reklama
I kolejne... echh jak ten czas leci.. -->Gratulacje i buziaki dla 6miesieczniakow Styna, Hope, Lwiapaszczka!
Ania, Paula - duzo zdrowia dla Waszych kochanych pociech!
Hope, Aina - ciesze sie, ze Mamusie po badaniach okej! No, moze nie wszystko tak jak by sie chcialo.. bo jednak cos tam jest.. ale jak rokowania dobre - to najwazniejsze! :*
Matusia - fajnie, ze spotkanko sie udalo I gratuluje ucznia malego!
I u nas pogoda juz sie popsula.. tak zimno brr dzis nie bylysmy na spacerze.. trza sie ocknac. W nocy ma byc jakies
minus 4.. :/
Apropo nalesnikow
.... z serkiem, musem malinowo-jerzynowym..goracym... i galka lodow waniliowych
Ania, Paula - duzo zdrowia dla Waszych kochanych pociech!
Hope, Aina - ciesze sie, ze Mamusie po badaniach okej! No, moze nie wszystko tak jak by sie chcialo.. bo jednak cos tam jest.. ale jak rokowania dobre - to najwazniejsze! :*
Matusia - fajnie, ze spotkanko sie udalo I gratuluje ucznia malego!
I u nas pogoda juz sie popsula.. tak zimno brr dzis nie bylysmy na spacerze.. trza sie ocknac. W nocy ma byc jakies
minus 4.. :/
Apropo nalesnikow
.... z serkiem, musem malinowo-jerzynowym..goracym... i galka lodow waniliowych
Hope
podwójna mama :-)
Eeeee nieee akurat z masłem nie lubię ale gotowana laska wanilii czemu nie, jak mam laskę w domu ;-) Ciasto jest bardzo, bardzo rzadkie, dzięki czemu naleśniory wychodzą mmmm tak delikatne, że rozpływają się w ustach jeszcze zanim się w nich znajdą...
Basiek
Maja nie lubię cię, to zdjęcie jest podłością
Basiek
Maja nie lubię cię, to zdjęcie jest podłością
Ostatnia edycja:
Moge Was jedynie pocieszyc ...ze foto jest z sierpnia! :-)
Jadlam w DE wtedy..ostatni raz tak pyszneeeeeee nalesniki...
Ale moze ktos chce zdjecie rissotta, ktore mialam dzis na obiad? Moj B jet mistrzem - i czasami mi przyrzadza takowe..pyszneee,,,, kremowe,,, na bialym polwytrawnym..mmmmmmm !
Jadlam w DE wtedy..ostatni raz tak pyszneeeeeee nalesniki...
Ale moze ktos chce zdjecie rissotta, ktore mialam dzis na obiad? Moj B jet mistrzem - i czasami mi przyrzadza takowe..pyszneee,,,, kremowe,,, na bialym polwytrawnym..mmmmmmm !
reklama