reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Hope taaa, pewnie Twoje to te z płynnym masłem i mlekiem gotowanym z laską wanilii? Ja i tak nie mogę takich cudów, zobaczymy co będzie po zwykłym twarogu.

aniu wzruszające:)

gag nasza pediatra się nie myli:tak:

reklama
I kolejne... echh jak ten czas leci.. -->Gratulacje i buziaki dla 6miesieczniakow Styna, Hope, Lwiapaszczka!

Ania, Paula - duzo zdrowia dla Waszych kochanych pociech!
Hope, Aina - ciesze sie, ze Mamusie po badaniach okej! No, moze nie wszystko tak jak by sie chcialo.. bo jednak cos tam jest.. ale jak rokowania dobre - to najwazniejsze! :*
Matusia - fajnie, ze spotkanko sie udalo :) I gratuluje ucznia malego!

I u nas pogoda juz sie popsula.. tak zimno brr dzis nie bylysmy na spacerze.. trza sie ocknac. W nocy ma byc jakies
minus 4.. :/

Apropo nalesnikow
.... z serkiem, musem malinowo-jerzynowym..goracym... i galka lodow waniliowych :D
P8310063.jpg

Eeeee nieee akurat z masłem nie lubię ale gotowana laska wanilii czemu nie, jak mam laskę w domu ;-) Ciasto jest bardzo, bardzo rzadkie, dzięki czemu naleśniory wychodzą mmmm tak delikatne, że rozpływają się w ustach jeszcze zanim się w nich znajdą...:-p

Basiek :-D:-D

Maja nie lubię cię, to zdjęcie jest podłością

Ostatnia edycja:
:sorry2: !
...mus eko - z ogrodka mojej mamy, wlasnej roboty, naprawde dobryyyyyyy! :-)

Kamcia-mi takze b.przykro z powodu tej operacji, brzmi przerazajaco.. wspolczuje i duzo zdrowia zycze!
Ania- jakie to piekne:)

Moge Was jedynie pocieszyc ...ze foto jest z sierpnia! :-):-D:-D
Jadlam w DE wtedy..ostatni raz tak pyszneeeeeee nalesniki...

Ale moze ktos chce zdjecie rissotta, ktore mialam dzis na obiad? Moj B jet mistrzem - i czasami mi przyrzadza takowe..pyszneee,,,, kremowe,,, na bialym polwytrawnym..mmmmmmm !

reklama
Do góry