reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Trochę lepiej się czuję. Zwłaszcza po kąpieli :-D

Wybaczcie że nie odniosę się do wszystkich wpisów ale nie było mnie dwa dni i nie nadrobię.

Buziaki dla półroczników. Luuuudu jak to zleciało! A jeszcze jak dziś pamiętam jak Hope napisała że jej kolej przyszła bo jej wody poszły... Dobrze, że to tylko nasze dzieci się starzeją a nie my :-D

Idę poczytać inne wątki zanim mnie znów gorączka złapie. Nawiasem chyba Paula coś przywlekła z przedszkola bo ze dwa dni marudziła, że ją gardło piecze. Ja podłapałam to umieram od gorączki a jak podłapie mój A to aż strach pomyśleć co będzie :szok:

Edit: znowu tragedia na forum, bo w wypadku zginęła dziewczyna w ciąży i osierociła dziecko. Aż odechciewa się wychodzić z domu
unhappy.gif

Ostatnia edycja:
reklama
hope forum dla dorosłych ale czasem nie kazdy zachowuje się jak dorosły , niestety....
zastanawia mnie tylko tak naprawde jak właśnie te mamuśki króe mówią że MM jest gorsze od cyca musiałyby karmić butlą...co by mówiły wtedy hmmm
a o wyśmiewanie to miałam na mysli min ten post napisany przez Ciebie:

dla mnie to to zwykłe "przydarcie" ze niby dziecko nie ma kolek a matka się tym zastawia..
ale jak się nie zna dziecka ani matki to się nie wie czy ma te kolki czy nie...
no i ta radość na końcu wypowiedzi... nie wiem czy Cię to cieszyło że mały miał kolki czy chciałas się po prostu pośmiać...

ale bądźmy dorośli i dajmy temu już spokój...
jak mandrzejczuk będzie pisac to sama napisze czemu jej było :-)

a ja jutro znów na urodzinki jadę :-)
nie moge się już doczekać aż dziewczyny spotkaja się z równieśnikami :-)

Kamcia niestety nie mogę napisać więcej w temacie, bo wtedy musiałabym oceniać pewne osoby a tego nie chcę. Mandrzejczuk swoimi ostrymi i nieprzemyślanymi wypowiedziami mogła urazić wiele osób i ta roześmiana buźka była tylko zaakcentowaniem mojego podejścia do całości jej wypowiedzi. Dzieci są tylko ofiarami konsekwencji błędów własnych rodziców, gdzieżbym miała się śmiać z cierpienia któregokolwiek. Bzdura.

cze kochane:-)

mandrzejczuk jak widzisz wszytskim zależy, zebys z nami nadal pisała:-)

marzena współczucia chorobska, oby szybko minęło:*

Kamcia trzymam kciuki za twojego brata:-( strasznie to przykre:-( Ty się biedna namartwisz o tych swoim mężczyzn...:-( &&&&&&&&&&& i duzo zdrówka dla twoje rodzinki:-)

styna bardzo Ci współczuje takiego "rozdarcia":-( ja mam pod ręką męża i rodziców i szczerze mowiąc nie wyobrażam sobie inaczej:-( jeno sis daleko :-( niestety tęsknota jest wpisana w nasze życie:-( naszczęście przemieszczanie się nie jest teraz takim problemem a do tego net daje dużo możliwości kontaktu, więc można byc na bieżąco z tym co u rodzinki:-) dużo siły kochana:-)

a my w wolny dzień byczymu sie w domu, a weekend mini pod haslem GOŚCIE:-) i jedziemy w gości i mamy gości:-) I like it:-)

reklama
Do góry