reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kochane ależ Wy piszecie!

Futrzaczku tak bardzo, bardzo mi przykro! Wiem jak się czujesz bo przecież u mnie w bliskiej rodzinie było podobnie o tyle, że zdiagnozowano wady wcześniej, ale mimo to ból proporcjonalnie mniejszy nie był...
[*] Tak bardzo, żal mi tych okruszków co chcą bardzo, żyć ale poza mamą nie mają szans...

Jolek, Jaipur
[*] dla maleństw.

Kamcia buziaki dla Emci

Jaipur to Paranormal 3 już jest? Muszę obejrzeć! W dwójce mnie dreszcze przeszły jak duch to dziecko malutkie wyciągał z łóżeczka w jednej scenie... Brrrr! Ale jedynka wyrywała z butów! Bo inny horror niż zwykle :) Oglądałaś REC?

Kochane kryzysowe tulam mocno! Bra trzymaj się i walcz bo jest o co!

Hope Ty znów odgapiasz ode mnie! Nie dość, że na szczepienie w jednym dniu to jeszcze programy oglądamy "razem" Czy Ty aby nie jesteś moim rozdwojeniem jaźni?! I ta chałwa... Pierniki też mogą być ale ja tylko bez marmolady uznaję :p

I kurcze więcej nie pamiętam.

reklama
marzena spiesz się, bo już jakiś czas jest w kinie.A REC oglądalam,bez szału,ale popcornu nie zjadłam całego z nudów:-D jak to zazwyczaj robie.
A z mężem ostatnio byłam na "baby są inne" polecam, pośmiałam się.No ale to trzeba lubić Koterskiego,bo niektórzy wychodzili z kina:-D spodziewali sie po plakacie pewnie czegoś w stylu Lejdis itp.

Ja do kina na horrory nie chodzę :no: Ja się boję! W domu oglądam z poduszką przy twarzy... Ale uwielbiam :-D W kinie ludzie w moim otoczeniu też się boją, przeze mnie. Raz się głośno wystraszyłam jednej sceny, która tylko mnie wystraszyła i po sekundzie od mojego zduszonego wrzasku pół kina o mało nie umarło na zawal :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D

Futrzaczku - strasznie to smutne i niesprawiedliwe :(

Kochany mąż mi załatwił wczoraj te "Bobasy". No przepiękny film, naprawdę wam polecam. Moim ulubieńcem był mały Namibijczyk, tak samo zen jak junior jaipur :) Raz chyba tylko zapłakał. I taka mi się myśl nasunęła, że ja tu się martwię że Mikołaj popyla po nieodkurzonym dywanie, a tam te kamienie i piach dzieciaki wcinają i nic im nie jest. I podziwiam tą babeczke z Mongolii co po porodzie wracała do domu na motorze. Ja tu usiąść tylko na tej poduszce mogłam, i to tak ostrożnie, a ta normalnie wsiadła jakby nigdy nie rodziła. No i ten skoczek mnie przeraził, ta mała jeszcze wtedy nie siedziała, bo to dopiero potem pokazali, mogła być w wieku Mikołaja, i takie cosie jej zafundowali. Słusznie mój mąż zauważył że najlepiej to się rozwijał ten mały zen bo nikt mu nie przeszkadzał w tym.

cześc kochane :) dzis sloneczko więc od razu jakos fajniej :) szykuje się spacerek, a później balety z dziewczynami, ah jak ja dawno sie nie bawiłam :D

jolek, jaipur światełko dla waszych maluszków
[*]

Jak ja bym sobie do kina poszła...W środę mamy 4tą rocznice pożycia i tak myślałam o wyjściu do kina ale nie mamy z kim Gogora zostawić:(

Witam kobietki

U nas dziś słonko ale zimno :( Muszę poczekać aż się trochę cieplej zrobi i na miasto musimy pomykać.

Salsera a zwróciłaś uwagę na mycie maluchów??? Dla mnie ten mongolski dzieć chował się sam. Wiecznie matka popitalała w polu a mały siedział przywiązany do stołu :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

Dzisiaj miałam przeokropne sny ! :-:)no:
Szymciu w przedszkolu tatuś go odwiózł , aha Joluś dziękuje za troskę i tak tak mam nadzieję że teraz pochodzi już normalnie bez żadnych choróbsk , a w przyszły piątek mają pasowanie więc nie ma bata musi być zdrowy! :-):tak:

Ja nie oglądam horrorów :no: najzwyczajniej w świecie potem widzę wszędzie te okropne postacie brrrr , a jeśli już oglądam to mocno w tulona w męża albo w dzień np. jak włosy prostuję albo coś takiego :-p ale takie akcje to dawno miałam bo jeszcze moich dzieciaczków nie miałam teraz generalnie horrorów nie oglądam.

nie wiem co robić ... na razie wstawiłam pranie a następne czeka , a dalej nie mam weny ....

aha Jolus szkoda że to tak daleko bo z chęcią wycałowałabym Twojego Igorka :* a Wy moglibyście swobodnie się zrelaksować :-)

Do góry