reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ostatnia edycja:
reklama
Dałam żukowi Ibufen na jego zebowe marudzenie i zasnął w leżaczku. Chrapał... Zdążyłam zaledwie się załatwić i poczytać co tu od rana nabazgrałyście a on już gałki otwarte ;/ lol czemu tak krótko reset sobie robi? Ide coś przekąsić może znajde pomysł na obiad.

Jaipur mnie Igor wczoraj tak kilka razy ugryzł :(

Dziewczyny co jest z tymi kryzysami??? Może ta jesień tak na związki wpływa?!:confused: Trzymam kciuki za Wszystkie!!

Ancia zdrówka dla Dareczka i dla Ciebie. Przesyłam gorące buziaki :*:*

Kamia dobrze,że nic sobie nie zrobiłaś.

Futrzaczku mam nadzieję,że teraz Szymcio pochodzi do przedszkola i nie będzie już chorował.

Salserka piękny avatarek :tak:

Całkiem zapomniałam że dziś Emma Kamci pół roczku kończy..Buziaczki dla niej :*:*:*

Młoda buziak dla Tymka bo jemu dziś piąteczka na suwaczku wskoczyła:):*

No i więcej nie pamiętam ooo :/

Ostatnia edycja:
Witajcie Kobietki,
mała zasnęła razem z tatą (mama musiała ululać, choc tata mówił, zostaw, niech sama zaśnie, akurat:-p), więc mam pewnie 1/2 godzinki spokoju.
U nas też denna pogoda, wyszłyśmy dziś na spacerek, bo jest bezwietrznie i raczej ciepło, ale trochę zmokłyśmy po drodze:sorry2:.

bra, matusia, persefona - szybkiego zażegnania kryzysów!

ania - zdrówka!

kamia - :szok:z tym sięganiem tabletek to trochę przesadziłaś;-)

aha, Bra - zrelaksuj się bez żadnych wyrzutów sumienia! to zdrowy egoizm - wszystkim Wam wyjdzie na dobre:tak:

Bry :-)

Marzena oglądałam to samo wczoraj, tak mnie na wspomnienia wzięło, gdzieś tam łezka się kręci przy takich filmach...

U nas też dennie za oknem, wychodzimy na chwilę w chuście i nawet nie mam ochoty na więcej. Wolę się objadać domowymi wypiekami :-)

Z tymi kryzysami... ech... to jest tak, niestety, że pojawienie się dziecka, nie istotne czy pierwszego czy drugiego, zawsze wiąże się z mniejszym lub większym kryzysem. Warto o tym pamiętać przed ostatecznymi rozwiązaniami, bo w kolejnym związku te same kryzysy wrócą jak bumerang a przecież nie można zmieniać co kryzys faceta i burzyć rodzinę. Walczyć, starać się, leczyć, a gdy już wszystkie metody zawiodły, podejmować trudne decyzje. Problemy które teraz się pojawiają są normalne, ważne co się z nimi zrobi i jak rozwiąże.

Witam się,

oj posypały się kryzysy i choróbska :no: Trzymam kciuki by szybko odeszły w niepamięć - jedne i drugie.
My dziś wracając od lekarza zafundowaliśmy Małemu spacer, w końcu lepiej i pani doktór pozwoliła. Jednak w tym chorowaniu ząb odegrał dużą rolę ;-)
Wisienko my mamy ten sam termometr co lwiapaszczka, polecam.
Bra, salsera gratuluję i zazdroszczę planów wyjściowych :-)

Ale szybko minął ten dzień... Może i dobrze :) dalej głodna jestem - mam obecnie etap 'zjadłabym coś ale w sumie nie wiem co'
Chłopaki kończą kąpiel więc lecę się szykować do cycolenia. Mam nadzieje, że młody ładnie zaśnie bo mam doche po całym dniu miauczenia...

reklama
matusia nie pomogę w tym spani bo ja też chodzę późno spać tak ok 1-2 w nocy :-)
no a wstaję wcześnie rano :-p znaczy nie tak wcześnie bo 7 -8 czasem 8.30 :-) no ale ja zawsze lubiłam korzystać z dnia ile się da ;-)

pomysł na obiad.. szczawiowa!!!!
ostyatnio kupiłam w sklepie kilka słoików szczawiu bo ten na którym gotuje szczawiówkę przestali po woli zamawiać w pl sklepie i zamawiają jakiś chamski siekany :-p więc wykupiłam wsyztskie jakie były heheh hehehe

persefona tulę tylę :*:*:*
kamia.. hehe ja też się czasem zastanawiam ze jakim cudem moje dzieci są jeszcze przy mnie a nie gdzieś w sklepie czy na placu zabaw :-p
ja z moją pamięcią mam katastrofę.. koleżanka mi kupiła specjalne tabletki na koncentrację:tak: bo naprawdę jest tragicznie ze mną
współczuję spalonych tabsów

bra współczuję tak poważnego kryzysu , ale powiem Ci szczerze zastanów się czy rozwód nie byłby lepszy?? nie jedna kobieta się rozstaje z facetem i to właśńie ze względu na dobro dziecka żeby nie żyło w takiej atmosferze.. ja tu z forum znam 2 takie i się cieszą ze swojej decyzji:tak: i właśnie uważają ze teraz im lepiej bez faceta...
nic na siłe.. jeśli miłość wyparowała na siłę nie ma co się uszczęśliwać i pokazywac ludziom ze niby jest wsyztsko ok
mimo wsyztsko trzymam kciuki żebyście się w którąś stronę dogadali :*
milla Tobie te same słowa ....

jolek , karolq , milla dziękuję w imieniu Emci :*
miło ze ktoś pamięta :tak:
my pół roczku naszej córci ucziliśmy w ten sposób że pojechaliśmy sobie do mini parku , na kasztany :-p
Vi zrywała i biegała pokazywać Emci a ta się smiała w niebogłosy :-) miło i wesoło..
poa tym była u mnie wczesniej też koleżanka z synkiem.. i się wszystkie dzieciaczki razem bawiły :-)
a wieczorem była taka kąpiel (wspólna Emmy z Vi ) że cała łazienka zalana :-p hehe

Do góry