reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
futrzaczku strasznie współczuję
[*] dla aniołka..
jakie to życie jest niesprawiedliwe.. :-(
biedactwo małe .... oby Bóg miał je w swojej opiece :*
dziękuję dziewczyny od Emci :*
milla.. to oczywiste w takim razie że się kłócicie w związku.. duzo osób ma jakieś zgrzyty
ale jeśli dochodzi do stanu krytycznego .. i czuje sie że z tego nic nie będzie to lepiej się rozejść..
ja mojego kocham nad życie , ale czasem też mamy jakieś akcje rewelacje ;-)
co późńiej się zastanawimy za co my tak głupiejemy
na szczęscie nie często nam sie zdarzaja takie kłótnie o naprawde byle co
[*] dla aniołka..
jakie to życie jest niesprawiedliwe.. :-(
biedactwo małe .... oby Bóg miał je w swojej opiece :*
dziękuję dziewczyny od Emci :*
milla.. to oczywiste w takim razie że się kłócicie w związku.. duzo osób ma jakieś zgrzyty
ale jeśli dochodzi do stanu krytycznego .. i czuje sie że z tego nic nie będzie to lepiej się rozejść..
ja mojego kocham nad życie , ale czasem też mamy jakieś akcje rewelacje ;-)
co późńiej się zastanawimy za co my tak głupiejemy
na szczęscie nie często nam sie zdarzaja takie kłótnie o naprawde byle co
Ostatnia edycja:
Kamcia gratki z okazji pół roczku dla Emci.
Futrzaczku kochany aniołek
[*] będzie szczęśliwy wsród aniołków. Niestety nigdy nie wiadomo co przyniesie następny dzień z naszymi kochanymi kruszynkami..Wszystko jest pięknie i nagle w jednej chwili tracimy grunt..straszne jak nieprzewidywalny jest los. Tulę.
a ja wyrodna wróciłam z kina, padam, więc chyba idę spać.Junior jednozębny kima na szczęście po krotkim przebudzeniu na cyca.
Futrzaczku kochany aniołek
[*] będzie szczęśliwy wsród aniołków. Niestety nigdy nie wiadomo co przyniesie następny dzień z naszymi kochanymi kruszynkami..Wszystko jest pięknie i nagle w jednej chwili tracimy grunt..straszne jak nieprzewidywalny jest los. Tulę.
a ja wyrodna wróciłam z kina, padam, więc chyba idę spać.Junior jednozębny kima na szczęście po krotkim przebudzeniu na cyca.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- dla Twojego okruszka
[*]
a jeszcze co do Lucyny to wyszło to nagle bo ogólnie wszystko było ok , przed wczoraj trafiła do szpitala w Trzebnicy a tam po USG natychmiast po USG skierowali ją do Wrocławia karetką na sygnale ! a patafian przez 6 miesięcy nic nie widział niepokojącego!? szok!
Jaipur- gratuluje ząbka i mam nadzieję seansik się udał
[*]
a jeszcze co do Lucyny to wyszło to nagle bo ogólnie wszystko było ok , przed wczoraj trafiła do szpitala w Trzebnicy a tam po USG natychmiast po USG skierowali ją do Wrocławia karetką na sygnale ! a patafian przez 6 miesięcy nic nie widział niepokojącego!? szok!
Jaipur- gratuluje ząbka i mam nadzieję seansik się udał
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Dziękuje Wam bardzo!
ale uciekam już ... nie daje rady już ....
ale uciekam już ... nie daje rady już ....
joluś
[*] , u mnie jakoś bylo to w listopadzie,nie chce pamiętać kiedy,wyrzuciłam po tym nawet wypis ze szpitala.Mi tak lepiej.
w kinie byłam na Paranormal Activity3, może być,dla niektórych może być straszny,ale mnie już prawie nie ruszają horrory.Ale dwa raz mi serce szybciej zabiło więc coś jest..
p.s wyjście zębola można uznać za wyjście zen Bidolek tylko kwękał coś dzisiaj po południu,ale poprzednie dni-bez objawów.
[*] , u mnie jakoś bylo to w listopadzie,nie chce pamiętać kiedy,wyrzuciłam po tym nawet wypis ze szpitala.Mi tak lepiej.
w kinie byłam na Paranormal Activity3, może być,dla niektórych może być straszny,ale mnie już prawie nie ruszają horrory.Ale dwa raz mi serce szybciej zabiło więc coś jest..
p.s wyjście zębola można uznać za wyjście zen Bidolek tylko kwękał coś dzisiaj po południu,ale poprzednie dni-bez objawów.
Ostatnia edycja:
reklama