reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ania po co czekałaś. Ja bym góra pół godziny czekała a potem do domu bym wróciła. Jego problem jak ma kłopot z wyjściem . Nie umie być na czas to niech dyma z buta do domu!!!! Nienawidzę pijaków !!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wytłukła bym wszystkich !!

Mój M był w czwartek na piwku ze znajomymi. Wypił 2 i wrócił grzecznie przed 22gą do domku :laugh2:

reklama
aniu współczuję, nie wiem sama co poradzić.Moja koleżanka jak jej mąż wrócił pijany to mu drzwi zamknęła,argumentując ,że nie wychodziła za pijaka.No ale ona to lubi po bandzie pojechać;-);-)

ja z doświadczenia wiem ze kolczyki -te specjalne nie przeszkadzają w noszeniu czapeczek.. obie córki nosiły czapki mając kolczyki:tak: w spanió róznieź nie bo Emma śpi na płasko :-p Vi spała na boczku ale nawet jej się nie odciskały w specjalnych kolczykach sa specjalne motylkii nawet nie wystaje kikut od kolczyka z nich :-)
młoda gratuluje zębolka :-)

biedne maleństwo
[*]

persefona ja też lubię czasem sobie tak w 3 poleżeć w wyrku jak D idzie rano do pracy.. takie to słodkie :-)
ania86 współczuję.... :-(
ja znając mnie to bym nie czekała tylko wróciła do domu zamknęła się na klucz , wyłączyła telefon i w du** z nim ;-)
na szczęscie mój nie pije i nie miałam jeszcze takiego zdarzenia także współczuję ale Twoj facet trochę chyba nie dorósł do bycia ojcem i mężem :-(

Witam i ja,
Własnie pichce obiadek i zaraz z P. bierzemy sie za porzadki. Od jakiegos czasu mamy taki zwyczaj ze w sobote sprzatamy razem i powiem ze bardzo mi to odpowiada:) Na tygodniu sprzatam tak po lepkach i mam wiecej czasu dla siebie bo wiem ze w sobo te i tak gruntowne porzadki:D
ania wspolczuje, trzymaj sie!!!

czesc dziewczyny przez pare dni nie mialam neta wybaczcie. ogolnie u nas dobrze Igor ladnie spi je elegancja francja na dzisiaj juz drugi dzien w szkole bylam P w pracy czyli po staremu.
Nie wiem czy dam rade was nadrobic ;)

86ania86 oj ciezkie zycie ty bedziesz z nim miała. Powiem tak moim zdaniem to jemu trzeba zmiany otoczenia bo albo się wyprowadzicie i on się opamięta albo zostaniecie tam gdzie mieszkacie i będzie coraz gorzej. Przemyśl to. Powodzenia.

Anulka współczuję kochana, ja bym postawiła sprawę na ostrzu noża, albo to był ostatni raz, albo do widzenia, Ty potrzebujesz męża, a synek taty, a nie pijaka. Mój mąż na szczęście nie wychodzi beze mnie, mamy wspólnych znajomych jak chcemy się spotkać to idziemy razem. Raz chyba od ślubu <ponad 3 lata> wyszedł na kawalerski naszego wspólnego przyjaciela, sama pozwoliłam, sama zawiozłam, sama po niego pojechałam jak miał dość , grzecznie wsiadł do auta jak tylko przyjechałam, a że mój małż ma słabą głowę to szybko miał dość:-D. Cały następny dzień łaził za mną i mnie przepraszał. Także Ania wg mnie musisz przemówić Twojemu M. do rozumu , mam nadzieję, że pomoże i to był ostatni wyskok.

Sie witam:)
Jaipur - zacnych seksików :-Di udanej wizyty u fryzjera życzę:)
Karolq - Tobie również przyjemnego wypadu do fryzjera
Alex buziaki dla Oliwierka*

My też dzisiaj 5 miechów kończymy:)

witam się i uciekam, glodomór mi sie włączył!
basiekk, alex buziaki gorące dla dzieciaczków:**
ania mam nadzieje,że to była ostatnia tego typu sytuacja, trzymaj się mocno!
bra zdrówka kochana!
jaipur cieszcie się sobą, ala masz fajnego faceta! romantyczna kolacja! kiedy u mnie to było??? udanej wizyty u fryziera:)

my po okropnym wczorajszym dniu, jeszcze gorszym zasypianiu i nocy... wykańczam się powoli.
samotna się ostatnio czuje, cholernie...

reklama
Do góry