reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

persefona ja już sie przyzwycajam.. jak jestem z Viki na zakupach i mówię powiedzmy że kupię ci to czty tamto a ona do mnie"nie ce tego ! " a czemu "bo nie" a co chcesz "heloł kiti" ale nie ma" jest tam na póce" :-D heheh
mała cwaniara

reklama
witam się.

Dzisiaj ostatni dzień mojego macierzyńskiego... Jeszcze niedawno nie mogłam doczekać się rozpakowania i chciałam kopniakami popędzić czas a teraz pazurami chciałabym go zwolnić. Ech, idę się upić na smutno.

Jestem dzisiaj skatowana. Wczoraj od 7 rano na nogach, od 8 latlaam i zalatwialam rzeczy remontowe i malowalam sufity. Ale wczoraj chociaz cos zrobilam. Dzisiaj powtorka ale Mati jest dzisiaj okropny i nie dal popracowac. Placzliwy niesamowicie, teraz od pol godziny spi w hustawce.

Do tego jutro wpadaja znajomi obejrzec nasze mieszkanie bo chca kupic a u nas jakby nawet granat wrzucic to nie byloby roznicy.

W nowym domku mamy mysz! Biega sobie radosnie.

Ide sie pocieszyc paczka z firankami :-)

<fanfary> z góry piszę: nie, nie wydawało mi się, mam świadka- małż,

a więc; usypiałam Lenkę na rękach kiedy wszedł po całym dniu z pracy M. dalam mu ja do przytulenia, kiedy to wyciągnęła do mnie rączki i powiedziała... (tak! powiedziała!!!): "mamma" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żeby nie było, po chwili kiedy się uspokoiła oddalam ją znowu M bo się stęsknił i co???? powtórka!!!!!!!!!!!! " mamma" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

boszszsz toc to najszczęśliwszy dzień in my life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilke, bo padam z nog, przeczytalam wszystko ale jak zwykle polowe zapomnialam :zawstydzona/y: wiec napisze tylko tym co pmaietam

bra moje gratulacje jak ja ci zazdroszcze tego slowa
aina wspolczuje ci, ale jak to mowia nieszczescia chpodza parami
jaipur do inhalacji daje sol i pulmicort

Dziekujemy za zyczonka no i tak urodzinowo pochwale sie, ze mamy 2 zebole!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Dziady wreszcie sie przebily i juz nie bola, juz mlody mnie zdazyl ugryzc, lyzeczka pieknie sie odbija, wiec zwidow nie mam :-) mlody zdrowieje, juz prawie nie kaszle, tylko smarki z niego wychodza, jutro mamy wizyte kontrolna wiec zobaczymy czy chorobsko mija, noce mamy juz spokojne, wieczorne zasypianie bez placzu, a wczorajszy caly dzien to byl miod na me serce dziecko tak grzeczne jak nie moje ;)

Powiem, wam jeszcze ze jestem dzisiaj taka umordowana bo 3 godz jezdzilam po urzedach, okazalo sie, ze nie dostane kuronia, bo zabrali mi 2 tyg dodatkowego macierzynskiego, a za co? A za to, ze zaklad pracy oglosil upadlosc 18 dni przed moim porodem i kur*** dupa!Teraz musze gdzies sie zalapac do roboty na 14 dni zeby dostac zasilek, moze to byc umowa zlecenie ale gdyby patalachy powiedzieli mi o od razu to zalatwilabym cos sobie i juz od dzisiaj mialabym ten zasilek, a tak zanim cos zalatwie zanim minie te 2 tyg to zejdzie do grudnia...h*j nie urzedy, a dzisiaj mija rowno rok czasu pracu i kuron mi sie nalezy, ja piernicze czy te przepisy sie kiedys zmienia?

mandrzejczuk ciesze się, że młody zdrowieje no i gratulacje z okazji zęboszków! jak widac młody poszedł na hurt i od razu dwa wyszły :D super.
co do tych urzędów to szkoda słów, mało trzeba aby zabrać pieniądze,ale gdybys ty im czegos nie zapłacila to robili by wszystko aby pieniądze się u nich znalazły. szkoda słów.

jaipur ale te brzydkie słowa tez wrażenie robią :D twój syn to twardziel :D

Przeczytałam wątek ale połowę zapomniałam :zawstydzona/y:

Bra gratulacje wielkie! To coś pięknego :D

Mandrzejczuk współczuję choróbska Oskarka. ale dobrze, że już lepiej. A Pulmicort to u nas na bieżąco u Pauli... Współczuję Wam tylko ceny bo my mamy go na "P" więc płacimy ok 1 zł. za opakowanie.

Aina wyrazy wpółczucia.

W ogóle widzę, że bardzo smutny miesiąc ten październik bo tyle bliskich osób zmarło.
[*]

Idę na herbatę.

Acha, firanki są śliczne :D

reklama
Marzenka my placilicmy cos lekko ponad 10zl bo calego opakowania nie bralismy,a sol mam od mamy ze szpitala :-D
kurna dacie glowe, ze nasza spoldzielnia za 2 niezaplacone czynsze podala nas do komornika? Pierdzielone dziady przez ten miesiac co P. nie pracowal nie bylo z czego oplacic i mielismy w nastepnym tyg od razu 3 poslac a tu kurna pismo, ze w celu wyegzekwowania bla bla no kurde moja mama kiedys 3 miesiace nie placila w swojej i jej nic nie przysyłali no co kraj kurna najlepiej tylko Czeczenom za darmoche dawac :wściekła/y: dobrze, ze szwagier pozyczyl, bo bylaby checa

Do góry