reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Ania współczuje tego typu problemów z mężem:-( a może przyszedł czas zeby poszukał fachowej pomocy w tym temacie?
wszytskim odwiedzającym dziś fryzjera zyczę udanych fryzur i z calego serca zazdraszczam:-)
jaipur ostatni taki wieczor miałam w rocznicę slubu:-) miłej zabawy:-)
co do kolczykow córy nie mam to się nie wypowiadamale osobiście sroka jestem;-)
wszytskim odwiedzającym dziś fryzjera zyczę udanych fryzur i z calego serca zazdraszczam:-)
jaipur ostatni taki wieczor miałam w rocznicę slubu:-) miłej zabawy:-)
co do kolczykow córy nie mam to się nie wypowiadamale osobiście sroka jestem;-)
Alex2712
Fanka BB :)
basiek dla twojego szkrabika również buźka z okazji ukończenia 5 miesięcy
Ania współczuję męża ja bym mu dała.
Mój synek od tygodnia daje mi tak popalić w nocy ze sama juz nie wiem o co kaman, budzi sie co godzinę, ja juz nie mam siły, wcześniej przynajmniej ten pierwszy sen miał 4 godzinny a teraz to jakis koszmar.
Ania współczuję męża ja bym mu dała.
Mój synek od tygodnia daje mi tak popalić w nocy ze sama juz nie wiem o co kaman, budzi sie co godzinę, ja juz nie mam siły, wcześniej przynajmniej ten pierwszy sen miał 4 godzinny a teraz to jakis koszmar.
sylwia_
aniu kochana, nie wiem co poradzic nigdy nie bylam w takiej sytuacji. ja ogolnie jestem strachliwa i balabym sie mieszkac z kims kto duzo pije/ma problem z alkoholem. napewno nie czulabym sie bezpiecznie ani ja ani dziecko
reklama
Matusia
wisienka, dam Ci radę, nie odpuszczaj tych wspólnych sobót. My na poczatku po ślubie, też tak razem sprzątaliśmy, potem popusciłam pare razy, a teraz to już raz na pół roku takie coś się zdarza.
jaipur, jak ja Ci zazdroszczę. Marzę o teatrze od kilku lat. Najpierw obiecałam sobie jak się obronię lic, potem mgr, a potem jak byłam w ciąży że do porodu zdążę na coś pójść i nie udało się.
ania86, myślę jak styna. Albo Ty i dziecko, albo ta rodzinka Cię wykończy. Popić sobie może, są tacy, ale zależy czy potem idzie spać, czy chałupę do góry nogami wywraca i innym spać nie daje. Mój też sobie wypije, ale od narodzin Majki mniej i grzeczny jest.
aina, jaka samotna? Masz takiego słodziaka przy sobie.Przejdą Mu te złe dni i odpoczniesz trochę. Cierpliwości, mój Mati też był niesforny w zasypianiu.
bra, zdrówka.
ypra
alex i basiek dla Waszych pociech z okazji 5 miesiąca też mam misia, ale coś wkleić nie mogę
jaipur, jak ja Ci zazdroszczę. Marzę o teatrze od kilku lat. Najpierw obiecałam sobie jak się obronię lic, potem mgr, a potem jak byłam w ciąży że do porodu zdążę na coś pójść i nie udało się.
ania86, myślę jak styna. Albo Ty i dziecko, albo ta rodzinka Cię wykończy. Popić sobie może, są tacy, ale zależy czy potem idzie spać, czy chałupę do góry nogami wywraca i innym spać nie daje. Mój też sobie wypije, ale od narodzin Majki mniej i grzeczny jest.
aina, jaka samotna? Masz takiego słodziaka przy sobie.Przejdą Mu te złe dni i odpoczniesz trochę. Cierpliwości, mój Mati też był niesforny w zasypianiu.
bra, zdrówka.
ypra
alex i basiek dla Waszych pociech z okazji 5 miesiąca też mam misia, ale coś wkleić nie mogę