reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ania współczuje tego typu problemów z mężem:-( a może przyszedł czas zeby poszukał fachowej pomocy w tym temacie?

wszytskim odwiedzającym dziś fryzjera zyczę udanych fryzur i z calego serca zazdraszczam:-)

jaipur ostatni taki wieczor miałam w rocznicę slubu:-) miłej zabawy:-)

co do kolczykow córy nie mam to się nie wypowiadam:-pale osobiście sroka jestem;-)

basiek dla twojego szkrabika również buźka z okazji ukończenia 5 miesięcy:)
Ania współczuję męża ja bym mu dała.

Mój synek od tygodnia daje mi tak popalić w nocy ze sama juz nie wiem o co kaman, budzi sie co godzinę, ja juz nie mam siły, wcześniej przynajmniej ten pierwszy sen miał 4 godzinny a teraz to jakis koszmar.

aniu kochana, nie wiem co poradzic nigdy nie bylam w takiej sytuacji. ja ogolnie jestem strachliwa i balabym sie mieszkac z kims kto duzo pije/ma problem z alkoholem. napewno nie czulabym sie bezpiecznie ani ja ani dziecko :(

reklama
wisienka, dam Ci radę, nie odpuszczaj tych wspólnych sobót. My na poczatku po ślubie, też tak razem sprzątaliśmy, potem popusciłam pare razy, a teraz to już raz na pół roku takie coś się zdarza.
jaipur, jak ja Ci zazdroszczę. Marzę o teatrze od kilku lat. Najpierw obiecałam sobie jak się obronię lic, potem mgr, a potem jak byłam w ciąży że do porodu zdążę na coś pójść i nie udało się.
ania86, myślę jak styna. Albo Ty i dziecko, albo ta rodzinka Cię wykończy. Popić sobie może, są tacy, ale zależy czy potem idzie spać, czy chałupę do góry nogami wywraca i innym spać nie daje. Mój też sobie wypije, ale od narodzin Majki mniej i grzeczny jest.
aina, jaka samotna? Masz takiego słodziaka przy sobie.Przejdą Mu te złe dni i odpoczniesz trochę. Cierpliwości, mój Mati też był niesforny w zasypianiu.
bra, zdrówka.

ypra krzyś.GIF

alex i basiek dla Waszych pociech z okazji 5 miesiąca też mam misia, ale coś wkleić nie mogę :(

Do góry