reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Czy wszystkie chłopy są tak cholernie bezmyślne?! :angry:
Mój stłukł dziś rano słoik z powidłami. Trudno, zdarza się, pal licho. Ale tak się spieszył do roboty że k..a nie posprzątał porządnie szkła, skutkiem czego rozniosło się po całej chacie i znalazłam całkiem spore kawałki tuż obok maty na której bawił się Mikołaj. Zaraz dałam młodego do wyra i przejechałam całą chatę odkurzaczem. Strach pomyśleć gdyby na tym łapkę postawił albo wziął do buzi :szok:
Mało tego, te powidła wziął (bo stłukła się tylko jedna ścianka słoika) i zapakował do innego słoja. Podobno są na świecie trzy rodzaje mężczyzn - jedni uczą się z książek, drudzy z filmów, a ci z trzeciej grupy niczego się nie nauczą dopóki sami się nie wysikają na ogrodzenie pod napięciem. W tej sytuacji powinnam mu chyba kazać zjeść te powidła, jak mu drobinki szkła tyłek poharatają to sobie zapamięta na wszystkie czasy :angry:

reklama
salsera ja kiedyś też znalazłam koło maty szkło jak mi Viki coś tam stłukła...

ale współczuję.. no niezły ten mąż... kurde prxzecież wiadomo ze pierwsze drobinki się przykleją do powideł a reszta się rozpryśnie....

ale wiesz trochę tak mi się śmiać chce jakie te chłopy bezmyslne że miał jeszcze pomysł zeby wrzucić do innego słoika ....
:-D

jolka,marzenka buziaki dla waszych dzieciątek z okazji 5 miesiąca :***
salsera no cóż, mój też należy do tej grupy co twój. Pamiętam jak Gabi była mała i już raczkowała, a on sobie komputer skręcał i pełno śrubeczek leżało na dywanie, albo drobne z kieszeni od spodni...:angry:
A tak w ogóle to w środę Gabi kończy już 4 lata...matko jak to leci...:sorry2:

Kamcia ale ja nawet nie szukałam tego tematu... Ja sobie tak w głowie prześwietlałam czy my mamy jakiś temat odnośnie naszych kosmetyków..stwierdziłam,że nie i na Maju napisałam :rofl2:

Styna całe szczęście u mnie nie ma takich akcji :)

Bra zdrówka dla Lenusi :happy2:

Futrzaczku dawaj oddawaj słoneczko ...u mnie pada:(

Basiekk i po co myłaś okna?? Teraz Ci deszcz pobrudzi :-p

Salsera mój też czasami pewne rzeczy robi z klaperami na oczach .. i na mózgu !!

Marzenka Jolkaa biuziaki dla Waszych dzieciaczków z okazji ukończenia kolejnego pełnego miesiąca :*:*

Ja dziś tak późno się witam bo siostra rano (po 10tej :) ale dla mnie to rano bo o 10tej wstaliśmy z Igorem:):)) zadzwoniła i wisiałyśmy na telefonie do po 13tej w dodatku Igim też się było trzeba zająć więc na BB brak czasu. Teraz młody śpi. Ja spijam kawkę. Sprzątnięte już mamy. Zostało się wziąć za obiad. Dziś placuszki z jabłkami będą :):)

Witam się i żegnam zarazem bo dzisiaj sił brak.

Bra zdrówka dla zdechlaczka Lenki!

Bubbles buziaki dla Fifiego na pół roczku :*

Salsera bardzo mi się spodobało o tym sikaniu na ogrodzenie :D Słyszałam jeszcze, że faceci dojrzewają do 7 roku życia a potem już tylko rosną - znam takie egzemplarze.

Coś jeszcze miałam pisać ale nie pamiętam.

Jolek -słoneczko było... a za chwile go nie było i pokrapywało :-D ale mieliśmy parasolki :tak:
Bubbles- Całuski dla Filipcia :*
Salsera- no nie faceci jednak potrafią błysnąć :-D;-)

Jolek, Majowa gratuluję ząbków,
Żelka gratuluję mgr,
Jaipur ja nie jestem w stanie tego obejrzeć, z komentarzy jestem w szoku,
Jolek współczuję przeżyć, cieszę się, że udało Ci się siostrę wyciągnąć,
Buziaki dla Maluszków z okazji kolejnego miesiąca:-)

U nas dalej choróbsko, już cała nasza 3 kicha i kaszle :-( Mały przez pokasływanie wybudza się ciągle ze snu. Aspiratora katarka nie było, zamówią na jutro.
Malutki chwyta nas za ręce lub palce i próbuje siadać, jak go kładziemy, to uderza w płacz.
Życzę Wszystkim zdrówka i słońca!

reklama
Kamcia zgodze sie z toba nic na sile nie ciagne za rece ani nic jak dam malej reke sama sie podciaga do polowy a pozniej ryk niesamowity ale jak usiadzie przy zabawkach to juz siedzi ladnie.

Marzena jolkaa bubbles buziaki dla maluchow;) 

salsera no tak cali faceci hihi ale rozbawilas mnie ze wrzucil do innego sloika mi to nawet by nie przyszlo do glowy ze tak mozna;P

Do góry