reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Bra co tam co tam, znowu samiec? Urwanie głowy z nimi, nie warci ani jednej łzy...

Jaipur ja ci dam bździągwę ty... ty... skąd masz mufiny?? Nie wklejałam :-D

reklama
Dziewczyny przepraszam, że nie odniosę się do Waszych wpisów ale umieram!

Nie wiem o co chodzi. Rano zjadłam śniadanie, na budowie zjadłam dwa ciasteczka maślane i zaczęło mnie mdlić i boleć w żołądku. I tak do popołudnia, nawet po wodzie. Potem myślałam, że mnie mdli już z głodu i zjadłam udko pieczone ale teraz mi się po nim odbija :-( Czuję się jakbym miała ze 40 stopni gorączki bo mnie trzęsie i telepie. I spaaać. Tak więc uciekam zaraz nakarmić młodego z nadzieją, że zaśnie i będę leżeć i zdychać :-(

faceci są do ... :rofl2: ale trochę smutno jak ich nie ma;-)

bra nie można się smutkować, no no!

Hope a mam:tak: ja tez mogę coś mieć od życia:-D
Futrzaczku zapraszam:) podzielę się,chociaż juz zostały tylko rozbabrane:-D bo wyciągam orzechy ze środka:rofl2:
marzena trzymaj się, Ty to biedna jesteś, ciągle coś ze zdrówkiem :głaszcze:

Marzenka zdechlaczku Ty! Nakarm Matiego , mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie, nie wiem czy coś można na niestrawność przy cycoleniu, ale mi mięta zawsze pomaga , ale tak jak pisałam nie wiem czy można. Kiedy przeprowadzka??
Bra kochana , Ciebie tulę a Twojemu zasadzam kopa:tak:. Może wygadaj się będzie Ci lżej lub coś poradzimy<ściskam>
Ania a jak tam z Twoim? Przeprosił Cię?
Jaipur mam ślinotok jak przeczytałam o muffinkach - dawaj:-D

Ratunku! Umieram na ból gardła. Mam pełną buzię śliny, bo boję się przełknąć. Zjadłam ząbek czosnku i herbat z miodem. Co jeszcze mogę bo propolki nie działają?

Dzięki jaipur. Jutro sobie kupię. Głowa mnie zaczyna boleć, zimno mi, wypieki i kości pobolewają. Chyba mnie rozłoży. A jutro przyjadą rodzice do mnie i siostry i wymyśliłam, że zamiast kawy zrobię jakieś żarcie. Ju pieczeń z dziczka zamarynowałam, udka też chciałam i sałatkę robić, ale nie wiem , czy tego nie odwołam jak się jutro gorzej będę czuła. A na 10.oo jutro teściową do szpitala muszę zawieźć. Ałłła, ja to chyba gorzej jak chłopy zrzędzę :laugh2:

Witam i zaraz znikam bo padam jak zwykle na twarz!!
Dzisiaj segregowałam rzeczy po bratanku jest tego tyle, że nie wiem gdzie ja mam to pochować bo sa to rzeczy w rozmiarze do 7 lat!!!
Wszystkim chorutkim życzę dużo zdrówka!!

reklama
Jestem jestem...Podczytywałam Was dziś trochę, ale już na napisanie czasu zabrakło.
Mam trochę zaległości w domu i muszę porobić dopóki mam wenę, bo później ciężko będzie. Wczoraj korzystałam z pogody i spacerowałam z młodym dość długo, a wieczorem kijowo się czułam i zasnęłam przed Igorem :/
Jaipur żadna pora spania jak mój dzieć strajki robi i zasypia ostatnio o 23ciej. Już mu nawet w dzień spać nie dałam ale nic to nie pomogło:(
Postaram się Was jutro nadrobić, bo tylko na maj zaglądnęłam w dzień. Dobrej nocki

Do góry