużo zdrówka dla Dareczka:)

ee tam ,Hope tylko podjudza..

to mój talerzyk ,mniam:)
podsmażone, z serkiem.Testuje serek biały, ciekawe czy junior zareaguje jutro.

Załączniki

• PB100007.jpg
    PB100007.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 31
jolek, co to za praca, co w świeto ciągają! Ale ważne , że praca jest, więc głowa do góry. Odnośnie okular.ów, to moja na mnie patrzy dziwnie jak okularów rano nie mam.
Hope, super wieści o mamie. Co do pały to z przyrody też już jest.
bra, :szok:, co za torcicho!
paula, bardzo cieszę się, ze trafiliście na takiego lekarza, który poświęcił Wam tyle czasu i wszystko wytłumaczył. Znacie teraz przyczynę, a ja bym w życiu nie podejrzewała, że Ona tak się denerwuje z takich powodów.

Koleżanki poszły, było bardzo fajnie i wszystko im smakowało. Nie napiszę co dokładnie jadłyśmy, bo jeszcze mi się dostanie, że smakołykami szczuję. Jedna była z synkami 8 lat i 1,5 roku, chłopcy się ładnie bawili, aja wyjęłam cytrynówkę, którą dał mi mąż w zamian za pomaganie przy jej robieniu :tak::-p. Ogólnie nie przepadam za nalewkami (a co roku robi ok 5 smaków), bo są dla mnie za mocne, ale tą cytrynówkę piję z wodą gazowaną i jest super. Jak skończę karmić to sobie zrobię duzo i wypiję wszystko!:-)

Edit: Najśmieszniejsza była koleżanka, która jest naszą kierowniczką. To Ona mówiła kiedy mogę zajść w ciąże, a kiedy nie (szkolenia, wprowadzanie księgi elektronicznej itp), żeby mi potem w pracy było wygodniej i żebym była przeszkolona, a po porodzie kompetentna i pomocna. No i Ona dziś mnie pyta jak długo będę jeszcze karmić, a ja mówię "Ty pakudo, chodzi Ci o tą godzinę, którą mam mieć na karmienie? Trzy lata będę karmiła!" i wszystkie się tak śmiałyśmy. W pracy jest bardzo mała obsada, bo jak mi się macierzyński skończył, to dziewczyna z mojego zastępstwa odeszła i stażystki też, tak że czekają na mnie bardzo.

Ostatnia edycja:
Jaipur masz szczęście, że mi się moich nie chce pykać, z resztą nie wiem czy jest jeszcze co, przez kuchnię przechodziła Zuza i TZ :-D Ale moje są piekielnie trudne do zrobienia i przepis tylko dla miszczów, sesesese :-p

Ania ślicznie :-)

Po pierwsze - dzięki za miłe powitanie :-)

karolq - gratuluję zębola!!! my nadal czekamy ;-)miałam nadzieję, że częste budzenie się w nocy mojego Szkraba spowodowane jest nadchodzacym zabkiem, ale to nie to (potwierdzone przez pediatrę)

Kamcia
....współczuję - mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy!!!

salsera.....rozbroił mnie Twój dowciap o babci :-D:-D

my dziś pierwszy raz w kombinezonie zimowym.....niesamowita zimnica!!!!Pediatra kazała nam wychodzi do temp. -10 (skoro my już dziś założyliśmy kombinezon to nie wiem co mielibysmy założyc przy minus 10 :szok:

buziaki dla dzisiejszych półroczniaków!!!

reklama
gag dziękuje :*
narazie nie jesteśmy tak przerażeni dniem dzisiejszym bo brat dostał zwolnienie i siedzi w domu
ale myslimy o dniu operacji , bo dla mnie to jest straszne grzebac przy czyims kręgosłupie ...
tak samo przerazała mnie myśl znieczulenia w kregosłup aż nie wyczytałam ze nie ma prawa doprowadzic do paraliżu
ale tu nie chce nic czytać bo to całkiem inna sprawa :-(

ania sliczna piosenka :-)

Do góry