reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek - mongolskiego dziecia chował kot :-D Strasznie cierpliwy był, wręcz zen. W jednej scenie to się zastanawiałam czy żyje ten kot czy to tylko zwłoki.

reklama
Witajcie. U nas dziś nawet słoneczko się pokazuje,więc jest szansa na ładną pogodę.Wczoraj od niepamiętnych czasów wyszliśmy na spacer,bo było bezwietrznie. Dziś jak mi się uda wszystko ogarnąć,to pewnie też wyskoczymy.
Jutro znowu wcześnie rano jadę na zajęcia,więc będę mieć ponownie 2 dni do nadrobienia..:dry:
jaipur,jolek,Alex bardzo mi przykro :( nie wyobrazam sobie takiej straty :( światełko dla bobasów
[*]
jaipur gratuluję ZEN-zębolka ;)
Futrzaczku
[*] dla dzieciątka kuzynki. Jakie to niesprawiedliwe :(
Kamcia spóźnione buziaki dla Emmy :*
mloda spóźniony buziak dla Tymka :*
86ania86 zdrówka dla Darusia
Kamia dobrze,że się nie poparzyłaś kobieto!

Ja tez horrorów się boję :shocked2: Kiedyś brat mnie nabrał,że ma super komedię, przyciemnił zasłonki w pokoju,włączył filmik przez kino domowe, a tym superaśnym filmikiem była "Teksańska masakra piłą mechaniczną":szok::szok:

apropos kina to ja czekam na "listy do m.". uwielbiam filmy osadzone w czasie świątecznym. uwielbiam :) co roku od początku grudnia co rusz włączam świąteczny film albo bajkę :)))

Japiur gratuluje zabka:)
Futrzaczku bardzo mi przykro, to cos okropnego!!! (*) dla małego Aniołka.
Kamcia spóźnione buziaki dla Emmy:tak:
Bra kurde co z tymi kryzysami? trzymaj się kochana!!!! jesli chodzi o filmy tez czekamn na listy do m... te swiateczne klimaty...

u nas od rana jedno wielkie marudzenie!
nie mam siły wymiękam!

jolek , jaipur
[*]

a ja horrory uwielbiam :-)
normalnie mogłabym oglądac po kilka dziennie!! i nawet się nie boje :-p może czasami :-)
nawret mogę polecić najlepsze horrory hehe
tylko w ciąży nie oglądałam , nie ze względu że się bałam czy coś tylko nie chciałam patrzeć na jakieś dziwne postacie ;-)
a tak to ciągle..
nawet tutaj ja jestem jedną z osób które najmniej się boją horrorów wśród polaków :-)

no i poza horrorami oglądam komedie romantyczne :-) hehe
ale odmiana :-p

kiedyś poszłam do kumpla po jakąś komedię romantyczną... tak przeglądam bo te co miał oglądałam i z tekstem
a masz może "paranormal activity" :-p a on ze mnie polew że fajna komedia :-) hehe

aha nie lubię tylko tych o wampirach bo są sztuczne , albo z typu noc żywych trupów.. bo to klepia przez kilkadziesiąt lat to samo ale w innych miejscach.. beznadzieja :-p

o ,nie "świąteczne" filmy..Horror;-)
znów zaraz po 1 listopada będzie szaleństwo- świateczne filmy, świąteczne piosenki w radiu,świąteczne promocje wszędzie światełka i hasła "kup,kup" .Nawet na papierze toaletowym mikołaj:-D
co roku ten sam problem i chęć zamknięcia sie w domu:sorry2: Nawet radia w aucie nie będę mogła włączyć:dry:

u nas od 8 mega spanie.Ja wstałam a bobo śpi dalej.Jedno oko czuwa:-D
A teraz musze lecieć na chwilę do pracy.Wpadne popołudniu, nie rozrabiać(to min.do bobasów ) i nie chorować:-)

Ostatnia edycja:
Witam babeczki

Futrzaczku bardzo mi przykro ze spotkała was taka tragedia(*) dla maleńkiej dziewczynki
A tak po za tym to też mam kuzynke która mieszka bardzo blisko Trzebnicy na małej wsi zwanej Czeszowem:-)
Jaipur podziwiam za ogladanie horrorów i to w kinie, ja nie lubie a jak juz ogladam to tylko w domu i to w sporym towarzystwie , bo ja cykor jestem
Buziole dla Juniora za jedyneczkę
U nas słonecznie i ciepło, dzieciaki na "nogach "o 7 rano, ale poszły spać to była 18.30. Normalnie nie wiedziałam co robic z wolnym czasem:-D

jaipur a dla mnie jest to czas najlepszy :D jestem totalnie podatna na wszystko co świąteczne :D im więcej światełek, piosenek , filmów i mikołajów tym lepiej :D nie wytrzymałabyś ze mną :D

co do horrorów to nie oglądam, podobnie jak futrzaczka, sytuacje i postacie prześladuja mnie później przez kilka dni ;)
wiadomości więc też staram się nie oglądać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem po środku bo uwilebiam świąteczną atmosferę ale za to nienawidzę marketowych świąt! :wściekła/y: bo tam wszystko jest stanowczo za szybko! i czar pryska !
pamiętam że pisałam o tym rok temu :tak: tu na forum

Do góry