reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczku tak to filmik pełnometrażowy, P mi ściągnął z neta. Niestety nie wiem skąd...
ale moge go poprosić,żeby ściagnął raz jeszcze (bo skasowalam) spakuje i wysle na maila jak mi się uda:tak:

reklama
Witam słonecznie. Wczoraj pisałyście, że macie ładną pogodę a u nas lało cały dzień. Za to dzisiaj jest znośnie.

Filmu bobasy nie oglądałam ale jak chcecie to znalazłam link do ściągania, mogę wysłać na pw albo wpisać na :ninja2: bo oficjalnie to wolę nie żeby sobie jakiegoś kwasu nie zrobić, rozumiecie ;-)

Wiecie, taka ze mnie sirota, że jeszcze wczoraj oprócz złego samopoczucia i tej niby choroby to uderzyłam się w palca u stopy tam gdzie bok paznokcia. I teraz mnie boli okrutnie jakby mi wrastał paznokieć albo zastrzał się robił ale to nie wrastanie bo pazur normalny, ropy też nie widać ale boli. Ofiara losu ze mnie.

Właśnie wariujący kot wskoczył mi na rękę opartą na fotelu i nabił mi siniaka! Ja się zastrzelę.

A my mamy ząbka! Leżymy sobie rano, a Majka gryzie mój palec i nagle coś ostrego, aż się zerwałam i myśl co to, bo wcześniej jak Mati o wpół 8 wychodził do szkoły zaglądaliśmy Jej do buzi w poszukiwaniu i nic nie było widać. Pobiegłam po łyżeczkę a tu "dzyń, dzyń" dzwoni. Ucieszyłam się nawet, ale zaraz potem przypomniał mi się ból, jak Mati mnie przygryzał w 8 miesiącu jak już takie długie miał.

Matusia gratki zębolka
Marzena ja w takim razie poproszę o linka do Bobasów:-)
Aina ale mi smaka na koktail bananowy narobiłaś, ale jasny gwint nie mam bananów, jutro jak będę na zakupach mus nabyć:-) Przesyłam Ci słoneczko:-)
Jak tylko Klusek wstanie na spacer pociskamy, w chuście dzisiaj bo ciepełko:-)

Bry

Piszę jednym palcem więc będę oszczędna w słowach.

Gratuluję kolejnych ząbków :-)

Paula jeśli wszystko zbiegło się ze smokiem, tu może być pies pogrzebany. Takie łysienie na tle nerwowym jest możliwe, dla nas to tylko smok, dla dziecka poczucie bezpieczeństwa, substytut piersi, uspakajacz. Macie bardzo wrażliwą córeczkę, będziecie musieli w przyszłości bardzo na nią uważać.

Witamy się :-)

Udało mi się rano trochę z Małym pospać i odrazu humor lepszy. Dzięki syropkom oddycha mu się lepiej i lepiej śpi.

Koleżanka posłała ponad rocznego bobasa od września do żłobka. Nie dość, że zaczął chorować i tylko parę dni tam był, to ostatnio złapał rotawirusy :no: Przed żłobkiem był okazem zdrowia. Wróciła na wychowawczy, dobrze,że tak można - nawet nie wiedziałam.

Salsera Krzyś jest taki sam, płacze-marudzi, weźmiesz na ręce szelmowski uśmiech. No i go noszę, choć staram się zmniejszać ilość, nie jest to łatwe bo mi go szkoda, to były kolki, to przeziębiony. Ale tata, to już wogóle przesadza z tym noszeniem :wściekła/y: Jak wyzdrowieje, to biorę się ostro za to.
Jolek filmu nie widziałam, Marzenko poproszę jak można na priva :tak:
Aina mniam mniam, pyszny koktail. Trzeba banany kupić.
Matusia gratuluję ząbka :-)

reklama
wszystkim okrągłomiesięczniakom całuski :)
wszystkim nowym zębuszkowym gratulacje! :)

nie mam ostatnio zbyt dużo czasu, malutka jest absorbująca, ciągle mama i mama. humor dalej do ...pupencji, więc nie ma o czym pisać.
pogoda ciulowa, szaro buro, na spacerek nie wychodzimy, bo mała dalej zakatarzona.jutro chyba wybierzemy się do pediatry żeby ja osłuchala na wszelki wypadek.

Do góry