reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witanko :)
Matusia - bo ja na niego zła nie jestem, prędzej na męża że mi syna psuje, ale juz to sobie wyjasniliśmy. A Mikołaj to mój kochany cwaniura malutki, będzie wiedział jak wyprosić od rodziców nowe autko na te swoje oczęta. Własnie zamiast ucinać sobie drzemkę, to leży w wyrku na brzuszku, podnosi łepek i odwraca się do tyłu patrząc na mnie i zagadując. Głowę wykręci niedługo a uśmiech taaaaaki słodki. I tak już tatuś do pracy się spóźni bo nie mogli się rozstać, co dopiero będzie jak zacznie mówić "nie idź dzisiaj tatusiu do placi, plolooooosie".

reklama
Witajcie:)
Szykuję się ładna pogoda, także spacerek będzie udany:) Musiałabym się dostać na pocztę, ale moje auto w naprawie:confused2:.
Ypra - gratki zębolka

witam się szaro, buro i ponuro
humor więc taki sam:wściekła/y:

ypra gratulujemy zębolka!!!:)
paula mam nadzieje,że wszytstko się szybko wyjaśni i będziesz znała przyczynę wypadania włosków:tak:
joluś owy fim oglądałam i bardzo mi się podobał:-)
bassiek oddawaj ładną pogodę!!!!!!

idę wypić koktajl bananowy..

Jestem i ja:)

Persefona buziak dla Gabi:*

Aina no filmik super:) to trzeba obejrzeć nie da się tego opisać:)

Salsera to wtedy tatuś resztę wychowawczego tatuś wykorzysta :)

U nas też szaro buro i ponuro:/ Miało nie być między 8-11tą prądu, ale wstaliśmy z Igim o 9tej i prąd był i jest dalej:)

Kamia ja też mam taki spadek nastroju jesienno-depresyjny... Zapraszam na koktajl zostało duużo i chłodzi się w lodówce:) Dodałam kakao i jest kakaowo-bananowy:)

Dziewczyny bardzo dziekuje za ciepłe słowa i wsparcie.
A więc tak wyniki z krwi są ok anemi nie ma tarczyca też wykluczona, pasozyty nieobecne, potas magnez sód żelazo wapno wszytko w normie
Bylismy u dwoch pediatrów i u dwóch dermatologów wszyscy wykluczyli łysienie plackowate, jedyna rzeczą jakiej nie zrobiłam to badanie z krwi na ING to jest na alergie, ale to badanie miała robione 6 msc temu i wynik był ok
No i jeszcze nikt nie zbadał tak dogłębniej skóry głowy, a to chyba dermatolog powinien, już sama nie wiem
Włoski wychodzą jej cała dobe jak wezmę je do ręki to połowa w ręku zostaje
Najbardziej boje się że to jednak ten stres chociaż nie zauwazyłam jakiejś drastycznej zmiany w jej zachowaniu, no ale jakieś 4 tygodnie temu ostawiłyśmy smoka ,a mały ma smoka, i po tym smoczku wszytsko się zaczęło.

reklama
Hej:-)

Dzisiaj szarówka za oknem choć słoneczko próbuje się przebić :tak: zaraz mykam na spacer bo muszę rachunki popłacić :dry: , ale za to popołudnie będzie lepsze bo przyjeżdża do mnie przyjaciółka która nie długo będzie miała dzidziusia :-):tak:

Persefona- Buziaczki dla Gabrysi z okazji ukończenia 4 latek :* duża już dziewczynka :tak:
Jolek , Aina- ten filmik to jakiś pełnometrażowy czy jaki ? macie jakiegoś linka czy cuś ? :-p;-)
Paula- hmm kotek nie wiem naprawdę :-( ale Madzia bardzo przeżyła rozłąkę ze smokiem płakała budziła się w nocy ? kurcze trochę mnie dziwi że jednak od czegoś takiego mogłaby mieć problemy z włoskami :no:

Do góry