reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
futrzaczku strasznie współczuję
[*] dla aniołka..
jakie to życie jest niesprawiedliwe.. :-(
biedactwo małe .... oby Bóg miał je w swojej opiece :*

dziękuję dziewczyny od Emci :*

milla.. to oczywiste w takim razie że się kłócicie w związku.. duzo osób ma jakieś zgrzyty
ale jeśli dochodzi do stanu krytycznego .. i czuje sie że z tego nic nie będzie to lepiej się rozejść..

ja mojego kocham nad życie , ale czasem też mamy jakieś akcje rewelacje ;-)
co późńiej się zastanawimy za co my tak głupiejemy :-p
na szczęscie nie często nam sie zdarzaja takie kłótnie o naprawde byle co :-p

Ostatnia edycja:
Kamcia gratki z okazji pół roczku dla Emci.

Futrzaczku kochany aniołek
[*] będzie szczęśliwy wsród aniołków. Niestety nigdy nie wiadomo co przyniesie następny dzień z naszymi kochanymi kruszynkami..Wszystko jest pięknie i nagle w jednej chwili tracimy grunt..straszne jak nieprzewidywalny jest los. Tulę.

a ja wyrodna wróciłam z kina, padam, więc chyba idę spać.Junior jednozębny kima na szczęście po krotkim przebudzeniu na cyca.

Futrzaczku to straszne:(:( Współczuję (*)
Lekarz sk**el nie mógł wcześniej przerwać ciąży skoro takie wady??!!

U mnie jutro mijają dwa lata jak straciłam swojego okruszka:(

Jaipur gratulujemy zębolka :tak:

Joluś- dla Twojego okruszka
[*]
a jeszcze co do Lucyny to wyszło to nagle bo ogólnie wszystko było ok , przed wczoraj trafiła do szpitala w Trzebnicy a tam po USG natychmiast po USG skierowali ją do Wrocławia karetką na sygnale ! a patafian przez 6 miesięcy nic nie widział niepokojącego!? szok!

Jaipur- gratuluje ząbka i mam nadzieję seansik się udał

o matko... nie zostawiłabym tego w ten sposób. co za patałach jeden!!! jak to możliwe, że nic nie widział?!?!?!?!?! i jeszcze gnojek brał pieniądze za wizyty!

joluś
[*] , u mnie jakoś bylo to w listopadzie,nie chce pamiętać kiedy,wyrzuciłam po tym nawet wypis ze szpitala.Mi tak lepiej.

w kinie byłam na Paranormal Activity3, może być,dla niektórych może być straszny,ale mnie już prawie nie ruszają horrory.Ale dwa raz mi serce szybciej zabiło:) więc coś jest..

p.s wyjście zębola można uznać za wyjście zen:-D Bidolek tylko kwękał coś dzisiaj po południu,ale poprzednie dni-bez objawów.

Ostatnia edycja:
reklama
Jaipur a ja nie potrafię o tym zapomnieć. Choćbym chciała to są takie dni kiedy to samo do mnie przychodzi :(
(*) dla Twojego aniołka

Do góry