marzena, to my podobnie, bo mnie wczoraj też trzęsło i wzięłam panadol i dziś lepiej, a i gardło mnie mniej boli, ale z zatok leci. Co do piosenki ,to też lubię Video, a co do bambusów, to mam nadzieję, że obejrzymy fotki skończonego gniazdka.
salsera, jak czytam Twoje posty z narzekaniami na Mikiego, to czuć, że Ty nie jesteś na Niego wcale zła, ja czuję taką pieszczątę w tych wypowiedziach.
Futrzaczku, mój też jak Mu Maja na rękach zapłacze, to zaraz mówi, ze pewnie chce cyca. A pamiętasz jak w "Poznaj moich rodziców" chyba w drugiej części, ten dziadek miał sztucznego cycka z odlewu piersi mamy? Mojemu też by się taki przydał, przynajmniej by z córką więcej czasu spędził.
paula, ja też Ci nie doradzę, bo nie spotkałam się z takim czymś, że tylko w części głowy nie rosną. Biedulki, biegacie po tylu lekarzach, życzę Wam żebyście trafiły na jakiegoś który Wam wreszcie pomoże. Madzia wygląda tak jakby jej bardzo się przerzedziły, tylko od czego i co robić żeby znów rosły. Na poprzednim zdjęciu miała liche ale zdrowe, a teraz ma takie delikatne.
Agniieszka, brawo.
ypra, gratuluję ząbka i zdrówka życzę.
Miałam gości, już sobie poszli, posprzątałam, odrobiliśmy lekcje, ale jestem taka zła na moje starsze dziecko że szok. Przyniósł uwagę, ze rysuje na lekcji zamiast skupić się na czytance i wkleiła mi do dzienniczka 2 kartki z potworami. Napisała też, że zapytany o czytankę nie wiedział co czytają, a takich rysunków jest jeszcze 6. Już nie mam siły na tą jego nieuwagę. Nigdy nie wie co przynieść, co zadane itd. Już mi się kary dla Niego kończą.
A na prezent dostałam grubą książkę pt :Muffiny! Jak zacznę wypiekać, to się w drzwiach nie zmieszczę, a jakie przepisy najróżniste...