reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Trochę lepiej się czuję. Zwłaszcza po kąpieli :-D

Wybaczcie że nie odniosę się do wszystkich wpisów ale nie było mnie dwa dni i nie nadrobię.

Buziaki dla półroczników. Luuuudu jak to zleciało! A jeszcze jak dziś pamiętam jak Hope napisała że jej kolej przyszła bo jej wody poszły... Dobrze, że to tylko nasze dzieci się starzeją a nie my :-D

Idę poczytać inne wątki zanim mnie znów gorączka złapie. Nawiasem chyba Paula coś przywlekła z przedszkola bo ze dwa dni marudziła, że ją gardło piecze. Ja podłapałam to umieram od gorączki a jak podłapie mój A to aż strach pomyśleć co będzie :szok:

Edit: znowu tragedia na forum, bo w wypadku zginęła dziewczyna w ciąży i osierociła dziecko. Aż odechciewa się wychodzić z domu
unhappy.gif

Ostatnia edycja:
reklama
hope forum dla dorosłych ale czasem nie kazdy zachowuje się jak dorosły , niestety....
zastanawia mnie tylko tak naprawde jak właśnie te mamuśki króe mówią że MM jest gorsze od cyca musiałyby karmić butlą...co by mówiły wtedy hmmm
a o wyśmiewanie to miałam na mysli min ten post napisany przez Ciebie:

dla mnie to to zwykłe "przydarcie" ze niby dziecko nie ma kolek a matka się tym zastawia..
ale jak się nie zna dziecka ani matki to się nie wie czy ma te kolki czy nie...
no i ta radość na końcu wypowiedzi... nie wiem czy Cię to cieszyło że mały miał kolki czy chciałas się po prostu pośmiać...

ale bądźmy dorośli i dajmy temu już spokój...
jak mandrzejczuk będzie pisac to sama napisze czemu jej było :-)

a ja jutro znów na urodzinki jadę :-)
nie moge się już doczekać aż dziewczyny spotkaja się z równieśnikami :-)

Kamcia niestety nie mogę napisać więcej w temacie, bo wtedy musiałabym oceniać pewne osoby a tego nie chcę. Mandrzejczuk swoimi ostrymi i nieprzemyślanymi wypowiedziami mogła urazić wiele osób i ta roześmiana buźka była tylko zaakcentowaniem mojego podejścia do całości jej wypowiedzi. Dzieci są tylko ofiarami konsekwencji błędów własnych rodziców, gdzieżbym miała się śmiać z cierpienia któregokolwiek. Bzdura.

cze kochane:-)

mandrzejczuk jak widzisz wszytskim zależy, zebys z nami nadal pisała:-)

marzena współczucia chorobska, oby szybko minęło:*

Kamcia trzymam kciuki za twojego brata:-( strasznie to przykre:-( Ty się biedna namartwisz o tych swoim mężczyzn...:-( &&&&&&&&&&& i duzo zdrówka dla twoje rodzinki:-)

styna bardzo Ci współczuje takiego "rozdarcia":-( ja mam pod ręką męża i rodziców i szczerze mowiąc nie wyobrażam sobie inaczej:-( jeno sis daleko :-( niestety tęsknota jest wpisana w nasze życie:-( naszczęście przemieszczanie się nie jest teraz takim problemem a do tego net daje dużo możliwości kontaktu, więc można byc na bieżąco z tym co u rodzinki:-) dużo siły kochana:-)

a my w wolny dzień byczymu sie w domu, a weekend mini pod haslem GOŚCIE:-) i jedziemy w gości i mamy gości:-) I like it:-)

reklama
Do góry