reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

m i o.GIF

Udało się w osobnym poscie, mam nadzieję że mnie Kamcia nie wyzwie, ale na serio nie mogłam w poprzednim tego dodać.

reklama
no chyba tak, zawsze dzien po takiej akcji probuje z nim gadac, na poczatku duma, wiadomo on facet najwazniejszy. ale potem wychodzi z Niego ten facet ktorego znam

słucham???
wybacz Aniu ze to napiszę
ale to on powinien łazić za toba i za przeproszeniem lizać Ci tyłek żebyś mu takie zachowanie wybaczyła a nie jeszcze swoją dumę na Ciebie wypina i ma głęboko gdzieś co czujesz...
miłość miłościa .. ale on nie patrzy na Ciebie i dziecko tylko na siebie...
Powinnas z nim naprawdę poważnie porozmawiac bo za pewnie się czuje i mysli ze nigdy go bys nie zostawiła i zawsze przy nim będziesz nawet jak bedzie sobił co mu się podoba.. taka prawda..
jak sobie dobrze przypominam to nie chciał kupić maty edukacyjnej bo wg niego nie była potrzebna.. a picie jest mu do czegoś potrzebne??
i wydawanie na to pieniędzy?? nie bardzo.. 100 razy lepiej zainwestowac w taką matę niż w takiego faceta...
musisz coś z tym zrobić bo inaczej będzie miał Cię tylko za matke jego dziecka.. a nie żonę... taka prawda ..

alex i basiekkk 100 lat dla 5 miesięczniaków:*
ypra 100 lat dla półroczniaka :-)

matusia a da sie dodać :-p
trzeba tylko zrobić zaawansowaną edycje :tak: i wtedy można dodawać
ale już wybaczam tym razem :-p hihih

lecę spać miałam dłuuugi farmerski dzień :-)

meldujemy się:-)
junior postanowił uczcić wyjazd taty i obudził się tylko o 3 na am i o 8.Teraz bawi się u siebie w łóżeczku a ja jem śniadanko.
Kamcia farmerski dzień?brzmi interesująco, co robiłaś? na byczku jeździłaś?:-D

I ja się melduję na posterunku z kawą i ciastkami:-D
Marti dzisiaj z kolei akcja pobudka co godzinkę, ale raz to mnie dosłownie rozwaliła, gdzieś około 4 budzi się więc ja zaspana biorę ją do nas wyciągam cycka a ona cwaniara przytuliła się do cycka dwie sekundy i śpi no nawet ust nie otworzyła:-D, zresztą dziwne, żeby była głodna jak wcześniej co godzinę jadła.
Matusia słodki ten Misio dziękujemy*
Jaipur jak było na kolacji?
Ypra spóźnione buziaki dla Krzysia:)
Miłej niedzieli wszystkim

basiekk dobre jedzonko było:tak: szkoda,że nie mogłam wypić winka.Mój mąż za to nie był w formie, bo zjadł w domu wcześniej zupkę ugotowaną z miłością przez jego ukochaną małżonkę:-D która dodała za dużo oregano.Skutek tego taki ,ze no-spe musiał zażyć.Ale no-spy u nas dostatek- mam jeszcze zapasy z czasów ciąży.Dziwne,że zioła tak mu zaszkodziły.Resztę zjadł pies, nie wykazywał żadnych oznak oprócz objedzenia.

hahahha to super, że piesowi nic nie było:-D. Fajnie, że wypad się udał:)
Idę się kimnąć póki mała śpi:-), bo obiadu dzisiaj nie muszę gotować, jedziemy do rodziców także mam luz:-)

Witanko :)
My już po obiedzie - rosołek i placki ziemniaczane - robił M - dziś jedo dzień an gotowanie i zajmowanie sie chałupką. Troczę mo moja mama pomogła bo wpadła do nas na chwilę, pobrykała z Tymkiem i uśpiła go na do widzenia. Śpi smacznie od 15, skoro to piszę to pewnie zaraz się obudzi. Przeziębienie niby mi mija, ale dziś strasznie łupie mnie głowa. Drzemka by sie przydała, ale jakoś od porodu nie umiem kimać w dzień.

Witam was i ja od rana mam doła i w końcu muszę to z siebie wyrzucić. Doskwiera mi tęsknota za mężem od prawie 4 miesięcy widujemy się tylko na skype. No przez 2 tygodnie w między czasie widzieliśmy się jak przyjechał na nasz ślub i to tyle. Tak mi smutno jak tylko pomyślę że on jest tam a ja tu. Na szczęście ja mam Nadie on tęskni bardziej bo jeszcze za nią. Och jak ja już chcę wrócić. No i drugi powód to chcę znowu być na swoim stosować się do swoich zasad a nie do czyiś. Za bardzo przyzwyczaiłam się do mieszkania osobno że już ciężko mi jest mieszkać z rodzicami. Niby wiecie wszystko ok ale to nie to samo co u siebie. Wracam do picia kawy bo z tego smutku chyba się zaraz poryczę:hmm:

reklama
stynko Kochana jeszcze troszkę i już będziecie u siebie:-) Przytulaj się do Nadusi i czas zleci szybciej i milej;-)

Ma może któraś z Was taki leżaczek bujaczek?
Leżaczek bawełniany (K-D931 LA) - Sun Baby Artykuły dla niemowląt

Jak to prać skoro nie wolno go prac ani zamaczac w wodzie? Do tej pory czyściłam go doraźnie jak mały gdzieś ulał czy coś wilgotną szmatką. Ale jak wyprać cały leżaczek? Co oni w ogole produkują, żeby takiej rzeczy nie możnabyło prać:angry:

Do góry