Ja tylko na chwilke, bo padam z nog, przeczytalam wszystko ale jak zwykle polowe zapomnialam
wiec napisze tylko tym co pmaietam
bra moje gratulacje jak ja ci zazdroszcze tego slowa
aina wspolczuje ci, ale jak to mowia nieszczescia chpodza parami
jaipur do inhalacji daje sol i pulmicort
Dziekujemy za zyczonka no i tak urodzinowo pochwale sie, ze mamy 2 zebole!!!!!!!!!!!!!!
Dziady wreszcie sie przebily i juz nie bola, juz mlody mnie zdazyl ugryzc, lyzeczka pieknie sie odbija, wiec zwidow nie mam :-) mlody zdrowieje, juz prawie nie kaszle, tylko smarki z niego wychodza, jutro mamy wizyte kontrolna wiec zobaczymy czy chorobsko mija, noce mamy juz spokojne, wieczorne zasypianie bez placzu, a wczorajszy caly dzien to byl miod na me serce dziecko tak grzeczne jak nie moje
Powiem, wam jeszcze ze jestem dzisiaj taka umordowana bo 3 godz jezdzilam po urzedach, okazalo sie, ze nie dostane kuronia, bo zabrali mi 2 tyg dodatkowego macierzynskiego, a za co? A za to, ze zaklad pracy oglosil upadlosc 18 dni przed moim porodem i kur*** dupa!Teraz musze gdzies sie zalapac do roboty na 14 dni zeby dostac zasilek, moze to byc umowa zlecenie ale gdyby patalachy powiedzieli mi o od razu to zalatwilabym cos sobie i juz od dzisiaj mialabym ten zasilek, a tak zanim cos zalatwie zanim minie te 2 tyg to zejdzie do grudnia...h*j nie urzedy, a dzisiaj mija rowno rok czasu pracu i kuron mi sie nalezy, ja piernicze czy te przepisy sie kiedys zmienia?