reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Salsera uśmiałam się:-D wiem, że Tobie pewnie do śmiechu nie jest, ale pocieszę Ciebie, że mój należy do podobnego gatunku co Twój:rofl2:

Ale mam dzisiaj urwanie głowy z tą moją Kluską. Spała dzisiaj dwa razy, 10 i 15 minut, normalnie rekordy pobija. Zupę kończyłam z małą w chuście:-).
Joluś no dokładnie niech ch... strzeli ten deszcz, zawsze jak umyję okna na drugi dzień pada:angry:
Ale jest jedno pocieszenie chociaż z wewnątrz są czyste:-D

reklama
mama2119 - widzę, że tego samego dnia przyszły na świat nasze słoneczka ;-), witaj :)

Żelka- GRATULACJE!!!
basiek - współczuję... u nas niemożność spania w ciągu dnia = płacz, płacz, płacz i potoki łez:baffled:. Ale ostatnio jest lepiej. Martynka tez jest płaczliwa, gdy nie może spać??

salsera - mój M niby jest zaradny, "niby", bo czasem mam wrażenie, że myśli chyba nogami...może wszystkie chłopy tak mają:-p

Witam się wieczorową porą i mówię od razu dobranoc. Igor znowu buszuje. Zmykam się myć i może jak się ze mną położy to zaśnie. Na razie z tatą gary myje. buziaki

Dziewczyny gratuluję wszystkich zęboli.
Żelka gratulacje!
Ponadto życzę wszystkim chorutkim szybkiego powrotu do zdrowia.

Ja ostatnio chodzę padnięta bo Oliwierek strasznie źle spi wieczorami i jestem mega zmęczona. Budzi się co godzinę, dwie, nie wiem czy to przez te ząbki,a mamy juz dwa,ale one juz wyszły, więc chyba nie przez nie.
Sama już nie wiem o co kaman.
Byliśmy też w poniedziałek u dermatologa bo maly ma jakieś plamki na twarzy i sucha skórę tylko na buźce no i musimy kupić jakieś dermokosmetyki no i jak poszłam do apteki to sie trochę zdziwiłam bo one kosztują 100 zł.:baffled: mam tylko nadzieje że mu pomogą bo nie ladzie wygląda ta buźka, na początku myślałam że może to skaza białkowa ale raczej nie bo tylko policzki ma takie.

Oj nic mi sie juz nie chce zarza zmykam do wyrka. Miłej nocki.

mama2119, witaj.
Marzena jolkaa, wszystkiego dobrego dla Waszych Pociech. Myślałam że zdążę przed północą to napisać, ale się zaczytałam.

Mąż szedł spać o 23 i mówię, że też już idę, tylko muszę na forum zapytać która już i kiedy przebiła uszka córuni i też idę spać. Już godzina ponad minęła, a ja nadal nie zapytałam i siedzę jak "nocny marek". Czaję się przebić Jej uszka, ale się boję.

reklama
Witam :)
U mnie dzisiaj 0 stopni na termometrze :baffled: Pora zamawiać młodemu kombinezon na zimę.
Alex - u mnie na brzydką skórę pomógł zwykły krem Ziajka (tak samo jak te inne drogie zawiera Olej Parafinowy).

Do góry