reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
najbardziej to mi drewszcz przeszedł jak zobaczłam jak to dziecko się złożyło w pół :-(
na szczęście przeżyło choć w ciężkim stanie ":-(
a kierowcy poszli siedzieć...!!!

a ja mam dobry dzien bo mam już z głowy zabezpieczenie do 2014 r :-p hiuhi

Kamcia a całkiem zapomniałam o tym temacie...a siedziałam myślałam czy mamy coś na ten styl i wydumałam że nie mamy dlatego napisałam tu :-D ejjj blondynka ...jakoś ostatnio mam problemy z myśleniem :(

A jakie zabezpieczenie masz z głowy??

Kurcze po waszych komentarzach ja nawet nie odważyłam się puścić tego filmu. Powiedzcie czy wasze dzieci też mają 6 zmysł który zwie się "mama siada do laptopa - trzeba się obudzić i drzeć" bo moja co ja włączę kompa to zaczyna się drzeć.

jolek temat był na 2 stronie :-) więc mało używany i pewnie nie zauważyłas
a zabezpieczenie antydzieciowe :-p
a jak się zuzyje to sie postaramy o kolejne maleństwo akurat na styk :-p
styna moja tak nie ma :-) na szczęscie za to starsza ja mnie widzi ze siadam to albo woła piciu allbo robi susiu i woła żeby iść wlać do kibelka
:-D

jolek u mnie najlepsze na poznokcie to ciaza byla:-)  

majowa gratuluje zabka:)

kamcia to teraz bedzie istne szalenstwo:p

my niewyspani dziecko obudzilo sie o 3 na pogaduszki pozniej 5:22 kolo 6 zasnela i o 6:30 na dobre glowa mi peka ze zmeczenia eh

Dziewczyny gratuluję wszystkich zęboli. U nas cisza, ale mnie się spieszyć zacznie dopiero jak coś się zacznie dziać - wtedy niech rachu ciachu i ząb będzie na wierzchu, póki co nie zależy mi na skasowanym sutku. Ale nie powiem, ciekawa jestem kiedy to nastąpi.

Filmiku nawet nie oglądam w takim razie, po co się dołować. Wystarczy że ostatnio mi się ten chłopiec z Opolszczyzny bodajże przypomniał co miał ok3,5 roku i nie doszli kto to jest. Serce się kraje na samą myśl że nikt nie szukał takiej kruszyny kochanej, aż mi łzy same lecą na samo wspomnienie tej historii.

Byliśmy wczoraj u znajomych co mają syna w wieku Mikołaja i jestem w szoku - cały czas siedział im na kolanach (znaczy on sam nie siada tylko go sadzają), do tego trzymając go pod pachy stawiają go normalnie na nóżki. I już zwątpiłam czy to ja jestem jakaś przewrażliwiona, że nie sadzam ani nie stawiam Mikołaja? Aż mnie mąż uświadomił że to Mikołajowi na pewno nie szkodzi, a takie na siłę pionizowanie nie wiadomo. Może i kiedyś tak się robiło, ale pamiętamy oboje te tłumy na gimnastyce korekcyjnej w szkole więc będziemy się trzymać swojej wersji żeby potem sobie nie pluć w brodę.

Miłego dzionka wszystkim życzę, my czekamy na listonosza bo przyjdzie może kubek z fotami Mikola dla mojego brata na prezent (brat jest chrzestnym), no i czekamy z utęsknieniem na stelaż pod wanienkę bo kąpanie na podłodze to jakaś masakra, zwłaszcza jak w łazience jest tak ciasno jak u nas.

salsera moze to dziecko ma swoje widzimisie moja tez od dluzszego czasu siedzi na kolanach opiera sie o mnie i badrzo czesto na nogach staje jak ja probuje polozyc to ryk az sie sina robi. zauwazylam ze chetnie sie kladla jak juz jakis czas stala czy siedziala. o wlasnie tak i nieszlo jej przemowic ze to nie zdrowe. pamietam moj brat tak samo mial

Załączniki

• DSC00805.jpg
    DSC00805.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 44
O właśnie tototo :)
Mój Miki nawet nie wie że tak można bo nigdy w ten sposób nie był trzymany (za sadzanie na kolanach nie zawahałam się nawet opieprzyć własnej szefowej, macierzyństwo mi strasznie asertywność podniosło) więc na razie się nie domaga i mam spokój :happy:

reklama
Pamietasz jak kamcia pokazala vii jak zaczela podnosic sie do siadu jak miala 8 tyg? moja tak samo robila jak miala 10 i juz nie dalo jej sie wiecej polozyc a pozniej zaczela stac na nogach

Do góry