reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
widze ze nie wylko u mnie jest mama mama i mama, mama wychodzi=ryk...

U nas beznadzieja brzydko smutno ehh nie wiem co napisac padam na twarz bo maly mi 3 godz wyl nie wiadomo dlaczego...

U nas ostatnio było tak, że ja musiałam już koniecznie do toalety a Mały, jak go odkładałam to w ryk, więc wpakowałam go do fotelika samochodowego i zabrałam ze sobą :zawstydzona/y: Ale jaką miał radochę :szok:

marzena tak czytam co robicie z tym waszym domkiem i aż mi się po samych opisach i tych zdjęciach co kiedyś wstawiałaś podoba :-)
z chęcią zobaczyaym całą chatkę i pewnie jak miałanbym swój dom w pl to bym robiła podobnie :-)

paula jesli to nie łysienie plackowate to ja nie wiem..:/
mam nadzieję tylko że małej odrosną włoski..
a może jak ją zetniesz na krótko to będą rosły normalnie włoski??
ale skoro mówisz że po smoku to pewnie stresem wywołane.. także bardzo ws[półczuję..
a może żeby jej było raźniej maleństwo też oduczyć smoka?? i będzie spokój..
albo nie wiem... położyć gdzieś smoka w pudełeczku albo zawiesić na sznureczku pokazać jej że smok jest z nią razem i nie bedzie się tak stresowała..(wiem mam głupie pomysły ale zawsze może coś pomogą)
hope czytałam ze przy łysieniu plackowatym są własnie takie wyjątki że łysieje się na większej częsci głowy i zostają takie rzadkie włosy gdzieniegdzie nawet zdjęcie było podobne
no ale może być tez tak że nie wiedzili lekarze co to i przypisali tej chorobie

ypra gratuluję zębusia
matusia Tobie również gratuluje
ja kiedyś pisałam jak mnie Vi przygryzła..
ale ona to miała szybko zęby bo mając 6 msc miała już 4 ząbki i jak właśńie miałą same dolne to tak nie gryzła ale jak miała już górne..
to tak mnie chapnęła że mi kjrew się lała z sutka !! i wtedy zaczęłam oduczać cycusia :-)
bra
to sobie wyobraź jak jest z moim czasem :-p hehei
z innych które maja starsze dzieci w podobnym wieku do Vi , które również potrzebują bardziej rodziców do zrobienia czegoś z plasteliny , do ułożenia puzzli... do malowania, poczytania... itp itp...
normalnie urwanie głowy...:-)

teraz dzieci tak płaczą bo to jest wiek kiedy dziecko ma tzw"lęk przed porzuceniem" czy jakoś tak to idzie..
nie martwcie się dzieciakom minie:tak:
a do kibelka to ja i nawet nieraz tą starsza musze zabrać bo wyje :-p hehe

kamia witaj w klubie u mnie też z nastrojem nie za ciekawie :-(
chyba przez jesień,..:-p
życze szybkiej poprawy humorku

ja też chciałabym ten link do filmu bobasy jesli można prosić ... co to za film wogóle ??? :-)

reklama
Do góry