reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

persefona ja już sie przyzwycajam.. jak jestem z Viki na zakupach i mówię powiedzmy że kupię ci to czty tamto a ona do mnie"nie ce tego ! " a czemu "bo nie" a co chcesz "heloł kiti" ale nie ma" jest tam na póce" :-D heheh
mała cwaniara

reklama
witam się.

Dzisiaj ostatni dzień mojego macierzyńskiego... Jeszcze niedawno nie mogłam doczekać się rozpakowania i chciałam kopniakami popędzić czas a teraz pazurami chciałabym go zwolnić. Ech, idę się upić na smutno.

Jestem dzisiaj skatowana. Wczoraj od 7 rano na nogach, od 8 latlaam i zalatwialam rzeczy remontowe i malowalam sufity. Ale wczoraj chociaz cos zrobilam. Dzisiaj powtorka ale Mati jest dzisiaj okropny i nie dal popracowac. Placzliwy niesamowicie, teraz od pol godziny spi w hustawce.

Do tego jutro wpadaja znajomi obejrzec nasze mieszkanie bo chca kupic a u nas jakby nawet granat wrzucic to nie byloby roznicy.

W nowym domku mamy mysz! Biega sobie radosnie.

Ide sie pocieszyc paczka z firankami :-)

<fanfary> z góry piszę: nie, nie wydawało mi się, mam świadka- małż,

a więc; usypiałam Lenkę na rękach kiedy wszedł po całym dniu z pracy M. dalam mu ja do przytulenia, kiedy to wyciągnęła do mnie rączki i powiedziała... (tak! powiedziała!!!): "mamma" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żeby nie było, po chwili kiedy się uspokoiła oddalam ją znowu M bo się stęsknił i co???? powtórka!!!!!!!!!!!! " mamma" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

boszszsz toc to najszczęśliwszy dzień in my life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilke, bo padam z nog, przeczytalam wszystko ale jak zwykle polowe zapomnialam :zawstydzona/y: wiec napisze tylko tym co pmaietam

bra moje gratulacje jak ja ci zazdroszcze tego slowa
aina wspolczuje ci, ale jak to mowia nieszczescia chpodza parami
jaipur do inhalacji daje sol i pulmicort

Dziekujemy za zyczonka no i tak urodzinowo pochwale sie, ze mamy 2 zebole!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Dziady wreszcie sie przebily i juz nie bola, juz mlody mnie zdazyl ugryzc, lyzeczka pieknie sie odbija, wiec zwidow nie mam :-) mlody zdrowieje, juz prawie nie kaszle, tylko smarki z niego wychodza, jutro mamy wizyte kontrolna wiec zobaczymy czy chorobsko mija, noce mamy juz spokojne, wieczorne zasypianie bez placzu, a wczorajszy caly dzien to byl miod na me serce dziecko tak grzeczne jak nie moje ;)

Powiem, wam jeszcze ze jestem dzisiaj taka umordowana bo 3 godz jezdzilam po urzedach, okazalo sie, ze nie dostane kuronia, bo zabrali mi 2 tyg dodatkowego macierzynskiego, a za co? A za to, ze zaklad pracy oglosil upadlosc 18 dni przed moim porodem i kur*** dupa!Teraz musze gdzies sie zalapac do roboty na 14 dni zeby dostac zasilek, moze to byc umowa zlecenie ale gdyby patalachy powiedzieli mi o od razu to zalatwilabym cos sobie i juz od dzisiaj mialabym ten zasilek, a tak zanim cos zalatwie zanim minie te 2 tyg to zejdzie do grudnia...h*j nie urzedy, a dzisiaj mija rowno rok czasu pracu i kuron mi sie nalezy, ja piernicze czy te przepisy sie kiedys zmienia?

mandrzejczuk ciesze się, że młody zdrowieje no i gratulacje z okazji zęboszków! jak widac młody poszedł na hurt i od razu dwa wyszły :D super.
co do tych urzędów to szkoda słów, mało trzeba aby zabrać pieniądze,ale gdybys ty im czegos nie zapłacila to robili by wszystko aby pieniądze się u nich znalazły. szkoda słów.

jaipur ale te brzydkie słowa tez wrażenie robią :D twój syn to twardziel :D

Przeczytałam wątek ale połowę zapomniałam :zawstydzona/y:

Bra gratulacje wielkie! To coś pięknego :D

Mandrzejczuk współczuję choróbska Oskarka. ale dobrze, że już lepiej. A Pulmicort to u nas na bieżąco u Pauli... Współczuję Wam tylko ceny bo my mamy go na "P" więc płacimy ok 1 zł. za opakowanie.

Aina wyrazy wpółczucia.

W ogóle widzę, że bardzo smutny miesiąc ten październik bo tyle bliskich osób zmarło.
[*]

Idę na herbatę.

Acha, firanki są śliczne :D

reklama
Marzenka my placilicmy cos lekko ponad 10zl bo calego opakowania nie bralismy,a sol mam od mamy ze szpitala :-D
kurna dacie glowe, ze nasza spoldzielnia za 2 niezaplacone czynsze podala nas do komornika? Pierdzielone dziady przez ten miesiac co P. nie pracowal nie bylo z czego oplacic i mielismy w nastepnym tyg od razu 3 poslac a tu kurna pismo, ze w celu wyegzekwowania bla bla no kurde moja mama kiedys 3 miesiace nie placila w swojej i jej nic nie przysyłali no co kraj kurna najlepiej tylko Czeczenom za darmoche dawac :wściekła/y: dobrze, ze szwagier pozyczyl, bo bylaby checa

Do góry