reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
najbardziej to mi drewszcz przeszedł jak zobaczłam jak to dziecko się złożyło w pół :-(
na szczęście przeżyło choć w ciężkim stanie ":-(
a kierowcy poszli siedzieć...!!!

a ja mam dobry dzien bo mam już z głowy zabezpieczenie do 2014 r :-p hiuhi

Kamcia a całkiem zapomniałam o tym temacie...a siedziałam myślałam czy mamy coś na ten styl i wydumałam że nie mamy dlatego napisałam tu :-D ejjj blondynka ...jakoś ostatnio mam problemy z myśleniem :(

A jakie zabezpieczenie masz z głowy??

Kurcze po waszych komentarzach ja nawet nie odważyłam się puścić tego filmu. Powiedzcie czy wasze dzieci też mają 6 zmysł który zwie się "mama siada do laptopa - trzeba się obudzić i drzeć" bo moja co ja włączę kompa to zaczyna się drzeć.

jolek temat był na 2 stronie :-) więc mało używany i pewnie nie zauważyłas
a zabezpieczenie antydzieciowe :-p
a jak się zuzyje to sie postaramy o kolejne maleństwo akurat na styk :-p
styna moja tak nie ma :-) na szczęscie za to starsza ja mnie widzi ze siadam to albo woła piciu allbo robi susiu i woła żeby iść wlać do kibelka
:-D

jolek u mnie najlepsze na poznokcie to ciaza byla:-)  

majowa gratuluje zabka:)

kamcia to teraz bedzie istne szalenstwo:p

my niewyspani dziecko obudzilo sie o 3 na pogaduszki pozniej 5:22 kolo 6 zasnela i o 6:30 na dobre glowa mi peka ze zmeczenia eh

Dziewczyny gratuluję wszystkich zęboli. U nas cisza, ale mnie się spieszyć zacznie dopiero jak coś się zacznie dziać - wtedy niech rachu ciachu i ząb będzie na wierzchu, póki co nie zależy mi na skasowanym sutku. Ale nie powiem, ciekawa jestem kiedy to nastąpi.

Filmiku nawet nie oglądam w takim razie, po co się dołować. Wystarczy że ostatnio mi się ten chłopiec z Opolszczyzny bodajże przypomniał co miał ok3,5 roku i nie doszli kto to jest. Serce się kraje na samą myśl że nikt nie szukał takiej kruszyny kochanej, aż mi łzy same lecą na samo wspomnienie tej historii.

Byliśmy wczoraj u znajomych co mają syna w wieku Mikołaja i jestem w szoku - cały czas siedział im na kolanach (znaczy on sam nie siada tylko go sadzają), do tego trzymając go pod pachy stawiają go normalnie na nóżki. I już zwątpiłam czy to ja jestem jakaś przewrażliwiona, że nie sadzam ani nie stawiam Mikołaja? Aż mnie mąż uświadomił że to Mikołajowi na pewno nie szkodzi, a takie na siłę pionizowanie nie wiadomo. Może i kiedyś tak się robiło, ale pamiętamy oboje te tłumy na gimnastyce korekcyjnej w szkole więc będziemy się trzymać swojej wersji żeby potem sobie nie pluć w brodę.

Miłego dzionka wszystkim życzę, my czekamy na listonosza bo przyjdzie może kubek z fotami Mikola dla mojego brata na prezent (brat jest chrzestnym), no i czekamy z utęsknieniem na stelaż pod wanienkę bo kąpanie na podłodze to jakaś masakra, zwłaszcza jak w łazience jest tak ciasno jak u nas.

salsera moze to dziecko ma swoje widzimisie moja tez od dluzszego czasu siedzi na kolanach opiera sie o mnie i badrzo czesto na nogach staje jak ja probuje polozyc to ryk az sie sina robi. zauwazylam ze chetnie sie kladla jak juz jakis czas stala czy siedziala. o wlasnie tak i nieszlo jej przemowic ze to nie zdrowe. pamietam moj brat tak samo mial

Załączniki

• DSC00805.jpg
    DSC00805.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 42
O właśnie tototo :)
Mój Miki nawet nie wie że tak można bo nigdy w ten sposób nie był trzymany (za sadzanie na kolanach nie zawahałam się nawet opieprzyć własnej szefowej, macierzyństwo mi strasznie asertywność podniosło) więc na razie się nie domaga i mam spokój :happy:

reklama
Pamietasz jak kamcia pokazala vii jak zaczela podnosic sie do siadu jak miala 8 tyg? moja tak samo robila jak miala 10 i juz nie dalo jej sie wiecej polozyc a pozniej zaczela stac na nogach

Do góry