reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

dzień dobry dziewuszki :)
u nas chorobsko przeszło i na mnie, więc pierwszy zjazd ominięty :( cóż, może jutro poczuję się lepiej to pojadę.
póki co pa! :) potem sie odezwę.

reklama
Dobry :)
karolq8 - zabierz i moją grzywkę do fryzjera bo już powoli jak emo wyglądam :)

Filmiku nie oglądałam i tym bardziej teraz nie zamierzam.

Ja dzisiaj jestem sama bo mąż mi wybył na cały dzień. Zaraz lecę pod prysznic i trzeba się szykować bo basenik potem :) Miłego dnia :)

Cześć laski:)

ja tez do fryzjera się wybieram:)) może nie na 4 godziny,ale zawsze coś, przedtem małe zakupy.Bo.. wieczorem idziemy się ukulturalnić:rofl2: a potem romantyczna kolacja:rofl2: a potem to nie wiem:-Dchyba,że coś na mieści,bo niania w domu z juniorkiem będzie grasować.Wszystko to pomysł małżonka.Hm sprawdziłam,ale nie ma nic na sumieniu:-D

miłego dzionka, nie chorujcie za bardzo

Obejrzałam ten film, aż mnie zemdliło... Szokujące, mam nadzieję, że skr... który to dziecku zrobił zapłaci za to najwyższą cenę... bydlaki... Psa bym tak nie potraktowała... co za naród????????

Witam. U nas szaro i zimno..brrr...Czas chyba sięgnąć zimowe ciuszki z szafy. Nie lubię zimna.Jestem typowy zmarzlak-muszę mieć cieplutko
Młody dziś obudził się przed 7:00 i wziełam go do siebie na mleczko. A jak zjadł to zdrzemnął się jak zwykle,po czym obrócił się na boczek,i wpatrywał się we mnie. W końcu zaczął wołac "eee",żeby matka się ocknęła,no:-pGabi przybiegła ze swojego łóżka i tak cała trójka leżała i nie miała zamiaru wstawać. No ale w końcu trzeba było.
mloda wiem o czym mówisz. Pieniądze to nie wszystko,ale jak ich nie ma to...buuu..A z czego korki dajesz? Jesteś nauczycielką?P.S. Gratuluję ząbka!
madzik ciesz się,że to tylko zderzak i nic wam się nie stało
Alex u nas na wysypkę lekarz kazał kąpać w emolium i potem smarować kremem emolium 4-5 razy dziennie
bra zdrówka życzę
jaipur,karolq udanych wizyt u fryzjera!Pochwalić się potem fryzurkami
A swoją drogą jaipur-zazdroszczę tego ukulturalniania...Ja cały tydzień swojego M widzę przelotem-tyle mają pracy...

Ypra buziaki dla Krzysia :) Dołączył dziś do grona półroczniaków :)

Alex ucałuj Oliwierka z okazji ukończenia 5 miesięcy:*

Witam kobitki...

U nas słonko świeci więc ogarniemy się trochę i zmykamy na mały spacer. Czekamy już drugą sobotę z rzędu na kominiarza (przegląd wentylacji) tylko jakoś sku***el nie potrafi stukać do drzwi albo nie wiem, bo dotrzeć nie może!!:wściekła/y:

Bra zdrówka. Szkoda że ten pierwszy zjazd Cię ominął:(

86ania86 - no troszkę ten twój mężuś niedojrzały... nie wiem co poradzić.
persefona - z zawodu jestem nauczycielką informatyki, a korki daje z angielskiego :) bo też tam co nieco potrafię. Niestety w zawodzie nie pracuję, bo jakoś nie udało sie u nas do żadnej szkoły mi dostać.

My dziś na zakupy, babci mojej prezentu poszukać i później do niej na imieninki. Nie mam pomysłu na prezent i dlatego tak na ostatnią chwilę... buuu ... nie lubię tak...

reklama
Do góry