reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witanko :)
wojna tygodniowa dobiegła końca, zero poległych jeden nowy żołnierz na posterunku w paszczy Tymka. Strasznie ostra jedynka dolna ruszyła do akcji i rządzi na świecie :)
Właśnie mi tu młody na kolanach fika i nie mogę skupić się na pisaniu...

reklama
Dzięki.
Młody ma zęby po tatusiu bo ja to miałam późno jakoś koło 7 miesiąca, a mój M oczywiście nigdy sie nie interesował a już nie ma kogo o to zapytać także jego dzieciństwo jest dla mnie swoistą tajemnicą.
Chłopaki sie kąpią. Ja dziś zmęczona bo chałupke posprzątałam i miałam 2 chłopców na korkach.
Trzeba zacząć pracować jeśli chce zostać na wychowawczym, musze mieć jakiś dochodzik bo inaczej nie udygamy... gdyby nie kredyt to byśmy dali rade, ale też gdyby nie kredyt nie mielibyśmy mieszkania... coś za coś..

matusia - biore witaminy, ale przemeczenie to moze byc bo mala ostatnio bardzo slabo spi...
Nadia na chrzest dostala piekne zlote kolczyki ale narazienie pale sie do przebijania jej uszu...
dobranoc wszystkim:*

A ja dziś jestem zła i smutna jednocześnie. Wracałam z młodym samochodem od znajomych, całą drogę mi się darł, przyjechałam pod blok, co by fotelika nie dźwigać z parkingu (mamy pod blokiem zakaz parkowania), a tam taki ścisk, że nie ma gdzie szpilki wcisnąć! Jeden samochód na drugim. I w tych całych nerwach jak cofałam to przydzwoniłam w słup od latarni i mam zderzak pęknięty. Niby nic takiego, niby każdemu się morze zdarzyć, ale zła jestem. I koszty znowu dodatkowe, jakby mało było. I nie wiem czy Julek moje zdenerwowanie wyczuł, czy coś innego mu dolegało, ale po kąpieli jeszcze pół godziny w łóżeczku popłakiwał, co mu się nigdy nie zdarza. Cholerny zderzak!!!!!!!!!

No to chyba zakupie tą ziajkę -rozumię że jest to kremik dla niemowląt tak?
Bo nam dermatolog przepisał do przemywania twarzy cetaphil i do smarowania na noc cerkopil.
Ale może rzeczywiście najpierw spróbuje czegos o wile tańszego i może skutecznego.

dopiero teraz obejrzałam ten filmik :((( masakra jakaś! jak tak można jak można być tak nie czułym ,jak można przejść obojętnie w obliczu takiej krzywdy ..... :no:

" ludzie ludziom zgotowali ten los " - okrutne! :-:)-:)-(

reklama
Do góry