reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A ja znowu tylko się witam aż mi głupio, niestety nadal borykamy się z problemami z Madzią, szukamy róznych specjalistów ,którzy mogli by nam pomóc. Moja bidulka prawie wcale nie ma włosków na główce z przodu:-(
Dermatolog dała nam kilka jakis specyfików zeby włoski urosły i nic więcej, zasugerowała że może to od stresu??? a ja już sama nie wiem, może to odstawienie jej smoczka tak na nią podziałało.
Dopiero na 9 listopada mamy umówiąna wizytę u psychologa dziecięcego i to był wybłagany wolny termin pierwsze wolne były na luty, a wizyta oczywiscie prywatnie cena 200 zł. Już wyczerpay mi się pomysły co robić i gdzie z nią iść, wyniki ma wszyskie ok.
Może macie jakieś pomysły moze spotkałyście się z czymś takim będę wdzięczna za każdą pomoc.
Pozdrawiam

reklama
Marzenka- dokładnie powielam pytanie Basiekkk bo sama ciekawa jestem :tak:
Paula- ojej kotek przykro mi nie wiem nie spotkałam się z takim problemem :no: jedynie mojej koleżanki córeczka ogólnie nie miała włosków na główce za dużo aż w końcu zaczęły rosnąć ale tak że tylko z przodu to nie mam pojęcia co poradzić - przepraszam :-(. może cierpliwie trzeba zaczekać aby te specyfiki zaczęły działać ?

Paula ja nie pomogę, nie znam się :no:

Basiek ja lubię malować :tak: A Mati jedzie ze mną. Leży sobie w wózku i dyryguje mną, czy jest prosto i czy kryje :-) A farby mamy nietoksyczne (specjalnie pytałam) więc mu nie szkodzi. Jeszcze ślicznie pachną.

Podziwiam, że grzecznie leży w wózku. Moja poleżałaby góra 10 minut i nawet te 10 min to byłby sukces:-)
Paula ja również nie umiem pomóc, ale trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się wyjaśniło.

Marzenko - czyli chyba już też grzejecie w domku czy po prostu jest w miarę ciepło ? i hmm wiesz o co zapytam prawda :-D która to farba tak pięknie pachnie hmmm jesteś moją specjalistką ?
Paula- popatrzyłam troszkę na necie i tylko tyle co zauważyłam że jest strasznie dużo chorób związanych z włosami , różne podłoża itp więc chyba najlepiej by było jakbyście trafili do naprawdę dobrego specjalisty od właśnie chorób skóry głowy czy nie wiem może od włosów ktoś też jest strikte i wtedy by Wam pomógł. wątpię że psycholog tutaj pomoże a kasy dużo widzę żąda...

Witam się..

Pogoda u nas ok. Żałuję,że nie posiadamy chusty. Dalej mamy remont na klatce (trwa od maja) robią na parterze kafelki więc windą można dojechać do pierwszego piętra i potem z buta na dół i najlepiej to fruwać nad robolami. Spacer z wózkiem nam odpada:(Jak młody wstanie to wyjdziemy na mały spacer noszony na rączkach.
Jakaś taka niedorobiona dziś jestem.. Nie mogłam zasnąć kręciłam się gdzieś tak do drugiej w wyrku a po piątej wyspana się obudziłam:/

majowa z przyjaciółmi tak już jest... nie mówię że nie ma takich na całe życie..
ale jest tak ze wraz ze zmieniającą się sytuacją zmieniają sie przyjaciele..
ania ciesze sie ze mąż przeprosił
hehe salsera ... to niezłego masz synka jak tak chce manipulować:-p
pau;la ja też się nie spotkałam... i zbytnio nie umiem sobie tego wyobrazić..
zastanawiam się... a może ma po prostu wysokie czoło?? no nie wiem... a masz jakieś zjęcie tak z eby było widać.... :/

ja też coś się przedwczoraj źle poczu łam wieczorkiem.. nie wiem od czego.. chciało mi się wymiotować i posżłam spać :/
no a wczoraj mój miał wolne cały dzień i nas nie było :-)
także na BB nie mogłam wejść za bardzo...

Zrobione przed chwila i drugie jaie miała włoski, nie miała bujnej czupryny ale teraz to masakra

Załączniki

• DSC00709.jpg
    DSC00709.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC09751.jpg
    DSC09751.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 46
Jestem tylko na moment,bo akurat karmię klucha:-)Mam dziś urwanie głowy.Szykuję jutrzejsze przyjęcie urodzinowe dla Gabi. A z moim kluchem nie jest łatwo. Na szczęście tort zamówiony,prezent kupiony,a resztę muszę zrobić i jeszcze jutro ogarnąć chatkę..
paula przykro mi...kurcze ale też się nie znam i nie pomogę niestety..

reklama
paula patrze tak na to zdjecie i skoro mowisz ze to malo wloskow to ja tez powinnam isc z Igim do lekarza bo on ma bardzo podobne ale nie takie dlugie. Moze ma po prostu takie cieniutkie? Bo Igor raczej bo mnie ma takie piorka, a i mam w rodzinie kobietke ktora od urodzenia nie ma wlosow jest lysa po prostu i nikt do tej pory nie wie dlaczego...

Do góry