reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

matusia, persefona, bra - tulam mocno:* i oby kryzysy szybko minęły!
Kamcia buziaczki dla Emmy!!
Kamia no faktycznie ty to masz pomysły, żeby rękę do pieca wkładać, dobrze że nic ci się nie stało!

Mnie Oli tez juz kilka razy ugryzł, myślałam że odjadę!

Właśnie przed chwila sie obudził i dałam mu cyca i oczywiście mnie ugryzł!!! Ja juz sama nie iwem dlaczego On się budzi co godzinę!
U nas dzisiaj bylo bardzo ładnie i bylismy na spacerku ale po 45 min Oli obudził sie z wielkim krzykiem więc uciekaliśmy do domku!

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Miała CCponieważ uprosiła gdyż dla jej kruszynki nie było już ratunku i nie miała siły urodzić jej sama :-( wady bardzo dużo wad co wcześniejsze kontrole i wizyty u prywatnego doktorka zgarniającego za wizytę 130 zł ku###wa jego mać nic nie dały nic! a małe bezbronne kochane maleństwo chciało żyć bo nie umarło od razu ale niestety nie udało się ...
urodziła tam gdzie ja urodziłam dwóch wspaniałych chłopaków , byłam tam dziś znowu i ja przed oczami miałam piękne wspomnienia a teraz............

edit: przed chwilka dostałam sms od Bubbles zaraz go napisze

Do góry